+3 oy
291 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Selam kizlar 

İki oğlum var şuan hamileyim kız olacak inşallah güzel kız isimleri önerecek olan varmı 
Ancak Asel Vera Lina efnan liya gibi gibi bu sıra çok duyduğumuz isimler olmazsa ☺️

19 Cevaplar

+1 oy
önce (3,357 puan) tarafından

Miray 

Alina 
Azra 
Defne kızımın ismini koyarken düşündüğüm isimlerdi 
önce (2 puan) tarafından
Eltimin çocuklarınin adı ama alina farklı geldi düşürebilirm teşekürler
önce (51 puan) tarafından
Alına yeğenimin adı çok hoş bir isim
-Reklam-
+1 oy
önce (1,734 puan) tarafından
Melisa koy güzel isim
önce (2 puan) tarafından
Evet Melisa da aklimda güzel isim aslında Aysima düşünüyordum numeroloji sayısı 11 diye vaazgectim
önce (271 puan) tarafından
Numeroloji sayısı ne demek benim bebeğime düşündüğüm isimler Emirhan ve Ali İmran onların sayısı ne size zahmet bana açıklar mısınız ne işe yarıyor
önce (166 puan) tarafından
Bende Aysima düşünüyorum numeroloji sayısı 11 olunca ne oluyor?
+1 oy
önce (35 puan) tarafından
Maşallah canım darısı başıma ❤️ benim de iki oğlum var seninkiler kaç yaşında . Benim bi kızım olsa adını Eslem Rana koyarım ❤️
önce (2 puan) tarafından
İnsallah canım Rabbim gönlüne göre versin benim büyük 5 in içinde küçük 3 un 19 haftalık olduk sen kac haftaliksin canım
önce (35 puan) tarafından
Benimde büyüğüm 5 küçüğüm 3 yaşında :) ama hamile değilim canım daha tam hazirlayamadim kendimi senin isteyerek mi oldu
+1 oy
önce (174 puan) tarafından
Yasemin 

Buket 

Gamze 

Rabia 

Benim beğendiğim kız isimleri  kendi isimim de çok güzel:) Mihriban 
önce (2 puan) tarafından
Mihriban da güzel isim modası gecmeyen her zmaan konulabilir gamze ve Yasemin de isim listemde var aslında ☺️
önce (174 puan) tarafından
Yaa dimi Mihriban hiç eskimeyen Bi isim :)
+1 oy
önce (51,545 puan) tarafından
kendi kizimin adi ela .

sevdosun kizina bulduğum isim şimal ☺️ikiside cok guzel biz koyduk cok tatli oldular ela uslu şimal cadi yalniz ☺️☺️☺️
önce (133,107 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
önce tarafından düzenlendi
Şimal daha çok kedi ismi gibi cokta kullaniliyor kedilere
ne munasebet
ilk defa duydum kedi de
hem kedi ismi gibi diyo hemde cokta kullaniliyo kedilere diyo #nurrsa annemisim degilmisin bilmiyorum ama bi annenin kizinin ismine kedi ismi demen ne kadar dogru karsinda anne ve kizi var alinirmi kirilirmi uzulurmu diye dusundumu? kiz evlat isterken bi baskasinin kizina ismi kedi ismi demek cok iyi bisi aferin sana bravo :D
bi derviş demiski"gönül taşla kırılmaz" peki neyle kırılir demisler dervişe  "ya "SES" tonuyla kırılır yada "SÖZ " tonuyla demis derviş sen ne güzel kırdın tebrikler bravo❤️
İyide siz arastirmadan koyduysaniz ben ne yapabilirim kirilirsiniz diye gerçek değişmiyor google yazın çıkıyor zaten bir suru kedi bu benim suçum mu ne münasebet demiş bide ben mi koydum sanki kedilere o ismi
Hemen linclemeye hazırsınız zaten şimal isminin pek bir anlamı yok arastirip bakmıştım oyuzden söyledim ne varki bunda
umarim karnindaki cocuga jedi köpek yavrusu demezler
Ayrıca kız evlat istemekle konunun ne alakası var insanları nerden vuralım diye araştırmaya girmeye de bayiliyosunuz ben olmayan biseyi soylemedim ne gorduysem onu soyledim
Karnimdaki çocuktan sanane terbiyesizlik yapma istersen
ee benim cocugumun isminden sanne post sahibi bile degilsin
Ben olanı söyledim değişik isimler koyucaz diye çocuklara anlamsız şeyler koyuyosunuz sonra birşey söyleyince saldırıya geciyosunuz benmi koydum kedilere o ismi sanki ben sadece gördüğümü söyledim bunda yanlış birşey yok
Ayrıca beni ilgilendirmez sizin çocuğunuz ismi öyle aklıma geldi belirttim gerçek bu yani hayirli günler daha fazla açıklama yaptirip buyutmeyin olayı
sen nerden biliyosun anlamsoz oldugunu sana ablamsiz gelen isim bana anlamli  belki burda post sahibi degilsin post sahibi fikir istemis ikbal yazmis sana fikrini soran olmamis kisaca sananee
aynen seni ilgilendirmez.
İnternetten araştırmıştım diyorum Hanfendi anlamiyosunuz galiba ismin anlamı birdir tektir nasıl size göre anlamlı olabiliyo her neyse ayrca fikir sorulmasına gerek yok herkes herşeye burda yorum yapabilir açık bir platform
anlami ne ne arastirdin ne kadar bilgin var
önce (2,925 puan) tarafından
[email protected]  baby boyumun sinirlendiği yer senin direk kedi ismi demen . Belki cocugun henüz dünyaya gelmediği için tam idrak edemiyorsun annelik meselesini ola bilir.Ama bir annenin çocuğunun ismine kedi ismi demen hiç hoş degil. Her anne kirılır bu duruma.   Birde üstüne üstüne basmışsın kedi ismi diye.
Benim bebegime biri küçücük laf ederse o kisiden anında sogurum. Her annenin zayıf noktası bebegi cocugudur. İnşallah tatarsin bu duyguyu o zaman anlarsin demek istedigini .
"Şimal ismi, yön ve doğa ile ilişkilendirilen anlamları ile dikkat çeker. Bu isim ülkemizde çoğunlukla kız bebeklere konulmaktadır"
Ben bebeğine laf etmedim kii konuyu nerelere çektiniz böyle asil o anne olmasına rağmen karnımdaki çocuğa dil uzatıyor ben internette çoğu zaman denk gelmistim illaki kendiiside denk gelecekti diye söyledim sonuç olarak bu ismi ben yaratmadim veya kedilere koymadm insan ismi olarak kullanıldığını bilmiyordum kötü niyetlede söylemedim ben soylemesem bile illaki denk gelicekti belkiiiiii
Ayrıca ben Google intentte gordum kendimden uydurmadm yaniii
İnternetten arastirdim goremedim kedi ismi yazdığını. Kız bebeklerins konulan isim diye geçiyor. Yerinde olsam özür diler konuyu tatlıya bağlardım ama tabi sen bilirsin. Bir birimizin kalbini kirmaya değmez inanki.  "Kalp kırmak kabeyi yıkmakla aynıdır"
Şimal kedi diye yazınca çıkıyor Instagram görüntüleri googlada
Onlar insan ismini kediye koyduysa benim suçum yok bende o şekil görmüştüm
Ayrıca özür dilicek bı suç islemedim ama kalbi kirildiysa kusura bakmasin
iyide köpeklere de rifki koyuyorlar kuslara bilmem ne kedi ismi dedigin boncuk sarman olur bir iki kişi koydu diye insan ismini kedi ismidir diyemezsin ve hala inat edip google dan baktim diyemezsin koymus olabilirler de kedi ismi degil bilmiyormussun yanlış biliyormussun o zaman kabul et uzatma kirdigin icinde kusura bakma demek cok zor değil
önce (33 puan) tarafından
Erkek kedilerimden birinin ismi Nazım biri Mehmet dişi kedilerimden birinin ismi Bahar, evcil dostlarımıza ve çocuklarımıza istediğimiz isimleri verebiliriz kimseden icazet almaya gerek yok. Sevdiğimiz canlılara dieldigimiz gibi seslenebiliriz münasebet kısmını anlamadim
önce (33 puan) tarafından
Kedi köpek insana dost evlerde beslenen canlılardır. İnsana binlerce yıldır yoldaşlık etmekteler. İnsan ismi kedi ismi köpek ismi diye hukusal bir sınırlama mi var. Nelere kırılacak kusecek vaktiniz var hayret.
+1 oy
önce (967 puan) tarafından

Ben kızım olsaydı masal ya da öykü koymak isterdim :) Hahah çocuk istemiyorum diyorum 2 tane ikiz geliyormuş bana öykü masal koyuyormuşum :D 

+1 oy
önce (87 puan) tarafından
Ceylin benimki
+1 oy
önce (11 puan) tarafından
Biz miray koymayi düşúnuyoruz mesela
0 oy
önce (29,178 puan) tarafından

Kızım olsaydi Meryem hanne koyacaktim 

Yada ikisinden birini <3

Oğlum olacak nasip olursa Ömer fetih <3

önce (2 puan) tarafından
Benim küçük oglum da Ömer Ayaz büyük oğlum Furkan Aras
Meryem ismi de güzel aslında düşünüyorum ☺️
önce (29,178 puan) tarafından
Evet çok güzel isimler
0 oy
önce (2,647 puan) tarafından
Begüm

Tomris

Neva

Burçin

Göksu
0 oy
önce (841 puan) tarafından
Ayşe

Elif

Zeynep

Zehra

Esra

Değişik olsun diye güzelim çocukların isimlerini absürt koyuyosunuz al sana mis gibi isimler... 
0 oy
önce (3,474 puan) tarafından
Asel isminden gına geldi zaten 

2023 yılının en çok koyulan ismiymis 

Benim kızlarım 

Eslem ve Elif canim
Eslemle elifte çok az koyulan isimlerden zAten :D
0 oy
önce (271 puan) tarafından
Azra ,İclal,NurSima, Zümra,Efnan,Lelya

Bu isimler çok hoşuma gidiyor kızımın ismi de Menesa
0 oy
önce (26 puan) tarafından
Merhabalar ben de şu an gebeyim ama cinsiyet belli değil o yüzden hem kız hem erkek isimleri araştırıyorum. Beğendiklerimi sana da yazayım ❤️ Asya, Türkan, Süreyya, Hafsa, Göksel, Gülümser 
0 oy
önce (8,726 puan) tarafından
Hira nur kızımın ismi 
0 oy
önce (4,335 puan) tarafından
Kizim olsaydi direk gokce koyacaktim. Ilay ismini de begeniyorum ben, ulkenin en guzel kizi demekmis :) 
0 oy
önce (697 puan) tarafından

Yade 

Kızımın ismi ❤️
0 oy
önce (3,397 puan) tarafından
Masal ipek öykü ela irem eylül nehir nisa eda mina sima beyza yağmur asya güneş 
0 oy
önce tarafından
Sare, Eslem, Esila, Meryem, Ecmel, Mira

İlgili sorular

+2 oy
31 cevap 386 göst.
0 oy
1 cevap 21 göst.
0 oy
13 cevap 218 göst.
+1 oy
32 cevap 336 göst.