+1 oy
527 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,473 puan) tarafından
Kızlar şu ara herkes Umre ye gidiyor. Rabbım bize de nasip eder inşallah.. kaynanamin Bi ara gitme isteği vardı. Istese hemende gider yani durumu var. Bugün gorumcem bir kaç kişi gösterdi bizim köylü.. gidenlerin hepsi gösteriş jcin gidiyor diyor kaynanam da oda. İş gitmede degl onu tutmada diyor kaynanam. Zaten diyordu ben kendime guvenemedigm için gitmiyorum diye. Ama bugünde diyor ki ben gidip onlara para yedirmem. Hele şu Filistin e destek vermiyorlar ya hiç yedirmem diyor. Gorumcem de aynı kafada eşimde. E o zaman boykot üründe alma. Gerçekten çok sığ Bi düşünce değil mi. Ben şahsen katılmıyorum bu olaya. Siz ne düşünüyorsunuz bu olay hakkında.  ?

23 Cevaplar

0 oy
önce (759 puan) tarafından
Doğru diyolar bana göre artık ibadetin çok dışında bi yere dönüştü yahudiyle el ele kol kola geziyolarlar, müslüman dişinden tırnağından biriktirip ibadet yapmak istiyor ama parayı bilmem kaçıncı karısına pahalı evler arabalar altından klozetler almaya gidiyor birileri hem İslam düşmanıyla kol kola olsun yapılan zulümlere sussun  hemde müslümanın parasını yesin diye para vermem bende herşey niyete bağlı tek ibadette hacca gitmek değil birsürü ihtiyaç sahibi insanlar var varsa param onlara yardım ederim, insanların gösteriş yapma kısmına gelince maalesef evet öyle olmaya başlamış artık ama kişisel bişey bu ibadetini yapmak için giden insanlar da var Allah kabul etsin onlarınkini 
-Reklam-
0 oy
önce (796 puan) tarafından
Kizlar peki hac ve umre arasındaki fark ne internette araştırmıştım sadece Zaman farkı ve fiyat farkı diyor. Bunun dışında başka bir farkı var mı aynı yer değil mi ikiside 
0 oy
önce (656 puan) tarafından
Ameller niyete göredir boşuna mı demişler?

Önemli olan niyettir, böylesine günaha bunlar araci oluyorsa Allah onlardan sorsun günahı sonuçta Allah ve Muhammed aşkı ile yanıp tutuşanlar da var gitmek için bekleyen bence tamamen niyete bağlı. 6 gün sonra annem gidecek bize fotoğraf atmayı unutma anne dedim. Ben oraya fotoğrafta gitmiyorum dedi beni aramayın rahatsız etmeyin ibadet ediyor olacağım dedi hatıra fotoğraf çekerim gelince sizlere gösteririm dedi. Hatta dedigi kelimelerden şuda var eğer fotoğrafımı paylaşırsanız annelik hakkim helal değil dedi haklı kadın tamamen niyet önemli gösteriş için gidip gören var Allah Muhammed  aşkı için gidip gören var.

TAMAMEN NIYET 

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 937 göst.
5 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 263 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emineninanesii (4,989 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy