+1 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (168 puan) tarafından
Herkese iyi gecelerrr 11 haftalık 2.gebeyim ilk bebeğim erkekti şimdi belirtileri hemen hemen aynı aserdigim şeyler vs acaba tekrar erkek mi olur kızımız olsun çok istiyoruz da bu kez tabi sağlıklı bir sekilde inşallah bu durumu yaşayan oldumu hiç merak ediyorum cevaplarsaniz sevinirim 

8 Cevaplar

0 oy
(1,546 puan) tarafından
Benimde öyleydi 8 aylık olana kadar erkek dediler sonra kızım olacağını öğrendim nasıl amaa
(168 puan) tarafından
Nasıl yaniiii :)
(1,152 puan) tarafından
Özele mi gidiyordunuz devlete mi acaba, kesin erkek gibi mi konusuyorlardı
(1,546 puan) tarafından
Ozele gittik erkek dediler ilk haftalardi daha emin olamiyorum ama dedi sonra devlete gitmeye başladık . Ordada erkek dediler. Sonra oğlumun renkli ultrason fotoğrafları var albüm yaptım kizimin da olsun diye özele gittik. Farklı doktordu ilk gittiğimiz değildi maşallah kızımız gayet sağlıklı hayır erkek dedim eşimde bende ısrarla erkek dedik hayir kız dedi başka doktor çağırdı oda kız dedi  . Şok olduk zaten kız istiyoduk eşimde bende ağlamaya başladık . Uzun lafın kısası 2 buçuk aylık oldu erkek oğlanı gibi giydiriyoruz
-Reklam-
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Oğlumunda kiziminda aserdigim ve bulantimin oldugu seyler ayniydi fakat cinsiyetleri farkli oldu Rabbim gönlünüze gore versin inşaAllah 
(168 puan) tarafından
Ay inşallah o kadar istiyoruz kiii teşekkürler bazı kesim asermenin kişiye bağlı cinsiyetle alaksi olmadığını bazısı da olduğunu iddia ediyor bilemiyorum
(4,342 puan) tarafından
Ben iki hamileligimdede cok swvdigim seyleri gebelikte kararttim aserme seyim pek olmadi ama limon ve tursu vazgecilmezimdi iki gebeliktede biri oglan biri kiz oldu
(168 puan) tarafından
Şuan benimde öyle ekşi ve tuzluu ilkindede öyleydi çevremde bu yuzden erkektir kesin oyuzden diyorlar
0 oy
(29,190 puan) tarafından

Şimdi ne desek doğru olur Rabbim bilir yani kim ne diyebilir ki.

Asermeyle cinsiyetin pek alakası yok yani 
Hakkınızda ne hayırlısıysa Rabbim onu nasip eylesin
(168 puan) tarafından
Amin inşallah ben bu durumu yaşayıp cinsiyet farklı olan oldumu diye merak ettim olasılık varmı diye yoksa Tabiki rabbim bilir dediğiniz gibi♥️
0 oy
(195 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin inşallah ☺️ benim ilk hamileliğimde acı ekşi aserdim tüm et ürünlerinden tiskindim ve mandalina portalaka aserdimdi 

İkinci hamileligimde ise  sadece tatliya aserdim çikolatalı şeylere meyvesulari falan tatlı olan herşey yani  ikiside erkek ti   

İlkinde kusma olayı 5 haftalıkken başladı
İkinci ise 8 haftalıkken başladı 
 İkiside 39+4te doğdu ☺️☺️
(168 puan) tarafından
İnşallah teşekkürler ♥️ Benim istediğim ve tiksindigim şeyler ikisinde de aynı şuan ozyuden bı ikilimde kaldım çevrem tekrar erkek olur kesin falan diyor Rabbim bilir tabi
(195 puan) tarafından
Aynen Allah bilir İnşallah gönlünden ne geciyosa onu sağlıklı ve hayırlısı ile versin çevreye bakma sen herkesin agzı var konuşuyor iste sinir bozucu bu çevreler  kız istiyorsan Meryem süresini. Oku gunluk veya dinle sık sık cinsiye öğrenene kadar Meryem suresi hem kız olması için hemde kolay doğum hem sağlıklı ve hayırlı Salih Saliha evlat olması için
(168 puan) tarafından
İnşallah Allah razı olsun canım
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Belirtilerle alakası olduğunu inan hiç sanmıyorum biliyormusun çünkü abimin eşi hep ama hep ekşi aşerdi herkes kesin kız dedi hatta ilk kontrolde doktor kız gibi dediği için cinsiyet balonu patlattılar kızımız oluyor diye sonradan erkek olduğu ortaya çıktı :)))) 
(168 puan) tarafından
Benim demek istediğim ikiside aynı olduğu için hamileligin benzerlik var oradan bı alakası olabilir mi diye cinsiyetin :) hep ekşi aserirdim ilkinde erketi şuan da ekşi acaba erkekmidir yine diye
(1,618 puan) tarafından
Yok bence onun aşermeyle ilgisi yoktur rabbim gönlünüzde olanı sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah
(168 puan) tarafından
İnşallah teşekkürler bakalım:)))
(1,618 puan) tarafından
Amin inşallah :)
0 oy
(1,152 puan) tarafından
Bende aynı canım bir oğlum var şuanda da 19 haftaliğım erkek denildi. Bu seferki aşermem farklı, tiksintilerim farklı,bulantım farklı, kasık da yer edinme yeri farklı kisacası ilkine göre daha farklıydı her şey kesin kız demiştim ama hiç alakası yokmuş onu anladım. Sağlıklıca dogsunlar inşallah,hayırlı evlat olsunlar 
(168 puan) tarafından
Benim ikiside aynı hemen hemen oyuzden sordum demek istediğim 2 hamileliği aynı olan cinsiyet farklılığı yaşayan oldumu :)
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Canım ya benm 2 ci de erkek kız evlat çok istitoeum ama pertimde çıktı 2 sipayla
(1,239 puan) tarafından
Bu ay bir gün kornmadm canım ben sadece 2 çocuk küçük acele etmiyorjm ama adetden sonra bu şekilde denicem
(1,239 puan) tarafından
Hamile değlm ama psikoljkmi bilmem belim falan agriyo
(168 puan) tarafından
Benimki planlı değildi planlı olsaydı denerdim bende tesadüfen oldu :D
(1,239 puan) tarafından
Kısmet canım hayırlısı olsun belli olmaz iki erkekde güzelde insann aklı kızda kaliyor
(168 puan) tarafından
Aynen öyle hevesleniyor insan bı yoksa evladın kızı erkeği olmaz♥️
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Asermeyle alakasi yok. Ben ilk oglumda deli gibi tatli yerdim ikinci oglumda tursulari kutur kutur yerdim. Belirti ile bile alakasi yok. Ilkinde hic bulantim olmadi ikinci de 4 ay kusma bulanti mahvolmustum. Saglikli ve gonlunuze gore olur umarim.
(168 puan) tarafından
Ben mi anlatamadım acaba :)) benim merak ettiğim iki hamilelikte benzer şeyler yaşanır ise aserme dahil cinsiyetlerin aynı olabileceğindenmi
(4,350 puan) tarafından
Hayir olmaz iste onu anlatiyoruz ya :) Farkli oldugu halde ayni cinsiyet oluyosa, ayni olunca da ayni olacak diye bisey yok. Ayni belirtiler olur ama kizinda olabilir. O durumlar tamamen hormonal :)
(168 puan) tarafından
Mantıken öyle düşünürsek evet o açıdan bakmamıştım :D

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 563 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mucizemm (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 824 göst.
0 oy
1 cevap 355 göst.
2 Nisan 2020 Diğer kategorisinde meleğinannesi ❤ (6 puan) tarafından soruldu

409,842 soru