+1 oy
111 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (11 puan) tarafından
Merhaba hanımlar

Ben artık kafayı yicem uykusuzluktan ilk kızımda da vardı bu uyku sorunu 2,5 yaşında düEldi biraz. Şimdi 15 aylık kızım var yaklaşık 6 aylıktan beri gece uykuları felaket büyüdükçe daha da kötü oluyor uyutuyorum gece saat 1 de mamasını yediriyorum bazen hemen uyuyor bazen uyumuyor saatlerce her iki satte bir uyanıp ağlıyor saat 5te bazen 6 da uyanıyor ağlıyor geri uyutmaya çalışıyorum ayakta sallıyorum falan. Ya nedir bu hanımlar ne sorunu var vallahi anlamıyorum artık çıldıracam. Geç uyutmayı denedim belki geç kalkar diye yıl kurulmuş saat gibi 6 da ayakta erken uyuttum yine olmadı gündüz 1 defa uyur 1 saat falan akşamda 8 de yatağa geçiririm ama geceleri tam bir felaket. Sürekli dönüp durum ensonda da ağlayarak uyanır hadi bidaha uyutmaya çalış ne olur bir akıl verin sizinkilerde mi böyle

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Malesef tek bebeyle bizde boyleriz gece 1.500 kere uyanıyoruz 5 diyince ayaktayız bende çok yoruluyorum ama geçecek diyip kendimi avutuyorum 
(11 puan) tarafından
Hiç enerjim kalmadı artık gün içinde çok agresif oldum bu uykusuzluktan ne yapacağımı şaşırdım ya bazen gece oturup ağlıyorum
-Reklam-
+1 oy
(2,952 puan) tarafından

Ah canm benm kizimde öyle gece 2 de uyandı uyumak bilmedi ustune bağırıyor birde 16 aylik ikizi de var hem yani beynim ne kendim artık bitik haldeyim geceleri kalkıp oturmak istiyor esim onunla yatarken bile böyleyim düşün esim yanında oldu mu hele hiç yatmak istemiyor bugün dinlenicem sen kızımla yat dedim esime ben oğlumla şu halime bak yani ustumden kamyon geçmiş gibi gündüz yatma gibi lüksüm yok ikizi uyanıyor çünkü bu gece de esim yok yanlizim

Bedenen hiç iyi değilim heryerim ağrıyor kaç yaş yaşlandim sanki.gececek desem de gün içinde enerjim kalmıyor işte mecbur nabalim canm ben artık gece kızıma çabuk yat diye kiziyorum uyucaksin çabuk diyorum dayanamıyorum artık yani.
(11 puan) tarafından
Benimkilerde ikiz gibi biri 2,5 yaş diğeri 15 aylık perişan haldeyim uykusuzluktan ne yapacağımı şaşırdım Allah iki evladımdan sağlık sıhhat versin ama birazda hayırlı uykular versin çok yıprandım
(2,952 puan) tarafından
Amin amin
 Bu süreçler de gecicek.bir şekilde canim daha iyi olacaklar inşallah rabbim bize afiyet kuvvet versin hepimize

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 180 göst.
0 oy
11 cevap 807 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 99 göst.

Kategoriler

1,445,728 soru

23,751,169 cevap

314,793 kullanıcı