0 oy
127 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (5 puan) tarafından

Biz kaynanayl altlı üstlü oturuyoruz   büyük kaynım deli olmus esime bıçak çektiği için bizde bekar olan kaynım min boş evine geçtik bir kaç günlüğüne kızım binada sikldigi için akşam 5gibi binanın önünde park var kızımı oraya gituruyordum kaynanam da geliyordu bizle sonra kaynanam anahtarı isteyip eve giti kapıyı acamayip beni aradı gel aç diye bende gittim açtım ondan sonra bana bağırmaya başladı parkları merketleri gezmeyi seviyorsun diye binada bagirp kapıyı yüzüme kapati   bende sinirlenip çocuğu parktan alıp eve geldim kaynanamla uzun süre tartisik evde kaynanam kendini haklı göstermek için kavgamizi esime anlatı eşimle aramı bozdu bende sinirlenip eşyamı toplayıp sabah babamgile geldim eşimde akşam gelmiş git annemden özur dile bu iş kapansın diyor babamda o ayrı eve cikmayana kadar gitme diyor  eşimde hiç birşey olmamış gibi annesinden özur dilememi istiyor  bende esime madem firna gitmemi istemiyor kendisi gideydi dedim daha ben firna gip gelip hanfendiye kahvaltısında haziliyom birde sonrun çıkarıyor  o ve gitmeyide hiç dusunmuyom sizce ne yapmaliym

4 Cevaplar

0 oy
önce (3,250 puan) tarafından

Babanı dinle derim 

-Reklam-
0 oy
önce (1,408 puan) tarafından

Çocuğunla mı gittin babanın evine yoksa kendi başına mı 

Ayy yeni gördüm valla çok sevindim 😂😂😂

önce (2,417 puan) tarafından

Hadi hayırlı uğurlu olsun confort baya pahalı en azından bir kaç gününü kurtarır 😁

Şu an ailemin yanında olduğum için maddi açıdan hiç bir problemim yok ama iyi oldu tabi arada 200 tl falan fark varmış 😂 Normal de de sma kullanıyorum zaten 

önce (2,417 puan) tarafından

Olsun olsun nasip işte güle güle keyifle içsin Ulaş reis 😁

İnşallah inşallah 

0 oy
önce (22,332 puan) tarafından

Allah böyle Kaynanaları ıslah etsin başka bir şey demiyorum insan ota boka da kavga çıkarmaz yani 

0 oy
önce (8,108 puan) tarafından

Fazla şımartmissin ana ogulu tepene çıkmışlar 

önce (5 puan) tarafından

Hemde nasıl akşam eşim yanıma gelmiş bide git annemin elini öp özur dile diyor kafayı yiyecek ben bunlar yuzunden

önce (8,108 puan) tarafından

Annen gelsin benden özür dilesin elimi opmese de olur deseydin

önce (5 puan) tarafından

Bunlar ana oğul beni delirtiler  bacim

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 153 göst.
5 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kadinca_4499265 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 130 göst.
12 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mina2 (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 204 göst.

Kategoriler

1,458,854 soru

23,925,844 cevap

323,730 kullanıcı

...