Biz kaynanayl altlı üstlü oturuyoruz büyük kaynım deli olmus esime bıçak çektiği için bizde bekar olan kaynım min boş evine geçtik bir kaç günlüğüne kızım binada sikldigi için akşam 5gibi binanın önünde park var kızımı oraya gituruyordum kaynanam da geliyordu bizle sonra kaynanam anahtarı isteyip eve giti kapıyı acamayip beni aradı gel aç diye bende gittim açtım ondan sonra bana bağırmaya başladı parkları merketleri gezmeyi seviyorsun diye binada bagirp kapıyı yüzüme kapati bende sinirlenip çocuğu parktan alıp eve geldim kaynanamla uzun süre tartisik evde kaynanam kendini haklı göstermek için kavgamizi esime anlatı eşimle aramı bozdu bende sinirlenip eşyamı toplayıp sabah babamgile geldim eşimde akşam gelmiş git annemden özur dile bu iş kapansın diyor babamda o ayrı eve cikmayana kadar gitme diyor eşimde hiç birşey olmamış gibi annesinden özur dilememi istiyor bende esime madem firna gitmemi istemiyor kendisi gideydi dedim daha ben firna gip gelip hanfendiye kahvaltısında haziliyom birde sonrun çıkarıyor o ve gitmeyide hiç dusunmuyom sizce ne yapmaliym