Oğlum 5 aylikti sünnet oldu ben bana geceleri dar eder dedim sadece narkoz etkisi geçti uyandı ağladı emdi daha da bisey olmadı sadece uyurken bacaklarını ayrık yatıyordu:)) sadece bi kac gun o da. Bezli bebeklerde sünnet derisi alınınca iyileşme hızlı oluyor bizimki 1 haftada iyileşti ipler kendi kendine düştü ve önemli olan bi nokta var hanımlar pipi sünnet sonrasi spanch steril bez ile sarılıyor ve bunu 3 gun kadar çıkarmayın deniyor hemşireler tarafından mantıklı olan bu değil cocuk kaka yapıyor çiş yapıyor ve steril beze akıyor bulaşıyor ordan ameliyat yerine doğal olarak kirlenen enfekte bez yarada enfeksiyona sebep oluyor ve daha büyük sorun oluyor ağrılı sancılı süreç hatta IYE oluşuyor. Ben bunların farkında olduğum için bu cümlelerini dikkate almadım. Zaten kontrole cocuk cerrahisinde gittiğimde yaptığımı anlattım doğrusunu yapmışsın dedi :)) o da benimle aynı fikirdeydi. Bizim cerrah mükemmeldi açıkçası. Eczaneden BI 10 TANE steril tekli spanch aldım gazlı bez diye biliniyor ama fileli olan var bide düz bez mantığı olan var düz filesiz tercih ettim batikonla bölgeyi günde iki defa pansuman yaptim ve steril bez ile sardım hafifçe bu pansuman sadece 3 -4 gun yeterli zaten gözle görülür deri oluşumu görürseniz o yoğun kızarıklık artık normal deri görünümünü almaya başlamışsa artık gerek yok pansumana. Duştan sonra o bölgeyi hafifçe kurulayın ilk bir hafta sonra zaten hersey rahat olcak dr unuz onerirse de uyutmadan önce geceleri bi ölçek parol verin ilk gece rahat uyur hem .