0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (18,049 puan) tarafından
 Bebeğimi 1  yada 2 aylik olunca sünnet ettirmeyi düşünüyorum süreç nasl ilerliyor

11 Cevaplar

+1 oy
(29,202 puan) tarafından

Bende merak ediyorum bunu nasıl olur devlet yaparmı

(18,049 puan) tarafından
Bende bunu merak ediyorum ama yapmıyor gibi
(4,213 puan) tarafından
Sanırım devlet yapmıyor ben 5-6 aylıkken ettirdim hayatımızda hiç birşey değişmedi anlamadık bile doktorun söylediklerini düzgünce yaparsanız çok kolay geçer ne kadar erken o kadar iyi dönmeye başlamadan yaptırın
-Reklam-
+1 oy
(133,998 puan) tarafından
3 aralik dogumlu arkadasimin bebegi  16 ocakda sunnet olcak olsun bana hatirlat yazim sana
(18,049 puan) tarafından
Olur teşekkür ederim
+1 oy
(1,907 puan) tarafından
Çok kolay ilk gün ve gece zor geçiyor ama sadece o ondan sonra çok rahat geçiyor ilki 2 aylık 2. Yi bir buçuk aylık yaptırdım 
(18,049 puan) tarafından
Devlet hastanesi yapmıyor galiba özel demi yaptırdınjz
(1,907 puan) tarafından
Bizim tanıdık vardı önceden doktor emekli olunca sağlık kabini açmıştı orda yaptırdım
(135 puan) tarafından
Benim kardeşimin sünnetini hatırlıyorum annem develtte yaptırdı. 7 sene önce
+1 oy
(429 puan) tarafından
Oğlum 5 aylikti sünnet oldu ben bana geceleri dar eder dedim sadece narkoz etkisi geçti uyandı ağladı emdi daha da bisey olmadı sadece uyurken bacaklarını ayrık yatıyordu:)) sadece bi kac gun o da. Bezli bebeklerde sünnet derisi alınınca iyileşme hızlı oluyor bizimki 1 haftada iyileşti ipler kendi kendine düştü ve önemli olan bi nokta var hanımlar pipi sünnet sonrasi spanch steril bez ile sarılıyor ve bunu 3 gun kadar çıkarmayın deniyor hemşireler tarafından mantıklı olan bu değil cocuk kaka yapıyor çiş yapıyor ve steril beze akıyor bulaşıyor ordan ameliyat yerine doğal olarak kirlenen enfekte bez yarada enfeksiyona sebep oluyor ve daha büyük sorun oluyor ağrılı sancılı süreç hatta IYE oluşuyor. Ben bunların farkında olduğum için bu cümlelerini dikkate almadım. Zaten kontrole cocuk cerrahisinde gittiğimde yaptığımı anlattım doğrusunu yapmışsın dedi :)) o da benimle aynı fikirdeydi. Bizim cerrah mükemmeldi açıkçası.  Eczaneden BI 10 TANE steril tekli spanch aldım gazlı bez diye biliniyor ama fileli olan var bide düz bez mantığı olan var düz filesiz tercih ettim batikonla bölgeyi günde iki defa pansuman yaptim ve steril bez ile sardım hafifçe bu pansuman sadece 3 -4 gun yeterli  zaten gözle görülür deri oluşumu görürseniz o yoğun kızarıklık artık normal deri görünümünü almaya başlamışsa artık gerek yok pansumana.  Duştan sonra o bölgeyi hafifçe kurulayın ilk bir hafta sonra zaten hersey rahat olcak dr unuz onerirse de uyutmadan önce geceleri bi ölçek parol verin ilk gece rahat uyur hem .  
(18,049 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bilgilendirme icjn
Birde özelde mi yaptırdın devlet hastanesimiydi
(429 puan) tarafından
İstanbuldayım kartal lutfi kirdar  sehir hast. de yaptırdım. Bence özele para bayılmaya gerek yok. Sadece bisturi ile ince bi deri alcak okadar üç dört dikiş atacak ortalama 10 dk 15 dk
(429 puan) tarafından
Geçen yıl fiyatlar 5000 tlydi biri yaptırmış şimdi olmuştur 10 bin
(429 puan) tarafından
Cocuk cerrahisi sünnet yapiyor şehir hastanesine goturebilirsin
+1 oy
(668 puan) tarafından
Bebegim ağustosta dogdu Aralık sonu bölgesel uyuşturucu yaptılar özelde cokmemnun kaldım .bebegim 18 aylık iyiki yaptırmışız
(18,049 puan) tarafından
Ne kadara yaptırdınız canım
(668 puan) tarafından
10 bindi galiba
+1 oy
(1,028 puan) tarafından
Süreç o kadar kolay kiii 

Sadece 1 gün ağlıyorlar sonra 1 haftada iyileşiyor mis gibi 
(18,049 puan) tarafından
Özelde mi yaptırdin canım
(1,028 puan) tarafından
Yok kız Konya da çok iyi bir ürolog vardı ona yaptırdım beyhekim hastanesinde iyikide  yaptırmışım diyorum
+1 oy
(372 puan) tarafından
Oğlum ayın 23unde 6 aylık olacak geçen hafta pazar günü yaptırdık. Doktor eve gelip evde yaptı. Zaten uyuşturuyor uyuşma iğnesini vururken biraz ağlıyor. Zaten gerisini hissetmiyor bebeğime kırmızı balık acmıştim o izliyordu doktor işini yapıyordu. Uyuşmasi geçtikten sonra ilk 24 saat biraz zorlu ondan sonrası sadece işeyince bağırıyor. Bide batikon sürünce biraz mızmızlaniyor o kadar ondan sonrası o kadar da kötü değil. Çok şükür benim oğlum bizi fazla üzmedi. 1 hafta oldu sünnet olalı. Dikişleri eridi zaten sadece biraz hala şiştir.o da birkaç güne iyileşir zaten inşallah 
(18,049 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım maşallah paşaya
+1 oy
(3,460 puan) tarafından
Ben devlet hastanesinde yaptırdım üroloji doktoru yaptı bir haftada iyileşti kağıt ped bardak aldım ortadan ikiye bölüp sünnetli yere koydum her alt değiştitmede yeni bardak koydum bir hafta boyunca bide doktor krem verdi onu sürdüm sünnet sonrası ilk çişini yaparken ağlıyor sonra bir daha ağlamıyo sünnet yeri şişe biliyor normal bir durum ben üç aylık olmak üzere iken yaptırdım iyikide yaptırmışım büyüdükçe zor oluyor önceden çocuk doktoru da muayene etti sünnet engeli yok dedi o şekilde oldu sadece şöyle bir durum var devlet hastanesi sünneti ameliyathanede yapıyor bebeği hemşire alıyor yanına kimseyi sokmuyor bende bilmiyordum bebeğimi alıp bizi yanına almayınca ağladım dışarıda korktum açıkçası ama şükür bir şey olmadı kardeşim özel hastanede yaptırdı tekbir ile yaptı doktor yanında babası dedesi kardeşim vardı 
(18,049 puan) tarafından
Genel  anestezi mi yapıldı yoksa lokal anestezi mi
(3,460 puan) tarafından
Lokal anestezi yapıldı hiç ağlamamış sünnet sırasında
(3,460 puan) tarafından
Bide bir numara büyük bez al daha kolay oluyor
+1 oy
(13,592 puan) tarafından
İki oğlum da 3 aylıkken sünnet oldu ilk çişlerini yaparken ağladılar ertesi gün ikiside çok iyiydi 10 gün içinde de iyileştiler özelde lokal anestezi ile oldular babası ve bende içerideydik 
(18,049 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(4,357 puan) tarafından
Ben iki cocugumu da ozelde lokal anestezi ile yaptirdim. Biri 7 biri 9 aylikti. Sadece uyustururken agladilar sonrasinda uyuttugumuz icin pek anlamadilar. Sonrasinda doktorun verdigi antibiyotik krem ve agri kesici kremi kullandik. Ilk 3 gun fitil verdim. Agrisi olur huysuzlugu olur ve aglayabilir ilk 1 2 gun. 1 haftaya toparlanmis oluyo. Sunnet sonrasi da bezin icine karton bardagi kesip koyarsaniz(1 numara buyuk bez kullanabilirsiniz sigmazsa) yapismaz.
(18,049 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bende özelde.yaptircam devlet yapmıyor bebekken galiba
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Ben özel hastanede doğum yaptım bebeğim 18 saatlikti. Sünnet yaptırdık ne kdar erken o kadar iyi ve hızlı iyileşme oluyor canım ablamın oğlunuda. 2 aylıkken yaptırdılar benim oğluma göre daha geç iyileşti ama yine çabuktu.daha büyük yaş gruplarına göre

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 21 göst.
0 oy
3 cevap 250 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Seymaak1 (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 354 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,797 puan) tarafından soruldu

409,940 soru