+4 oy
110 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (73 puan) tarafından
Kızlar oğlum bir buçuk yaşında maalesef yatmadan dolayı kulakları kepçe doktor 4 yaşında ameliyatla düzelir dedi bu ameliyati yapan oldu mu nasıl bir ameliyat zor mu teşekkürler 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Yani kepçe diye ameliyat yaptırmazdım herhalde. Benim evladım benim için kusursuzdur insanlar herşeyi düşünebilir. Zorunda olmadığım bir şeyi yaptırmazdım. Ama elbette küçücük bişey de olsa zor olur operasyon geçirecek nede olsa 
(73 puan) tarafından
Benim için de sıkıntı değil yaptirmazdim ama maalesef bu devrin cocuklarinda akran zorbalığı var
tarafından
Haklısın canım işini iyi yapan doktor bulursanız daha kolay geçebilir
-Reklam-
+2 oy
(3,025 puan) tarafından
Benim iki oğlumda kepçe biri 6 yaşında diğeri 2 yaşında, büyük oğluma diyorum kulaklarını yapalım yok diyor, çünkü saçını tıraş yaptıktan sonra aşırı belli oluyor amcaları dalga geçiyor çakal diyorlar belki büyüyünce kendi yapar 
tarafından
Amcaların beyin yaşı 0-3 yaş herhalde. Çakal ne demek ya gerçi 0-3 yaş şimdiki çocuklar akıllı.
+2 oy
(1,010 puan) tarafından
Benim oğlum 4 yaşını doldurdu önceden böyle değildi sonradan kulaklarında açılma oldu, küçükde olsa bı operasyonlar gecircek o yüzden kararı biraz zor benim içinde.

İlerde arkadaş çevresi dalga geçer diye düşünmüştüm, herkesin çocuğu kusursuz tabiki kendine.
+1 oy
(3,674 puan) tarafından
Ben sordugumda da 6 yaşından sonra narkoz alması daha iyi olur dedi 

Bunye icin
+1 oy
(41 puan) tarafından
Canım benim kızımda da uyuyunca katlanıyodu 3 aylık kepçe oldu kulaklar bandajı var iyi geliyo ben hala kullanıyorum ameliyattan önce onu kullansan yazık yavruma 
(1,010 puan) tarafından
4 yaşında ise yararmi acaba, oğluma almıştım ama o zamn taktirmadi
(41 puan) tarafından
İnşallah yarar bi kullan sen istersen özellikle de uyurken kulaklarını resmen yapıştırıyo kızımın
(1,010 puan) tarafından
Nereye koydugumu bulabilirsem denicem inşallah, kaç yaşında seninki
(41 puan) tarafından
3 buçuk aylık canım
0 oy
(93 puan) tarafından
Lise arkadaşımın yaptırmıştı  sanırım orta okuldayken yaptırmış hep alay konusu oluyormuş demese fark bile etmezdim 

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 138 göst.
0 oy
4 cevap 62 göst.
0 oy
5 cevap 76 göst.

411,620 soru

12,391,609 cevap

43,838 kullanıcı

Kategoriler

...