+2 oy
99 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (193 puan) tarafından

Kızlar 2 oğlum var. Büyük 1. Sınıfa gidiyor. Küçük 4 yaşında. Baza aldık onlara yarın gelecek inşallah da. Yatak örtüsünu aynı desen mi almaliyim farklı mı? 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (4,157 puan) tarafından

Biz ikisinide aynı aldık kavga çıkmasın diye :D

-Reklam-
+1 oy
önce (134 puan) tarafından
Ben de alacak olsam aynı alırdım sorun cıkmasın diye :) 
+1 oy
önce (6,083 puan) tarafından
ayni ve ben  olsam oyle cocuksu seyler secmem 1. sinifa gdem begenmivrk vunku bir iki seneye. yatak ortusi cokta eskiyen birsey degil. odanin rengine uyumlu sade bir model tercih ederim ben. cizgi kahramanli falan almam yani
+1 oy
önce (4,339 puan) tarafından
Aynı olsun bence görüntü açısından da daha güzel 
+1 oy
önce (2,339 puan) tarafından
Tabiki aynı alın olay çıkar başınıza sjsjs ben eşimin yegenlerinr alacağım 3 erkek 1 kiz hepsini aynı alacağım yoksa erkekler kızın yorganın içinden geçerler yoksa kıza pembe alacaktım:/ sjsjsj 
0 oy
önce (574 puan) tarafından
Ben aynı desen aldım 
0 oy
önce (956 puan) tarafından
Herkes kendi beğendiğini alsın hiç bir sorun olmaz 
0 oy
önce (175 puan) tarafından
Benim kızlarım var 2 tane farklı aldım mı ağlıyorlar o benim diğeri ağlar o benim eğer alacaksan kesinlikle aynı almalisin yoksa hep kavga ederler misafir çocuğu gelse digerinin örtüsünü beğense digeri ağlar onunkini ister ayy aman aman 
0 oy
önce (5,408 puan) tarafından
Ben olsam aynı almazdım kim neyi beğenirse onu alsın derdim ☺☺yada şöyle de olabilir desen aynı renk başka gibi gibii

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 155 göst.
5 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Emine_ozder01 (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 182 göst.
0 oy
4 cevap 106 göst.
0 oy
11 cevap 329 göst.

409,513 soru

12,309,043 cevap

38,651 kullanıcı

Kategoriler

...