+4 oy
367 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (61 puan) tarafından
Sorum yukarda arkadaşlar 

37 Cevaplar

0 oy
(393 puan) tarafından
Pek beceremez ama elinden geleni yapar bazen sinir de eder yapmaz beceremiyorum der bir süpürme işini becerir onungenelde eşime veririm
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
Allah yüz bin kere razı olsun ondan herşeye yardım eder
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Çok şükür yardımı dokunur 
0 oy
(2,982 puan) tarafından
Bağırıp kavga ettikten sonra tabikide yardım ediyor:)
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Valla yapmak yapıyor ama benim elim deymeden ben rahat edemiyorum o yüzden sen elleme git otur diyorum evime karisamaz 
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Bazen, öldüm dersem anca o zaman yardım eder:D
0 oy
(13,376 puan) tarafından

bizde sanki ev işlerine ben yardım ediyorum :P

yemek yapmayı beceremez ama onun dışında çoğu şeye yardımcı olur, Allah razı olsun 

0 oy
(3,581 puan) tarafından
Oluyor sağolsun ben çalışırken her hafta temizliği beraber yapardık şimdi evdeyım yine yardımı oluyor ütüyü hep eşim yapar cam siler halıları koltukları yıkar
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Valla alışverişten geldik bugün yemeği yaptı saolsun bende aldıklarımızı yerleştirdim 
0 oy
(5,060 puan) tarafından
Oluyor çünkü ben YETİŞEMİYORUM o yardım etmese ev bir ay süpürülecek duruyor ya da bulaşıklar makinada 3 gün duruyor. Çünkü ben yapmıyorum, yapamıyorum. Cocugu uyutmazsa cocuk 12 ye kadar ayakta kalıyor,sabah uyandırırken yine o zorlanıyor. 
0 oy
(973 puan) tarafından
Eşimin canı sağolsun hep yanımda olsun hiç etmesin hiç Allah güç kuvvet versin ömür versin ben başka bişi istemiyorum 
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Cam silmeye perde takmaya soba yakmaya evi süpürme ye bebeklere mama ve altını almaya duş aldırmaya bebekleri bulaşıkları akıtır makineye dizmeden bana hazır eder . pazara gidince arabada bebeklere bakar
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Elinden geldiği kadar Yapar ya sağolsun en büyük şansım ❤️
0 oy
(212 puan) tarafından

Zararı olmasın da yararını istemiyorum

0 oy
(298 puan) tarafından
Hafta sonu kahvaltı hazırlar arkasına 2-3 saat mutfak temizlerim o derece yardımcı olur sağolsun 
0 oy
(244 puan) tarafından
Valla ediyor gün geliyor hiç cnm istemediği için süpürge açmıyorum işten geliyor yerde en ufak birsey görsün hemen suorge slir açar süpürür onun dışında yemek yeriz masayı toplar çocukları falan halleder 
0 oy
(249 puan) tarafından
10 kez söyleyince yapiyor bazen balkonlari yikattiriyorum bazende binde bir evi süpürüyor 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 212 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Mrvgul (3,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 325 göst.
21 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 82 göst.

410,745 soru

12,359,247 cevap

41,348 kullanıcı

Kategoriler

...