Şubat'ın sonunda son mahkeme var velayeti belirlenecek oğlum 3 yaşında oğlumun babası ve onun ailesi o kadar iftiralar yalanlar attılar ki dilekçeler de velayeti almak için tazminat vs 3 senedir hiçbir şekilde barışmak için gelmediler bende istemiyorum zaten 2 gün önce oğlumun dedesi eski kayınpederim abime demiş gelicem gelini götürmeye barışalım abimde demiş babama sorayım babamda gelsin demiş benim bunlardan hiç haberim yok 1 saat kala babam dedi gelicek bende yok dedim gelmiycek abimi aradım niye böyle yaptın niye muhatap oluyorsun onlarla dedim kapattım babamı aradı hemen abim dedi madem evine gitmiyor çocukla birlikte kov evden sığınma evi ne gitsin annemide kov oda kızından yana babamda gitti bu lafların hepsini benim en büyük düşmanlarıma söyledi eski kayınpederime demiş annesinide hepsini de evden kovucam onların gönlünü yaptıklar şimdi bunlar bu babamın dediklerini büyük ihtimalle mahkemede söyleyecekler çocuğumun velayetini kesin alır mıyım sizce. babamida Abimide affetmiycemm.