+1 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Şubat'ın sonunda son mahkeme var velayeti belirlenecek oğlum 3 yaşında oğlumun babası ve onun ailesi o kadar iftiralar yalanlar attılar ki dilekçeler de velayeti almak için tazminat vs 3 senedir hiçbir şekilde barışmak için gelmediler bende istemiyorum zaten 2 gün önce oğlumun dedesi eski kayınpederim abime demiş gelicem gelini götürmeye barışalım abimde demiş babama sorayım babamda gelsin demiş benim bunlardan hiç haberim yok 1 saat kala babam dedi gelicek bende yok dedim gelmiycek abimi aradım niye böyle yaptın niye muhatap oluyorsun onlarla dedim kapattım babamı aradı hemen abim dedi madem evine gitmiyor çocukla birlikte kov evden sığınma evi ne gitsin annemide kov oda kızından yana babamda gitti bu lafların hepsini benim en büyük düşmanlarıma söyledi eski kayınpederime demiş annesinide hepsini de evden kovucam onların gönlünü yaptıklar şimdi bunlar bu babamın dediklerini büyük ihtimalle mahkemede söyleyecekler çocuğumun velayetini kesin alır mıyım sizce. babamida Abimide affetmiycemm.

2 Cevaplar

+1 oy
(18,184 puan) tarafından
Bilgim yok Allah aileninde hayırlısını versin 
-Reklam-
+1 oy
(1,627 puan) tarafından
Çok zor bir durum umarım velayeti alabilirsin ama çok zor 
(5 puan) tarafından
Velayeti  kesin alma şansım vardı Hepsi o abimin yüzünden oldu onlara muhatap olmasaydı babamıda ikisinide Allah'a bırakıyorum herşey yolundaydı ama şimdi ne olur bilmiyorum
(1,627 puan) tarafından
Umarım mahkemede bunu sunmazlar çok zor bir durum Bi anne için

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 331 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 247 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 322 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (254 puan) tarafından soruldu