+1 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (2,687 puan) tarafından
Dr rahmin ters alttan spiral kayar koldan takalım diyor koldan spiral güvenilirmi taktıran varmı

5 Cevaplar

+1 oy
(12,994 puan) tarafından
implant o 3 yıla kadar koruyor ama daha pahalı 
(2,687 puan) tarafından
Ama kesin koruyormu dr 10 bin dedi kesin koruyorsa yaptırcam koldan yapılan bişey nasıl koruyor anlamadım biliyorum hiç bir şey yüzde yüz korumaz ama ona rağmen dikkatli olucagım spiralede güvenmiyorum taktıranların deneyimlerini merak ettim
(12,994 puan) tarafından
yüzde yüz değil zaten yüzde 99 korur. bu yeni nesil bir korunma yöntemi
-Reklam-
+1 oy
(963 puan) tarafından
Canım bende ilk impilant düşündüm 3 sene koruyor sonrasında çıkartınca ufak bı işlem gerekiyormuş kesi filan atıp cikartiyorlarmis öyle duydum birde hormonlardan kilo alan varmış o yüzden vazgeçtim 
(2,687 puan) tarafından
Yaaa kg damı yapıyormuş kesin korurmuki hiç bişey yüzde yüz korumazda acaba nasıl koldan olan birşey korurki
(963 puan) tarafından
Canım koldan damar yoluna demekki denk getiriyorlar o şekilde hormonel.bisey koruyor 3 yıl boyunca bende spiral kayar çok kanama yapıyor vs. Şeyler duydum impilant düşündüm oda kilo yapıyor bazı kisilerde dediler vazgeçtim açıkçası zaten kilo sevmeyen biriyim bilemiyorum
+1 oy
(3,422 puan) tarafından
Üç yıl koruyor çıkıncada koldan bir ihtimal bir sene yine gebelik zor oluyor bende istiyorum en güvenli korunma yöntemi çünkü 
+1 oy
(1,918 puan) tarafından
Doktora koldan implant yapmak istiyorum dedim o çok zararlı kızım dedi o yüzden normal spiral taktım doktor bana öyle demişti,inanki bilmiyorum canım doktor neden öyle dedi.
0 oy
(776 puan) tarafından
Ben yaptrdim canım derialti implant 7 bine yaptırdım bende 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 108 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 116 göst.
0 oy
5 cevap 118 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,000 puan) tarafından soruldu