+2 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde (5,706 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Herkes iyi akşamlar kızlar konuya şöyle başlamak istiyorum 

Lütfen benim yaptığım hatayı yapmayın !!!

15 aralıkta doğum yaptım ilk gün sütüm az biraz vardı ama ertesi gece asla bebeğim uyumadı sütüm yoktu eşim 16 Aralık gecesi mama aramaya çıktı bulamadı 17 Aralık sabah 9 da eczane açılır açılmaz gidip mama aldı 

Bende direk mamayı yapıp bebeğime verdim içti uyudu bende 3 gün uykusuzluğu ve yorgunluğundan Hiç STT bakmadım ve böylece 26 gün kullandım ve ikinci pakete geçeceğim gün mamayı elime aldığımda STT 21.12.2024 yazıyor bende direk aldığımız tarihe baktım ve maalesef ki 22 gün boyunca bebeğime tarihi geçmiş mama vermişim hata burdada paylaştım lütfen nerde neyi alırsanız alın STT bakın ben normalde asla bakmamazlık yapmam ama o gün yorgunluğuma denk gelmiş ve şükür ki bebeğime birşey olmadı gelelim başka bir konuya 

Şimdi ben bu ay sıkışık olduğum için asla tekrar mama almazdım ve buraya sordum kulanılırmı bu vs bir arkadaş Allah razı olsun aldığın eczaneyi ara dedi bana STT tarihi bitmek üzere olan mamayı neden satmışlar dedi ve ben eczaneyi aradığımda birazda kızdım ve beni haklı bulup direk yeni mama vermek istediler yani şu ki hakınızı kimsede bırakmayın şahsen durumum olsaydı o mamayı çöpe atar yeni mama alır konuyu unuturdum neyse 
Ve eşime de anlatı  sonra eşim eczaneye mama almaya gitiğinde de biraz aczanye kızmıştı durumu uzatmıyoruz şükür bebeğimize birşey olmadı demişti onlarda özür dilemiş velhasıl dikkatli olun ve hakınızı kimsede bırakmayın 

6 Cevaplar

0 oy
(8,333 puan) tarafından

Sadakaniz verilmiş....

(5,706 puan) tarafından
Rabime şükür ediyorum birinin hayır duasını almışız
-Reklam-
0 oy
(5,032 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim bu bilgiyi paylaştığıniz için 
(5,706 puan) tarafından
Allah sizden de razı olsun canım benim hepimiz dikkat etmeliyiz hele konu küçük meleklerimiz oldumu daha dikkat etmek lazım eczaneye bile güvenmeyin ilaçların bile STT bakın
(5,032 puan) tarafından
Ayn öyle vallahi tekrardan teşekkür ederim ve Allah razı olsun inşallah ❤️☺️
(5,706 puan) tarafından
Rica ederim Allah sizden de razı olsun inşallah ❤️❤️
(5,032 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim ♥️
0 oy
(392 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun çok şükür bir şey olmamış 

Ben ne alırsam alayım ilk stt bakarım alışkanlık olmuş 

Ama bazen dalgınlık olabiliyor 

İnsanlık hali 
(5,706 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim
Maalesef çok kötü bir dalgınlık oldu ya
(392 puan) tarafından
Çok şükür bir şey olmamış bence sen ya bir şükür namazı kıl canım yada bir sadaka ver
(5,706 puan) tarafından
Lobusalığım bitsin kılacağım inşallah ve engeli kuzenim var onada inşallah sadaka vereceğim Allah rızası olsun canım
(392 puan) tarafından
Allah kolaylık versin kardeşim Allah kabul etsin
(5,706 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(18,116 puan) tarafından
Benim hiç bakma huyum yok canm son kullanma tarihine bakmak gerek ne olursa olsun 
(5,706 puan) tarafından
Kesinlikle bakın ben tek sefer bakmadım oda az kala kötü bir durum olacak tı
0 oy
tarafından
22 gün boyunca Allah'tan bir şey olmamış 
(5,706 puan) tarafından
Çok şükür rabime birşey olmadı
0 oy
(3,798 puan) tarafından
Elhamdülillah Rabbim korumuş bebeğini❤️ iyi ki söylemişler de aramışsın paranızın boşa gitmediğine de sevindim. Ben de genelde harekete geçerim bazen üşeniyoruz ama hakkımızı aramak lazım. Tabi alırken de dikkat ediyoruz ama insanlık hali oluyor arada böyle şeyler 
(5,706 puan) tarafından
İnana para olsaydı yeni paket alır unuturdum bunuda analdım varsa yoksa hakımızı aramak lazım ve eczaneye bile güven olmaz
(3,798 puan) tarafından
Evet canım maalesef işini hakkıyla yapan az çoğu sadece para derdinde. Kendimizden başkasına güvenilmez. Haklısın cidden para olsa uğraşmayız belki
(5,706 puan) tarafından
Ayn öyle Valha canım eşim eczaneye gidip kızdıda onlara başkası bizim gibi konuyu kapatmaz dedi çok şükür ki bebeğimiz iyi

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 898 göst.
6 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,093 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
31 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hafsaa (811 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 258 göst.
4 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnalparsln (259 puan) tarafından soruldu

410,913 soru

12,365,536 cevap

41,978 kullanıcı

Kategoriler

...