+1 oy
69 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (31 puan) tarafından
Oğlum bir kaç gündür öksürmekten uyuyamıyo ve bugün uyurken kustu doktorun verdiği ilaçlarda işe yaramadı ne yapabilirim öksürüğünü kesmek için yarın birde sağlık ocağına götürmeyi düşünüyorum ayriyeten ateş de çıkıyor geceleri 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (5,041 puan) tarafından
Başka bir pediyatri uzmanına götürürseniz daha iyi sanki ki ilaçlar 2 3 günde etki etmiyor maalesef 
önce (31 puan) tarafından
Şimdi randevulara baktımda hiç yok gerçekten özele götürmekte birsürü para bide sağlık ocağına götiriyim dedim
İlaçları neydi
Antibiyotik vardı bide ipufiren ama Antibiyotiğin ismini hatırlayamıcam şimdi
Agumentin grubudur antibiyotık 2 3 günde etki etmez sakın bırakmayın öksürük ise hastalık geçse bile bir süre devam ediyor
önce (1,897 puan) tarafından
Bende oglumda öksürüyor domuz gribi olduk ailecek ates kemik ağrısı  öksürük cok kötüydük domuz gribi hapi kullandik oglumda surubunu kullandi oglumla benim öksürüğüm gecmedi
-Reklam-
+1 oy
önce (12,777 puan) tarafından
Benim oğlum da cumadan beri öyleydi bugün şükür daha hafif öksürüğü. Doktora götürmedim valla. Tereyağını eritip pekmez ve limon koyup 1 yemek kaşığı içiriyorum. Ayriyetten kuş burnu kaynatıp veriyorum nane limon ve ballı limonlu ılık su veriyorum böyle toparladı biraz yarına daha iyi olur inşallah 

Sizede geçmiş olsun çok 
Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
0 oy
önce (7,137 puan) tarafından
Canım dün gece oğlum da aynı şekilde oksurmekten ne uyudu ne uyuttu 

Bugün akşam üzerine yine öksürük tuttu 

1 tatlı kaşığı tereyağı erittim 2 tatlı kaşığı pekmez verdim valla şıp diye kesti maşallah ama 2 defa verdim 1 saat ara ile dene istersen
Denedim ama birkere verdim bide okula gidiyo tam ilgilenemiyorum ki evde olsa sürekli ilgilenicem de okuldan da geri kalmasını istemiyorum harfleri öğreniyolar
0 oy
önce (1,482 puan) tarafından
Ben direkt kızıma öksürük şurubu aldım verdim adı peditus geçrekten doğal bir ilaç içinde kimyasal yok kızım hastalandığında antibiyotik ile öksürük şurubu verdi doktor ateşi olursa da calpol verirsiniz dedi saat 8 de antibiyotik 8 i5 geçe öksürük şurubu 5 dk sonra da havalarını verip en son uyumadan ateş düşürücü veriyordum 3 günde toparladı kuzum size de peditus ve prospanı öneririm ama önce doktorunuza danışın 
0 oy
önce (901 puan) tarafından
Grinstuss diye bitkisel bir öksürük şurubu var tadı pekmeze benziyor zaten sabah akşam 1 ölçek verirsen öksürüğünü geçiriyor benim oğlumda 2 yaşında doktorumuz bu şekilde vermişti ama senin bebeğinin boyu kilosu nedir bilmiyorum tabi ona göre ölçek veriliyor büyük ihtimal 1 ölçektir 
0 oy
önce (2,434 puan) tarafından
3 aylık bebeğim hasta oldu o kadar dikkat etmeme rağmen dün acile götürdüm hastane bir sürü çocukla kaynıyordu hepsinde de aynı şikayet kimin de kusma kiminde öksürük ve ateş vardı salgın var sanırım doktor hava verdi üç kere calpol ve antibiyotik yazdı şimdi öksürüğü başladı huysuzlandı sakinleştirdim uyudu yavrum bebek olunca daha zor oluyor bu süreç 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
3 cevap 69 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.

409,025 soru

12,293,833 cevap

38,279 kullanıcı