+2 oy
735 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (275 puan) tarafından
Bu akşam görümcem 9 yaşında o kadar boş yer varken köşedeki Mama sandalyesine oturdu onunda üstünde bardak vardı su getirdim oğluma vermek için bardağı kırdı oraya düştü paramparça oldu bende ses etmedim etmem de böyle şeyler için neyse oğlumun elinde koskocaman cam parçası vardı bende bağırdım refleks olarak eşim de bana bağırdı bende yine ona bağırdım bardak kıran kardeşin gotunu dönüp giden oo sen niye bana bağırıyorsun diye bağırdim bende gittim makinayı felan getirdim temizlemek için bende sınırlı olduğum için sert hareket ettim eşim insan gibi davran dedi bende bağırdım o bağırma dedi ben daha çok bağırdım bana vurdu bende cinnet geçirdim bağırıp çağırdım o kadar bağırdım ki boğazım ağrıyor ya küçük ama şeytan gibi yaa çocuklarıma vuruyor bağırıyor artık dayanamadım hareketlerine ya eşime ağzıma gelen küfürleri beddulari ettim annen gil ağzıma sictilar sesin çıkmadı kardeşin için mi bana vuruyorsun diye demedigim laf kalmadı oda onu için değil çok bağıriyorsun diye dedi eşyalarımı topladım gidecektim izin vermedi kapıyı kilitledi bende bağırmaya devam ettim açmadı belki abarttıgimi düşüneceksiniz ama yemin ederim ki çok fena eşim bana güzel birşey der yan yan bakar dün sürprizim var cuma günü dedi bana eşim gidip geldi sürprizin ne diye darliyor bende gelim ya heryerde kuyruk gibi peşimde eşimle annem gile bile giderim peşimden gelir sıkıldım artık 

26 Cevaplar

+12 oy
önce (4,081 puan) tarafından
9 yaşında bir çocuk bardak kırdı diye bagirmadin içindeki tüm biriktirdiklerine bagirdigina eminim... 
Malesef bazı erkekler evlenince anne babasına sınır çizemiyor senin eşinden bunlardan biri. Artik bir evi bir ailesi olduğunun farkına varması lazım. Annesi bir laf ettiğinde o benim karım böyle konuşamazsin deseydi şuan sen bu postu açmazdin ki, umarım bugünden itibaren birşeylerin farkına varır
önce (2,075 puan) tarafından
Bende 9 yaşındaki çocuk ve ayrıca görümce olanın bu arkadaşın evinde ne işi var onu merak ettim...anası çıkarmış afedersiniz gitsin baksın bu ne ya kendi cocuguna zor bakiyor insan arkadaş gene sabırlı ben iki patlatırdim kesin kocaninda valla çok sinir oldum
@ayferak bende onu merak ediyorum,  bir de 9 yaşındaki bir çocuğun mama sandalyesine oturmasini anlamıyorum arkadaş o duruma bile kızmamış
Mama sandalyesine oturmuş bardak düşmüş sanirim anladığım ... harbiden ne işi var mama sandalyesi kirilmadimiki?
önce (275 puan) tarafından
Bende bu kadar yer var niye buraya oturuyorsun ki dedim eşim ne olacak diyor evde ne konuşursak gidip annesine diyor zaten
-Reklam-
+7 oy
önce (7,773 puan) tarafından
Niye bağırıyorsun avazın çıktığı kadar evde biri çocuk biri bebek var valla benim karşımda da böyle insan gibi konuşmak yerine bağıran biri olsa ağzının ortasına bir tane yapıştırırım. 
önce (5,038 puan) tarafından
Yapacağım yorumu yapmışsın. Bence de sesi kısılacak kadar bağırdıysa çocuğu ne kadar korkmuştur.  Tepkisi abartılı eşinin yaptığı daha abartılı olmuş.
önce (601 puan) tarafından
Bu yorumun yazılmasına ve bir de 7 artık almasına ölümüne şaşkınım.
önce (7,773 puan) tarafından
Neden şaşkınsın? Ben şiddeti savunmuyorum ki!  Karşımda boğazı yırtılana kadar bağıran insana tahammülüm yok diyorum. İnsanız ya hani konuşarak anlaşabiliriz.
+6 oy
önce (754 puan) tarafından
9 yasinda 1 cocuk.....
9 yaşında ki bir çocuk abimle aynı yerde mi yatiyorsunuz diye sormaz bence
Yani normal bir çocuksa sormaz akli fikri oyun olur
önce (754 puan) tarafından
neyse uzatmak istemiyorum gecmis olsun
önce (1,875 puan) tarafından
Şimdi ki 9 yaş
9 yaş değil kusura bakma...

Amcakızımın şeytan çocuk görümcesi vardı. Arkadaş anlatınca gözümün önüne geldi.
Peşini bırakmazdı amcakızımın her lafı anasına götürürdü
+5 oy
önce (12,866 puan) tarafından
o elektrik süpürgesini kafasında kırsaydın ya 
Valla rezillikse rezillik dedim boğazım yirtilana kadar bağırdım her zaman susuyordum her zaman Altan alıyordum saygısızlıklarini bir daha bu eve adım atsın valla dedim eşime şeytanliya küçük yaştan başlıyorlar annen yetmedi yengen yetmedi ablan yetmedi sıra bunda mi
+5 oy
önce (10 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi
Bence olayın başında sen suçlusun sonuçta bir çocuk senin kardeşin gelse eve bardağı kırsa eminim aynı hareketi yapmazsın öyle süpürgeyi sinirle hareket ettirmezsin eşinde senin kardeşine yapsa kabul etmezsin bağırıp çağırmakla çok abartmışsın eşinde sana vurmakla haklıyken haksız olmuş 
+4 oy
önce (807 puan) tarafından
Tepkin mükemmel olmuş , asla altında kalma bu durumda. Bir daha tekrarını yapamasın
Ya kardeşi için bana bağırdı annesi yengesi bana sevgilim var muamelesi bile yaptı eşim birşey demedi bu beni zivanadan çıkardı kardeşin için erkek oluyorsun karına bağırıyorsun karın için niye bir kere sesin çıkmadı dedim
+3 oy
önce (480 puan) tarafından
9 yaşındakı çocuk bardak kırdı dıye konu niye bu kadar uzadı. 

Eşin haksız ne dıye vuruyor ama karşılıklı anlayış yok sanırım
Çünkü eşim onun için bana bağırdı benim için bir kere birine birşey demedi hamileydim 9 aylık çocuğum nöbet geçirdi benimle gelin dedim mangal yapıp yediler gelmediler yapmadıkları kalmadı birine birşey demedi kardeşi için mi bana erkeklik yapıp bağırıyor o bağırınca bende çok tepki gösterdim sonra vurdu bana
+3 oy
önce (4,836 puan) tarafından
Konu başında sen suçlusun ama eşin şiddet uygulayarak suçlu duruma düşmüş 
Eşim ben görümceme bu kadar yer var niye buraya atıyorsun çocuk elini kesse ne olur diye tepki verdiğim için bana sesinin çıktığı kadar bağırdı ben şok oldum sonra ben bağırmaya başladım eşim bana bağırmayana kadar tepkim yoktu zaten
önce (29 puan) tarafından
Allah başka ciddi dertler vermesin. Bardakmis cocukmus vs bu mu gerçekten. Bağırmak psikolojik şiddet yetmiyor fiziksel şiddet geliyor. Mutlkaa tekrar edecek. Affet tekrar şiddet döngüsü sürüp gidecek. Ciddi sorunları nasıl yoneteceksiniz peki, olgunluk nezaket nerede? Çürümüş yozlaşmış bir ilişki yazik
+3 oy
önce (677 puan) tarafından
Tek dediğim okuyunca içinde neşer biriktirdi kadın böyle demek oldu . Ah canım benim seni bu hale getirenlere çok iyi bir tepki vermişssin sende eşine vursaydın keşke o süpürgenin sapını 
Keşke vursaydim
+3 oy
önce (310 puan) tarafından
Bebeğin elindeki cam parçasına ne demeli eşin kardeşine kizacagi yerde sana mı kızmış? Aman aman Allah muhafaza ben gelemem öyle şeye. 
Onuda dedim çocuğun elinde ki cama bak elini kesse ne olacaktı dedim niye ona birşey demiyorsun dedim ödüm koptu öyle görünce herşey öyle başladı zaten
+3 oy
önce (219 puan) tarafından
Sokma evine sokma 
+2 oy
önce (2,408 puan) tarafından
Annesi yok mu sizde mi kalıyor 
Annesi var bilerek belki yolluyordur nefret ettim ya çocuklardan alt katimda oturuyorlar
+2 oy
önce (1,219 puan) tarafından
Kapıyı açma gündüz geldignde bu ortama ragmen geliyormu sen evine git isimz var de gonder
önce (1,336 puan) tarafından
Annesi bilerek aranızı bozmak için yollamıyorsa ne olayım
önce (975 puan) tarafından
Kapıyı açma doğurduğu gibi baksin
Kar küresi bende yukarda bu yorumu yazdım afedersin cikardigi gibi baksın oğluna bakıyor birde kızına mi bakacak Allah alla sinir oldum ya ben olsam gerçekten daha fazlasını yapardım o gözüm donmuslukle çocuğuma yansıtmadan ne münasebet ya gelcek huzurumu kaçıracak yapacaani yapacak...birde yorumları okudum sürekli.boyle kuyruk gibi yapışmış bu kıza ben kadınlara gerçekten üzülüyorum resmen köle hayatı..
Bende o sinirle nasıl o kızı dovmedim bilmiyorum 3 yaş ve 1 buçuk yas iki çocuğum var zaten kocam onlardan beter 9 yaşındaki görümcem de gelince çocuklarıma bağırıyor sürekli bağırma diye uyariyorum evime birşey almaya korkuyorum alıyorum çocuktur veririm bende yiyim bende yiyim diye şey yapıyor benim kadar da yiyor maşallah aşağıda hiç yemek yemez afiyet şifa olsun ona da lafım yok ama resmen aramızı bozuyor
Altli üstlü oturuyorsunuz sanırım çok zor Allah yardım etsin
+2 oy
önce (1,287 puan) tarafından
Eşinin eli kırılsın inşallah altta kalma gerekirse sende vur. ama görümcene gelecek olursak orda biraz abartmış olabilirsin canım beni yanlış anlama ama 9 yaşında da olsa o bir çocuk 
Ama gerçekten çok fena normal bir çocuk gibi değil ben çocukken oyun oynamaktan başka derdim yoktu bu benim abisiyle aynı yatakta uyuyup uyumadıgima başbaşa kalınca ne yedigimize felan da bakıyor nasıl çocuk bu
+2 oy
önce (1,251 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 
+2 oy
önce (3,322 puan) tarafından
Oda daha çocuk ama ben burda senin eşine ve ailesi ne kızıp bağırdığını anlıyorum bazı şeyleri içimizde çok biriktirmek lazım sonra birden patlıyoruz ağaç yaş iken eğilir diye boşa dememişler 
Evet aslında bende düşünunce ailesinin yaptıklarına bağırıp çağırdım neden beni hiç korumadigina neden beni savunmadigina kızıp bağırdım kardeşi için bana kızdı bende onun namusuyum esiyim çocuklarının annesiyim neden herkes için bana bağırıyor kızıyor
+2 oy
önce (29,123 puan) tarafından

Kırılan baradaga bağırmak değil seninki 

İçinde birikmişlikler kırgınlıklara bağırdın ama anlayana  sakin kalmaya çalış 

+2 oy
9 yaş öyle pek de minik değil.Neyi neden yaptığını bilecek yaşta Eşek kadar olmuş.Biz yengemize saygıda kusur etmezdik ablamiz gibi davranırdık.Abim ona güzel söz diyince mutlu olurduk.Hiç de abartmıyorsun bence geri adım atma.Ay böyle hayat mı olur kocanın ağzına tüküreyim 
önce (212 puan) tarafından
Bende 9 yaşı küçük bulanları anlamıyorum gerçekten tabi saygı da duyuyorum herkesin çocuk çevresi bir değil. Ama 9 yaşında bir çocukta mama sandalyesine oturmasin be. 30 yaş kadın aklı bekleyen yok .
Evet kesinlikle
+2 oy
önce (51,483 puan) tarafından
birikmisligi bagirmissin sen ne isi var 9 yasindaki kizin mama sandalyesinde yuzleme annene gelirken seninle ne isi var
+2 oy
önce (1,994 puan) tarafından
Tepkinde normal sonuçta o cam parçası çocuğa zarar verebilirdi eşinde ne hakla vuyor ama iyi yaptın gitmekle onu korkutmak inşallah bir daha tekrarlaz belliki alt üstlü otruyorsunuz ki kaynanan gönderiyor coccuk olabilir ama herşeyi anliyacak yaşta heleki şimdi ki cocouklar yerinde olsam artık öyle eve almam hep gönderirim isiim var derim sesin ilaki alt karada gitmiş artık yüz verme bunlara

İlgili sorular

+4 oy
15 cevap 736 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde nilanka (166 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 1,235 göst.
8 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 896 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bst.24 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 466 göst.