Geçen markete gittik mandalina çekirdekli diye almadık sonra başka markete gittik orda yok diye alamadık eşim dedi önceki marketten alsaydik çok bi çekirdeği olmaz zaten (bebeğim için) sonra marketten çıktık arabaya bindik gidiyoruz başka marketten marul alacak,ineceği zaman mandalina da bak dedim. Önceki marketten alacaktik ya onu dedi ne falan dedim elinin körü dedi. Sonra ertesi gün kızım çok sıkılıyor nereye gidebiliriz hava da kapalı dedim. Giyim pazarına gidelim dedi ordan alacagim birşey de yok ama keşke gün diğer pazara götürseydin bizi dedim neyse hazırlandık gidiyoruz baktım bizi meyve sebze pazarına götürüyor. Neden buraya gidiyoruz dedim. E sen dedin ordan alacagim birşey yok. E burdan da yok ben buraya gitmek istemiyorum bana niye önceden söylemedin diğerine gidelim dedim götürmedi eve geri getirdi. Arabanin kapısını sinirden hızlıca açtım duvara sürttü oh olsun. Neyse sonra eve girdik bağırdım çağırdım. Neden böyle yapıyorsun benimle telepati yöntemiyle mi iletişime geçiyorsun bana söylemiyorsun neden dedim. Kızımız da etkileniyor sırf kendin istemiyorsun diye bizi götürmuyorsun falan filan dedim.
Bıktırdı beni böyle eften püften şeylerden moralimi bozuyor. Saatlerce konuşmuyor küsüyorum ama değişen birşey yok yine aynısını yapıyor. Ben saygısızlık yapmamaya çalışıyorum ama ağzına geleni söyleyince tepem atıyor. Benden ne istese yaparım ama benim isteklerimin bir kısmı yapılmıyor hem de zor şeyler değil istediklerim ufak şeyler. Benim de zoruma gidiyor. Ben ***** mıyım diyorum. Bencil bu adam galiba ben bilmiyorum artık genel olarak iyi biri ama moralimi bozması usandiriyor , kızıma da yansıyor. Moralim bozuk olunca kızıma tahammulum olmuyor bağırıyorum