+3 oy
222 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,485 puan) tarafından
Geçen markete gittik mandalina çekirdekli diye almadık sonra başka markete gittik orda yok diye alamadık eşim dedi önceki marketten alsaydik çok bi çekirdeği olmaz zaten (bebeğim için) sonra marketten çıktık arabaya bindik gidiyoruz başka marketten marul alacak,ineceği zaman mandalina da bak dedim. Önceki marketten alacaktik ya onu dedi ne falan dedim elinin körü dedi. Sonra ertesi gün kızım çok sıkılıyor nereye gidebiliriz hava da kapalı dedim. Giyim pazarına gidelim dedi ordan alacagim birşey de yok ama keşke gün diğer pazara götürseydin bizi dedim neyse hazırlandık gidiyoruz baktım bizi meyve sebze pazarına götürüyor. Neden buraya gidiyoruz dedim. E sen dedin ordan alacagim birşey yok. E burdan da yok ben buraya gitmek istemiyorum bana niye önceden söylemedin diğerine gidelim dedim götürmedi eve geri getirdi. Arabanin kapısını sinirden hızlıca açtım duvara sürttü oh olsun. Neyse sonra eve girdik bağırdım çağırdım. Neden böyle yapıyorsun benimle telepati yöntemiyle mi iletişime geçiyorsun bana söylemiyorsun neden dedim. Kızımız da etkileniyor sırf kendin istemiyorsun diye bizi götürmuyorsun falan filan dedim.

Bıktırdı beni böyle eften püften şeylerden moralimi bozuyor. Saatlerce konuşmuyor küsüyorum ama değişen birşey yok yine aynısını yapıyor. Ben saygısızlık yapmamaya çalışıyorum ama ağzına geleni söyleyince tepem atıyor. Benden ne istese yaparım ama benim isteklerimin bir kısmı yapılmıyor hem de zor şeyler değil istediklerim ufak şeyler. Benim de zoruma gidiyor. Ben ***** mıyım diyorum. Bencil bu adam galiba ben bilmiyorum artık genel olarak iyi biri ama moralimi bozması usandiriyor , kızıma da yansıyor. Moralim bozuk olunca kızıma tahammulum olmuyor bağırıyorum 

6 Cevaplar

+4 oy
önce (809 puan) tarafından

Gülüm sanki sen birazcık fazla mı agresifsin:angel: daha önce ki postunu da hatırlıyorum. Tahammülün kalmamış sakinleşmeye ihtiyacın var sanki 

-Reklam-
+2 oy
önce (4,197 puan) tarafından
Sanki bizim hayatımızı anlatmışsın eşim çok iyi biridir maşallah deyim de ama bazen o kadar sinir oluyor ki hafta da bi izni oluyor saçma sapan şeyler söylüyor yapıyor günün içine ediyor. Küsüyorum olmuyor söyleniyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum çocuk korkuyor o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi alıp başımı gidesim geliyor 
önce (2,485 puan) tarafından
Gidebileceğim yer olsaydı gidip akşama kadar kalacaktım ama maalesef eve dönmek zorunda kaldım:(
İnan benim de yok nereye gitsem gelir bulur peşimden hem çocuğumu da bırakamam valla pes ettim saldım gayrı amaaannnn deyip geçiyorum ona birşey olmuyor ki küssem daha rahat alıyor teli video izliyor keyfine bakıyor ödül oluyor ona :D sende sal bacım takmayınca mutlu oluyosun
Hayır ya ben böyle yapamam beyfendi bana ağzına gelip saygısızlık yapacak hep. Buna bir ayar çekmem lazım.
Yok öyle saygısızlık yapmaz da küssem etsem takmaz yani bilir konuşcam
+1 oy
önce (29 puan) tarafından
Dertlere bak. Yazık değil mi psikolojik sağlığına. Karşındaki adam seni anlamiyorsa bosanirsin. Boşanma tehtitleri küçük oyunlar yapmazsın. İlişkiler tamamen oyunlar üzerine kurulu. Ders vermek istemeler üstünlük kurma çabaları narsistik öfke krizleri. İletişim açık ve samimi şekilde olur. Manipülasyonla goz dağı vererek değil. 
Bu sebepten boşanmak çok mu akıllıca? Ben de iletişim diyorum ama benimki benimle telepati yoluyla iletişime geçtiğini sanıyor demekki. Bazen göz dağı da gerekiyor maalesef çünkü güzellikle konuşuyorum yine aynı değişen birşey yok
önce (29 puan) tarafından
Sen göz dağı ver  o halde ne demekse artık tercih meselesi. Sonra o dağ büyür elinde bir kum tanesi kalmaz. Sessiz kalmakta bir iletisimdir unutma. Her şey zamanla aşınır unutma ya da aşılır
+1 oy
önce (1,318 puan) tarafından
plani sen yapsan olmaz mi sanirim durumunuz yerinde şu gün pazar var biseyler lazm ya cocuga bak yada birlikte gidelim dersn cocuk sıkılıyor avmye gidelm desen olmaz mi bilmiyorum belki boylede denemissndir olmamistir
+1 oy
önce (228 puan) tarafından
E demiş zaten giyim pazarına gotureyım dıye sen konuyu fazla abartmıssın. 

Bi söz vardır bilimisin kimi şeker den yiyemez kimi tuzdan.....
+1 oy
önce (3,210 puan) tarafından
Gezmeye giyim pazarına gitmek icin evden çıkmak mı:) avm ye yada oyun alanına gitmek için evdeyken sözleşseniz ya gerçekten komik degil mi :) 
önce (14,640 puan) tarafından
Bende şaşırdım :))
Kapalı alanları sevmiyorum. Birşey almayacaksam pek gitmem
Zevk meselesi herkes bir olamaz ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 412 göst.
27 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.