+1 oy
204 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (180 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Upload failed: [object Object]Hanımlar Selam!ben kaç yıldan sonra ayrı yaşamaya başladım kocamın ailesinden,yani yeni evimize taşındık.ama işin kötü tarafı elticiğim de komşum.bu hakta eski postlarda yazmıştım.Allah’ın cezasıyla hafta öncesi kavgam oldu.bana karşı haddinibilmezlik yaptı.dedim bununla asla bir daha konuşmam.ve yeni eve taşındık.kapımı çaldı baktım bu.benim eşyalarımdan kalmış bunun evinde onları getiriyordu.evime geldiği için mecbur konuştum.o günden sonra def oldu bit daha kapımı çalmadı.kendini öyle gösteriyor ki bana sen lazım değilsin.tekbaşına da yaşarım filan.ama eskiden söylerdi evde korktuğumda size gelirim.aman gelmesin.ama kendini birşey zannetmesi insanın sinirini bozuyor.şimdi göbek atıyordur bizlerden kurtulduğuna.ya şunu artık ben de düşünmek istemiyorum ne yapayım sizce ?eltiyi kıskanıyormuşum diyenler için bu fotoğrafı bıraktım nesini kıskanacağım?sadece gıcık olıyorum onun burda olduğunu düşününce bile 

image

4 Cevaplar

+4 oy
(675 puan) tarafından
Kıskançlık yapıyorsun biliyorsun değilmi 
(180 puan) tarafından
Sadece zoruma o gidiyor ki bu burda olmayacaktı nasıl bir bahtsa bu da geldi buraya.her an karşılaşma şansımız var
(13,189 puan) tarafından
Ama kadın sana gelmiyor bak. Yani koridorda asansörde arada bir belki. Sen de ona gitmiyorsun. Daha ne olsun. Atma yüzü kapalı da olsa. Burada değil sonuçta hoş değil
(675 puan) tarafından
Nefret ettiğin birini hayatından çıkar haaa cıkaramıyorsan mesafe koy merhaba merhaba bu kadar bilenmek kin güdmek doğru değil
(180 puan) tarafından
Nagiş ama kadın sana gelmiyor yazmakla ne söylemek istiyorsunuz?ben onunla buraya gelmemiş kavga ettim yani ettik suç ondaydı ama.ben de kendi kendime bu kızla bir daha konuşmam dedim engelledim sonradan buraya geldiğimiz gün evime geldi benim birşeyimi getirdi o yüzden misafir olduğu için konuştum.yarın bir baktım diğer numaramda bunun adı gelmiş düşmüş oraya bir şeyler paylaşmış.numarasını sildim.gelmiyorsa gelmesin ne yani ben ona muhtaç mıyım?!paylaştım fotoğrafı ben de orda varım.ama yüzler görünmüyor
(180 puan) tarafından
Her halde kendi kendiliğinden çıkar hayatımdan.görmeyerek çıkar her halde..evet şu kin çok kötü birşey.kadın sana gelmiyor yazmış birisi.aman gelmesin.gelmemekle ben seni umursamıyorum demek istiyor aklınca beni bunlar sinirlendiriyor aslında
-Reklam-
+1 oy
(18,046 puan) tarafından
Ben kafaya takılacak birsey göremedim canm 
0 oy
(3,273 puan) tarafından
Yani şu elticilik oynamayı fazla abartmıyomusunuz O kim ya ne yaparsa yapsın kocam ve ailem önemli benim umrumda olmaz, öncelik benim isteyen oynar isteyen oynamaz baska dert mi yok kiz :)
(180 puan) tarafından
Haklısınız ama takıntı işte bu
0 oy
(13,189 puan) tarafından
E gelsin mi gelmesin mi yani? Bu nece takıntı yahu
(180 puan) tarafından
Aslında gelmemekle iyi yapıyor ne kadar uzak o kadar iyi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 186 göst.
0 oy
4 cevap 91 göst.