0 oy
64 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Kızlar kıl tüy işini nekadar sürede yapıyorsunuz ben aldığım zaman uzamadan alcam diyorum bi bakıyorum uzamış:)) özel bölge jilet ona bile bi düzen kuramadım hr duşta almak lazım uzamadan ama üşeniyorum sizde nasıl durumlar

4 Cevaplar

0 oy
(633 puan) tarafından
Lazer yaptırdım ben çok yavaş uzuyor uzayanlar da ince tel şeklinde eldivenle aliveriyorum ama yine de dediğin gibi öyle olunca ben de saliyorum nasılsa diyorum az tek tük diye çok dikkat edemiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Kökten çözüm için lazer şart. Tam kökten çözüm olmuyor ama kıllar incelip azalıyor ve daha geç uzuyor. Diğer türlü her hafta duşta alıyordum ama o bile kurtarmıyordu
0 oy
(4,866 puan) tarafından
En güzeli lazer 8 yıl olmuştur lazer yaptirali hiç öyle dertlerim yok arada tek tük çıkar ona da ara atış yaptırırım tatile giderken hastaneye falan giderken doğumda büyük rahatlık kendinize iyilik yapın lazer yaptırın 
(45 puan) tarafından
Hangi cihaz nerde yaptırdın canım herhes farklı konuşuyor bitmiyor iyi olmuyo fşn
(4,866 puan) tarafından
Ankara da Kızılay da mavi ışık ta yaptırdım bitiyor çok güzel bitiyor arada tek tük çıkıyor ona da ara atış yaptırıyorum yılda en fazla iki kere  falan özel bölge yo de soylecek olursam  üst bölgesi tamamen bitiyor ama alt bölge bitmiyor zaten söylüyorlar ıslak bölge de bitmez diye
0 oy
(1,987 puan) tarafından

Lazere gidiyorum ben,ah ah ne çektim ben o kıllardan tüylerden ağda jiletle ne çileler çektim:D

(3,434 puan) tarafından
Lazer kaç para olmuş canım özel bölge
Koltuk altı
Diz altı kollar
(1,987 puan) tarafından
Ben geçen sene paket açtırdım 12 seans 3 bin'e 2 senansim kaldı belki tekrar açarım,ama şuan açarsam 4 buçuk veya 5 bin'e olur.Ben ilçede oturuyorum o yüzden bu kadar Uygun.Suan merkezde 8 bin falan.
(1,987 puan) tarafından
Tepeden tırnağa benim paket
(585 puan) tarafından
Bende yeni başladım ilk seansına gittim inşallah biter sizin nasıl hâlâ çıkıyor mu tüyler
(1,987 puan) tarafından
Benimkiler bazı bölgelerde hala çıkıyor maalesef ama tabi eskisi gibi değil buda kişiden kişiye değişiyor, mesela bazılarının ki bitiyor bazılarının çıkmaya devam ediyor hormonal problemler vs

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 104 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
0 oy
11 cevap 318 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,796 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 266 göst.

409,902 soru