+1 oy
99 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,058 puan) tarafından

Yarim saat önce vurdu çok kötü şişti napsam doktora götüreyim mi bekleyeyim mi buz koydum 

image

image

5 Cevaplar

+1 oy
(1,058 puan) tarafından
Çok kötü şişti ilk defa başıma geliyor 
-Reklam-
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Götürmekte fayda var bence götürmezsende takip et kusma gözlerde kayma durumunu bir de en az dört saat uyutma doktorlar düşme başını vurma gibi durumlarda 4-6 saat arası uyutmayın diyorlar inşallah bir şey olmaz geçmiş olsun 
(1,058 puan) tarafından
Doktor bekle bikac saat öyle gel der diye çekindim o yuzden sormak istedim çok sagolun şuan keyfi yerinde ama çok kötü görünüyor
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Ebnim bebeğimin bunlar rutine bindi alıştım valla muhakkak hergun oluyor yapışık gibiz ama kendine zarar veriri kucagimda bile , takip et için rahat etmiyirsa gotur
(1,058 puan) tarafından
Sislikten mi bilmiyorum ama sanki vurduğu yer içeri göçmüş gibi duruyor çok korkuyorum esimi aradım doktora goturcem
0 oy
(92 puan) tarafından
Cnm geçen ay benimde oğlumun başına aynısı geldi 2 yaşında aynı bu şekilde şişti hemen doktora gittim küçük olduğu için röntgen çektirmeyecem dedi zararlı onun için,yemesinde hareketlerinde bi problem oldu mu yada kustu mu dedi yok dedim alın bölgesi en sağlam yer dedi o yüzden çok korkmana gerek yok dedi takip et buz tut üstüne,kusma hareketlerinde bi anormallik olursa hemen gel dedi çok şükür bi sıkıntı olmadı 
(1,058 puan) tarafından
Bizde önce bildigimiz eczaneye ugradik ne kullabiliriz diye eczacı baktı çok kötü olmuş bence doktora götürün deyince doktora geldik şimdi içim rahatladı ama siz böyle deyince çok sagolun
(92 puan) tarafından
Rica ederim ne demek inşallah iyidir paşa ❤️
(1,058 puan) tarafından
Iyimis çok şükür şimdi eve girdik cok sagol canım ❤️
0 oy
(5,566 puan) tarafından
hirudoid  Jel alıp sürün hemen geçer. Hay maşallah maşallah kuzuma ya 
(1,058 puan) tarafından
Allah razı olsun canım eczaneye goturdum ilac icin ama doktora goturun dediler doktora geldik şimdi bakalım bekliyoruz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 457 göst.
17 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Benvesen (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
4 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 116 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneymben (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 92 göst.