+2 oy
124 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (5,238 puan) tarafından
Anneler bebeklerinizin gelişimi nasıl boy kilosu kelime sayısı organları sorunca gösterir mi ayakkabı numarası  kaç numara kullanıyor 

7 Cevaplar

+3 oy
önce (19,658 puan) tarafından

18 aylık kızım 8.5 kg 78.5 cm 

Organlarının çoğunu gösterir. Kulaklari öğrenemedi hala. Kelime sayısı baya var. Sayamam artık. Yani artık taklit evresine geçti. Her soyledigimizi taklit etmeye calisiyor. 
Senin bebisin boy kilo nasıl. Ben bu konudan çok dertliyim. Hatta birazdan yine doktor kontrolüne gideceğiz ☹️
önce (2,126 puan) tarafından
Ne zaman öğretiniz organları 16 aylık hâlâ tık yok sadece Allah kaç dediğimde eliyle bir yapıp bil (bir) diyor
önce (19,658 puan) tarafından
E ancak ya daha acele etme. Sık sık oyun oynayarak öğrenir.
önce (865 puan) tarafından
@Whiteswan benim kızım 13 aylık öğrettim gösterebiliyor ben önce uyku öncesi öğretmeye başladım bebekler uyku öncesi daha güzel öğreniyor önce kendi elleriyle gözlerimiz kulaklarımız burnumuz diye gösterdim sonra kendimde gösterdim onun eliyle. Bu şekilde öğrendi ama işaret parmağını kullanıyorsa işaret etmek için bebekler o zaman öğreniyor öğretmek istediğiniz şeyi bir hafta günde 40 tekrar yaparsanız mutlaka öğreniyorlar bir bebek gelişimcide okumuştum
önce (5,238 puan) tarafından
Kızımda bu ne diye sorunca organlarını gösterir boyu 87 kilosu 10
Cansuece aslında sürekli gösteriyorum ama uyku öncesi denemedim hiç teşekkür ederim bide uyku öncesi denerim
önce (865 puan) tarafından
Deneyin, çok daha güzel öğreniyorlarmis. Bizde de öyledir uyuyunca pekisir öğrendiklerimiz. Birde özellikle 1 hafta aynı şey üzerinde durun günde 40 tekrar yapmaya çalışın, şimdilerde kendiliğinden başlar zaten öğrenmeye. Bebekler aslidna öğrendikleri şeyleri belleğe atıyorlar zamanı gelince gosteriyorlar
-Reklam-
+3 oy
16 aylık neredeyse 17 olacak 12 kg

Boyu 82 idi en son sanırım emin değilim şu an

Organları göstermiyor sadece Allah kaç dediğimde 1 yapıyor 

Anne, baba, dede, anneanne, top, gel, hadi gel, Allah, topu al vs söylüyor 
Maşallah cnm kelime sayısı iyimis
Doğduğu andan itibaren sürekli konuştum ben buna yoruyorum. Ekran da izliyor doktoru da iyi fazlası var eksiği yok kelimelerde temizlik yaparken bile adım atsam hep konuştum. Gözlerinin içine baka baka ona da konuşmasına izin verdim.
En iyisini yaptın cnm
+2 oy
önce (2,200 puan) tarafından
İşine gelirse herşeyi söylüyor yeni 9 kilo oldu 82 boy çok fazla kitap okuyoruz ve kendine seviyor galiba bu kadar kolay iletişim kurmamizin sebebi bu kitaptan başka oyuncak gostermedik 
Aynı benim kızımda bugünlerde çok mız mız olmus
+1 oy
Başka olan yokmu 
+1 oy
önce (105 puan) tarafından

16 aylık kızım 

Geçen ay ölçümleri

Boy 82 kilo 11.400

Kelimelerimiz : anne baba dede kaka attım gitti al ver abi
Şaşırınca ayyyy diyor

Burnunu ağzını ve gözünü gösteriyor sorunca
Maşallah cnm benim kızımda ağzını burnunu gözünü tek biliyor
önce (105 puan) tarafından
Benimkide öyle şu anlık sadece 3 ü birazda inat benimki anlatınca beni dinlemek istemiyor
0 oy
önce (3,100 puan) tarafından

19 aylık 10.500 kilo erkek 23 numara giyer. Her organını bilir gösterir . Konuştuğumuzu anlar kendi çapında cevap verir. Çırt çırtlı kitapları var orda hayvanlaro gösterir pisi havhav cikcik 

Dayı dede baba anne abi zaten kaç aydır var yeni kelimeler ekliyor çoğunu sadece ben anlıyorum ne demek istediğini. 

Akşam abiisi banyo yapıyordu. Kendini gösteriyor mesela bıc bıc die. Tmm dedim banyoya götürdüm banyo sonrası vuu vuuu dio yani kurutma makinesi saçı kuruyacak . Ardından kulağını gösterdi yani kulağının suyunu alırım kulak çöpüyle herşeyi sıraya oturtur:D

Maşallah benim kızda yeni 10 kilo oldu
0 oy
önce (4,308 puan) tarafından
Oglum 18 aylikken 84 cm. 12700 gr.di. 25 tane kelimesi vardi anladigim. Suan 20 aylik 40 kelimesi var anladigim 3 4 tane de 2li cumlesi var. Ayakkabi numarasi 18 ayken 22ydi suan 23 hatta botta 24 aldim rahat olsun diye.
Kızıma 22 dar geldi 24 filan da büyük

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 212 göst.
+1 oy
5 cevap 74 göst.
6 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elifm41 (2,525 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 169 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asabii (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 348 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alectemovik (41 puan) tarafından soruldu

409,030 soru

12,293,893 cevap

38,283 kullanıcı

Kategoriler

...