+1 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (704 puan) tarafından
3 buçuk aylık oğlum var. Son zamanlarda emerken rahat emmiyor. Sürekli gazı var gibi. Ikınıyor geri itiyor. Başını geri atıyor. Ya da başını çevirip başka yerlere bakıyor. Bi dk sakin emmiyor. Normalde öyle uyurdu ama yok. Meme ucunu damağına yapıştırıp çekip duruyo valla canım acıyor yanıyor ya. Normal mi Allah aşkına napıcam. Gazını da alıyorum hem alttan hem üstten 

6 Cevaplar

+2 oy
(13,174 puan) tarafından
4 ay emme reddi canım sakin ol yalnız emzir odada kimse olmasın ayakta falan gez emzirirken uyurken vermeye çalış 
(704 puan) tarafından
Tamamdır canım teşekkür ederim
(13,174 puan) tarafından
Rica ederim canım pes etmezsen aşıyor 1 2 haftaya
(133,498 puan) tarafından
aay hocam ne guzel gunlerdi o emzirme donemi sen tadinu cikar☹️ buyudukce cok zor bee
(13,174 puan) tarafından
Kız dur bir sağlıkla doğsun da. İki gündür biraz tansiyonum oynuyor sevda ya korkuyorum açıkçası. 11/7 12/7 normalde 9/6 benim. Akşam acile gidicem dua et de bir sorun olmasın
(133,498 puan) tarafından
bunu asla ihmal etme hocam isin yoksa aksami bile bekleme ❤️
(13,174 puan) tarafından
Kendi Dr umu aradım sakin ol dedi,canım eşim şimdi okulda mesai 5 te bitiyor mecburen kız da olduğu için bekleyeceğim.
-Reklam-
+1 oy
(19,829 puan) tarafından
Başlığı okudum postu okumadan dedim ki bu bebek kesin 3 aylık falan. Hakikaten de öyleymiş. O aylarda meme reddi başlıyor. Dış dünyaya dikkat arttığı için bu durum oluyor. Sabırlı ol. İki çocuğumda da yaşadım. İkincide daha çok yaşadım. Zamanla geçer. Hiç etmezse ayakta falan emzir 
(704 puan) tarafından
İnşallah çabuk geçer ya
+1 oy
(970 puan) tarafından
Emme reddi yaşıyor olabilirsiniz ayaklarını kendine çekip saatlerce ağlıyorsa gazdır günlük duş aldırdın emmiyorsa ısrarla emzirmeye çalışma yoksa hiç almaz sakinlestirip tekrar deneyin emmiyorsa aynı şeyleri yapın durun başta benim oğlumda böyle yapardı bu şekilde ben kazandım 
0 oy
önce (1,057 puan) tarafından
Ooo bu aylarda ne çektim knka ben ayakta emziriyordum yat kalk öyle dene böyle dene mememi uzatiyordu çekiyordu emmiyordu herkes söylemiş zaten 4 Ay Red zamanı oluyor bende de olmuştu sadece başka şekillerde emzirmekten başka seçenek yok knk
0 oy
önce (5,399 puan) tarafından
Hosgeldin atak nebe suresi ac yatistiriyor ayakta pispis yapip emziriyordum emzik verir gibi yapip mememi sokuyordum valla hile hurda ne varsa yapiyorduk emsin diye o ataklardan cok cektim ben :) 
0 oy
önce (175 puan) tarafından
Benim oğlum 3 aylık oldu sadece uykudan uykuya emdi 9 aylık olunca uyanık emdi 11 aylık olunca da temenni bıraltı sanırım seninkide meme reddine başlıyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde prensbioglum (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 402 göst.
0 oy
13 cevap 207 göst.

409,614 soru