+1 oy
34 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar geçen hafta salı günü doğum yaptım kanamam birkaç gün sürdü sonrasında bitti şuanda bazen leke tarzında kahverengi kanamam oluyor 

Kayinvalidemde diyor sen banyo yaptığın icin kanamanın kesildi 40in çıkana kadar kanamanın olması gerekiyor diyip üstüme geliyor 

Her kadın bir değil diyorum inatla kanamanın uzun sürmesi gerektiğini söylüyor 40 im çıkana kadar banyo yapmamam gerekiyormuş olurmu öyle şey Allah aşkına insana koku düşer ben bu çocuğu emziriyorum sonuçta bedenimin temiz olması gerekiyor

4 Cevaplar

+1 oy
(1,071 puan) tarafından
Canım merak etme bir hafta sürüyor sonra kesiliyor ve tekrar geliyor ben şuan 20 gün oldu kesildi ama ara ara geri geliyor yani kesildi deme kesilmemiştir sadece bekle 2 3 gün kahverengi olur sonra telrar kanama görülür benim 3 dogumda da bu şekilde oldu ayrıca banyo yapmazsan sütün nasıl inecek herbokoloğ sanıyor bazıları kendini skkskdks
(2 puan) tarafından
Tamamen kesilmedi tabiki ara ara kanma ve kahverengi leke tarzında görüyorum ped kullaniyorum hala
Ama dediğin gibi bazen goguslerim çok sızlıyor su rahatlatıyor bebeğim daha rahat emiyor ki onu da geçtim insana koku düşer yani 40 gün ne demek
(1,071 puan) tarafından
Çok biliyor hanım efendi kendi yıkanmasın 40 gün ayrıca daha yogun kanaman da olur ara ara bazen kesilmiş gibi olur geri başlar banyoyla bir alakası yok kendi dogum yapmamış mı bilmiyo mu bu kaynanan
-Reklam-
+1 oy
(900 puan) tarafından
Yav lohusa bi kadına akıl vermek yerine gönlünü ferahlık verse ya . Canım sağlıkla büyüsün inşallah.her kadın bir değil benim on gün yoğun sonra leke leke oldu ben hastaneden çıkınca duş alıyorum ne oldu 4tane sezeryan doğum yaptım sen kendini üşütme yeter ayağını sıcak tut korse tak istersen .
+1 oy
(587 puan) tarafından
Ay nasi yani 40 gun banyo yapmamak mi burnuma koku geldi okurken :D yok canim ya oyle bisey herkesin farkli olur kanama olacak diye de bi sart yok icindekiler ne varsa atilcak zaten bi sekilde kiminin iki ay surer kiminin on gun surer hic duyma boyle seyleri. 
+1 oy
(143 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canım kanama herkeste değişiyor kiminle bir hafta kiminle 2 hafta ama şöyle bir şey var zaten bunu sana taburcu olurken demiş olmaları lazım eve gittiğin ilk gün de banyonu yapabilirsin ama ayakta yapman gerekiyor banyo yaptığın için kesilmiş olmuyor yani öyle bir şey yok kaynanan da uyduruyor resmen

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 47 göst.
0 oy
3 cevap 59 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 323 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Seher_2156 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 103 göst.
6 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu