+1 oy
90 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (322 puan) tarafından
Kızlar ben daha önce gebelik testi yaptım ama biraz erken yapmıştım kimisi silik kimisi negatif çıkmıştı daha sonra bekledim adetim 3 gün  geçince yaptım ve negatif çıktı 4. Gün ise akşam kahverengi bir akıntı geldi adet oldum sandım ped taktim ve yattım sabah kalktım yok sadece tuvalete girdiğimde peçeteye silince gelen bı açık kahve pembe kırmızı arası afedersiniz sümüksü kanama oldu ama asla pede bulasmiyor bir damla bile kaç tane boş ped değiştirdim ha geldi ha sökülecek bugün 2. Gün hala pede gelen bişey yok sabah kalktım kanın rengi biraz daha koyu vişne olmuş pihti yok ama kıl gibi minik minik şeyler var tamam dedim bugün gelicek heralde ama bu saat oldu hala yok test yaptım kaset test vardı elimde o da  negatif yani ne yapicam bilmiyorum başına gelen var mı böyle bişey sonuç ne oldu gebelik oldu mu yoksa adeti mi söküldü şimdiden teşekkürler 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (156 puan) tarafından
Canım ben hiç yerleşme kanaması görmedim ama ilk gebeliğimde 2 aylıkken fln pemveye yakın leke leke görüyodum benimde testim çok geç çıktı belki sende de gebelik vardır geç döllenmedir ondan çıkmıyodur kan ver de emin ol derim
önce (322 puan) tarafından
Evet bazılarının testi çok geç cikiyomus planlı bı gebelik değil o yüzden emin olamıyorum ama ilk çocuğumda çok çok erken öğrenmiştim
Bende bu gebeliğimi çok erken öğrenmiştim asla belirtim yoktu asla hamilelik beklemiyodum eşimle çarşıya çıktık dediki sana bi test alayım mı al ama çıkmicak ki dedim olsun gene de alayım mı dedi tamam al dedim eve geldim tuttuğum gibi ikiside kıplırmızı çıktı belki seninkidd geç döllenmedir kan ver bence eğer gebelik yoksa adet söktürücü verirler
Demekki senin eşin birşeylerin ters gittiğini biliyodu ki test almak istemiş  :) aynen gitmek istiyorum ya ama benim eşim kendinden çok emin geç döllenme de olabilir benim çok çok hafif pcos var ama her ay adet olurum sadece bazen 30 bazen 35 38 günde falan
Aaa düzensizsin o zaman dediğin gibi demekki eşim bişeylerden şüphelenmiş ya da kendine güvenmemiş bence en iyisi kan vermen canım
Evet canım duzensizim aynen kesin o şekilde olmuştur randevu aldım Çarşamba günü gidicem o zaman kan da alır heralde doktor
-Reklam-
+1 oy
önce (13,123 puan) tarafından
Canım yerleşme kahverengi geliyor ve devamı olmuyor. Senin regl başlıyor muhtemelen 
Kahverengi başladı ama sonra sürekli renk değiştirdi tekrar kahve oldu sonra tekrar değişti falan olabilir canım bekliyorum bakalım gelecekse gelsin artık iyice stres oldum
0 oy
önce (1,390 puan) tarafından
Bunu doktorlar bile test yapmadan anlamıyor yani zamana bırakın 4 5 gün bekleyip kan testi yaptırın en net öyle cikar 
Haklısınız 2 gün sonraya randevu aldım gidicem bakalım sonuç ne olcak
0 oy
önce (336 puan) tarafından
Ben 3 çocuğum dada yerleşme kanaması gördüm adetten bir hafta sonra sadece afedersiniz tuvalete dökülüyordu pede hiç gelmedi kanamam ve penbemsi açık kırmızı renk kanama oluyodu 3 günde bitiyodu
Benim de şu an bu şekilde işte ama kanamanın rengi biraz koyulasti o yüzden de kafam karışık adet de olabilirim ama dediğin gibi pede asla gelmiyor
Kasiklarin da ağrı var mı ani hareket yapınca falan
Benim kasıklarım 3 gündür çok hafif şekilde ağrıyor bazen bacağıma bazen sol bobregime vuruyor kısa süreli sonra geciyo hani böyle adet olcakmisim gibi bı his ama şiddetli adet ağrısı yok ilk günler olur ya için sökülür gibi öyle değil yani hareketle çok etkilenmiyor
Benim kasıklarım çok agriyodu ama herkesin farklı olur tabi
Evet tabiki herkeste farklı olabilir bakalım ya hayırlısı artik

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 12 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sblrmzn02 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.