+1 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde (353 puan) tarafından
Tuvalet eğitimi yine başladı yaza kadar öğretmek istiyorum inşallah nelere dikkat etmeliyi. Sizce evin içi sicak dışarıda çıkmıyoruz o yüzden öğretmek istedim 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,087 puan) tarafından
ben yorumları okumaya geldim. bebeğin kaç aylık?
(353 puan) tarafından
30 aylik canım
(1,087 puan) tarafından
benimkiler 21 aylık da yaza ön hazırlık böyle post görünce gelip bilgilenmeye çalışıyorum.
(353 puan) tarafından
İyi yapıyorsun canım
-Reklam-
+1 oy
(1,509 puan) tarafından
Benim oğlum 27 aylık kaç aydır tuvalet eğitimi için eşya aldım çocuk istemiyor korkuyor doktorumuz zorlama korkmasın dedi bıraktım ama 1 2 haftadır ara ara götürüyorum oturuyor ama yapmıyor bugün yine götürdüm bekledik bekledik yok içeri koştu ardından koştum maalesef koltuğa çiş yaptı :/ bu süreç biraz zor geçecek gibi bakalım 
(353 puan) tarafından
Benimki 30 aylik pek gitmek istemiyor ama ne yapalım artık  öğrensin istiyorum bakalım
(1,509 puan) tarafından
Bende istiyorum ve şuan 16 haftalık hamileyim eğer ki yaza doğru kendi istemez bırakırsa bezi o zaman o tempoya yetişmek zor olabilir o yüzdende de öğrensin istiyorum ve şimdi öğrenirse yaza kadar iyice alışır tut dersem tutabilir bebeği yerine kapayana kadar
(353 puan) tarafından
Daha fazla agirlasmadan sende öğret bence
(1,509 puan) tarafından
İnşallah ya inşallah :((
0 oy
(956 puan) tarafından
Ben kızım 27 aylıkken başladım çok zorlu bir surecti hatta birakacaktim artık ama bıraksam bile biraz zaman geçtikten sonra yine başlamam gerek diye düşünüp motive ettim kendimi gecede bırakmak gerekiyor kimi gündüz açıyor gece bagliyor ama baslayacaksan hepten bırakman gerek bu süre zarfinda dışarıya çıkma evde alışır zor bir süreç sabırlı olmak gerek Allah'ın izniyle 1 aya kadar yavaş yavaş alışır 
(353 puan) tarafından
İnşallah canım hava soğuk malum zaten o yüzden çıkmıyorum disari dedim evdeyken öğreteyim
0 oy
(259 puan) tarafından
Kızım 3 yaşına girdi yeni tuvalet eğitimi bitirdik sayılır daha önce bı kaç kez denedik ama hazır değil diye vazgeçmistik bu sefer yeter artık dedik tekarar başladık ilk önce bezleri ortadan kaldır ve asla takma ilk zamanlar sürekli kaciriyo o yüzden bol bol iç çamaşır ve kıyafet lazım kakasını bile yaptığı oldu yani birde ben ilk önce normal basit bı lazimlik almıştım kızım hiç yapmak istemedi sonra şu ışıklı sesli klozetlerden aldım onu çok sevdi birde bol bolsabır lazım bence en önemlisi bu çocuğun hazır olduğunu düşünüyorsan asla vazgeçme bizim kendi kendine çişim geldi demesi 2 ayı buldu şimdi çok şükür kendi söylüyor 
(353 puan) tarafından
Çok sağol canım evet kendimi hazır hissediyorum  o yüzden bu sefer öğretmek istiyorum bakalım inşallah öğrenir ilk günümüz hep üzerine yaptı bakalım inşallah olacak
(259 puan) tarafından
Sadece sabret ve çocuğuna zaman tanı bizimde öyleydi
(353 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah öğrenir tuvalete gidiyoruz bitti diyor kalkıyor tabi yapmiyor salona geliyor altına yapiyor
(259 puan) tarafından
Aynisiydi ya gerçekten içini ferah tut emin ol bı sure sonra inadı kırılıyor sabret
(353 puan) tarafından
Sağol canım benim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 115 göst.
15 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Seherl (876 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 58 göst.
0 oy