+2 oy
522 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,467 puan) tarafından

Kızlar 3 aylık oğlum için bugün kalça ultrasona gittik fakat bize frejka yastığı önerdi çift bez şeklinde yani 1 ay hiç çıkartmadan kullanın dedi sonra tekrar gelin bu durumu yaşayan var mı çocuk nasıl rahat edecek onun içinde ya :(

image

16 Cevaplar

+5 oy
önce (11,935 puan) tarafından
Canım yapacak birşey yok herşey onların sağlığı için.uzulme desem de anasin üzülürsün biliyorum.ama şöyle düşün en azından farknedildi ve bu kadar basit şekilde tedavi edilecek.
önce (2,467 puan) tarafından
Buna da şükür elbette ama çok üzülüyorum :(
önce (11,935 puan) tarafından
Tabi ki üzülürsün anasin
-Reklam-
+4 oy
önce (5,399 puan) tarafından
Bu gene iyi canim teyzem cocuk bakiyor onun baktigi cocukta alcı tarziydi gecmis olsun hemen gecer insallah
Ayyy ne kötü bişey ya inşallah geçer :(
önce (5,399 puan) tarafından
Gecer canim kuzenimin kizinda da gozunun birinde tembellik vardi doktor saglam gozune bant taktirmisti tembel goz duzelsin diye yemek yerken agzini bulamiyormus kuzenim cok aglardi simdi universiteli genc kiz oldu
Maşallah gerçekten ufak bişey bile olsa bir anne olarak çok kötü oluyor :(
+4 oy
önce (1,449 puan) tarafından
Yeğenimde çift bez bezlemistik çok endişe edilecek bir durum değil inanın zaten bu kadarlık bir şeyse çok azdır çabuk toparlanır bazilarininki alci oluyor onu kullanması çok zor 
Tabiikii kötünün kötüsü var ama nasıl rahat edicek çocuk gece gündüz :(
önce (1,449 puan) tarafından
Çok küçük olduğu için çok anlamaz merak etmeyin
İnşallah canım benim
+2 oy
önce (957 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım zamanla alisirisiniz doktor geçen 3 hafta geçti mi diye sordu sizin için çok çabuk geçti gelin bize sorun dedim zaman durmuş gibi bizim sonuçlarda 59 59 çıkmıştı doktor düzelir dedi bende buna rağmen araştırdım çift bez kullandım çok şükür değerleri yükselmişti herşey sizin için ihmal etme zor olucak seni en iyi anlayan benim çift b3z dahi yordu bizi Rabb'im yardımcıniz olsun sağlık versin 
Çok geçmiş olsun peki çocuk ağladı mı onu kullanırken
Normal bebek bezi kullandım canım rahatsız ediyordu evet
Bizimki bebek bezi değil canım resimde ki gibi
Evet anladım canım Rabb'im şifa versin
+2 oy
önce (18,156 puan) tarafından
Ah ah annelik ne kadar zor 
Okadar doğru söyledin ki canım gerçekten çok zor ufak bişey bile olsa anneler hep üzülür :((
Kendi başına gelse metanetle karşılayacağın şey evladının başına gelince dayanamıyorsun
Evet ya sanki şuan Allah korusun ölümcül hastalığa kapılmış gibi hissediyorum kendimi ağlamamak için zor tutuyorum iştahım bile kesildi hiç bişey istemiyor canım :((
Ama sen toparla canım anneliğin mucizevi yanı da bu gülümseyen sevgiyle sarılan bir anne şifa etkisi yapar zor biliyorum ama güçlü olmalısın
+1 oy
Tavsiyesi olan yok mu 
+1 oy
önce (590 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun canım hersey onların iyiliği için normal çoğu annenin yaşadığı bir süreç kuzenimin çocuğu alçı ile duruyordu çok daha zordu. 1 ay nedir hemen geçer iyi olur inşallah üzülme Allah derman versin çok zor olmaz bebeknicin küçük daha 
Sağol canım benim tabiii bunada şükür
+1 oy
önce (2,468 puan) tarafından
Kalça çıkığı kaç çıktı ki
VAlla odaya eşim girdi ben girmedim çocuğa bakıyordum doktor kalça ile ilgili bişey dememiş sadece bunu alın 1 ay taksın hiç çıkarmasın demiş sonra tekrar gelin demiş işte
önce (2,468 puan) tarafından
Normalde 60 olması gerekiyor benim oğlum da da biri 58 biri 59 çıkmıştı iki hafta sonra gittik çok şükür düzelmişti sizinki de geçer inşallah
Şimdi resim atıyorum canım oraya bakabilir misin
+1 oy
önce (14 puan) tarafından
Canım çok şükür farketmişsin teyzemin kızında 8 9 aylık farkedildi kız büyük bir ameliyat geçirdi ve 1 sene ayaklardan kalçaya kadar alçıda kaldı kalça ultrasonuna götürmüştü dogdunda birşey yok demişlerdi bide kadına 
Ben fark etmedim canım doğduğundan beri ilk defa götürdüm bir kalça ultrasonu kalmıştı onu da bugün yaptırdım işte buna da şükür ama rahat edemez ağlar üzülür diye endişe ediyorum :((
+1 oy
önce (240 puan) tarafından
Canım sakın üzülme 1 ay demiş amcamın kızıda yeni doğduğunda 6 ay kullanmıştı bundan şuan üniversiteli bir kız oldu maşallah o
Maşallah canım 6 ay da çok uzun bir süre yazık ya rahat edemiyor çocuk
0 oy
önce (3,024 puan) tarafından
Annelik işte çocuğun tırnağı kırılsa kendimize dert ediyoruz aslında. Sende üzülme bir ay kullan geçer insallah. 
İçim gidiyor şuan rahat edemiyor gibi :((
0 oy

Sonuçlar bu şekilde nasıl sizce 

image

0 oy
önce (393 puan) tarafından
Beş aylık bebeğimin iki kalçasıda çıkık bizde demirli ayakkabı kullanıyoruz ilk günler çok ağlamıştım nasıl rahat edecek mama sandalyesi almayı düşünüyorduk onu almaktan vazgeçtim nasıl oturtucam diye aldığım ayakkabılara panduflara patiklere bakıp bakıp ağladım ama zaman geçtikçe bebkte sende alışacaksın bu duruma çok geçmiş olsun Allah başka dert vermesin inşaallah canım
Çok sağol canım benim kaç ay kullandınız peki
Resim attım canım sonuçlara bakabilir misin
önce (393 puan) tarafından
Çok büyük birşey değil canım hemde senin bebeğin 3 aylık daha kolay iyileşir biz ikinci ayında gittik normal dedi 5. Ayında tekrar gittik bu sefer röntgen çekildi şuanki açıları ı bilmiyorum bizde kullanalı 15 gün falan oluyor doktor süreç biraz uzun sürebilir ama iyileşecek dedi korkulacak bişey yok dedi
0 oy
önce (14 puan) tarafından
Daha yeni kendi kucuklugume bakiyordum 

Karma cikikligi ameliyati ve 1 buck yil iki bacagimin arasinda kocaman demir ve alcilarla yasamisim cok gec fark edildigi icin bunu yasamisim kizim da da same bacakta vardi 1 aylikken fark edildi cift bez taktim 1 ay ve duzeldi korkma canim rahatsiz etmez ve inan duzenli takarsan duzelecektir simdiden gecmis olsun
Çok ağlıyor canım ağrı yapmaya başladı emmiyor bilee çıldırıcammmm
0 oy
önce (8,749 puan) tarafından
Oğlumada cift bez kulandım sonra düzedi doktor nederse yap canım sağlığı icin 
Ağlıyor ama ağrımaya başladı emmiyor bile
önce (8,749 puan) tarafından
Alışır canım sağlığı icin yapacan bunu
Resim attım canım değerlere bakar mısın
0 oy
önce (1,021 puan) tarafından
Benim oğlumda da kalça açıklıpı vardı cihaz takılıydı 10-11 ay kadar.. Çok şükür ki ameliyat durumu olmadı... Sana da geçmiş olsun canım inşaallah bu kadarla düzelir 
Çok geçmiş olsun size de ama bebeğim 3 aylık ve daralmaya başladı ağrı yapmaya da başladı sanırım huysuzlandı emmiyor doğru düzgün çok üzülüyorum :(((

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 336 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde sevci (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sesenn (43 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 376 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Didemm (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 353 göst.
7 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,863 puan) tarafından soruldu

409,602 soru

12,313,616 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...