+1 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
Eşimin ailesinin çok çok fazla zulmüne katlandım ha düzeldiler ha düzelecekler diye alttan aldım ama kendime büyük zulüm olmuş sağlığım kalmadı şimdi temelli kesmek istiyorum görüşmeyi yani yoklar gibi eşim karşı çıkmaz ama mutsuz olur ,onlara gelince ben hayatımda bu kadar kendilerini kusursuz gören insanlar görmedim ve aşırı derecede manipülasyon yapıyorlar en çokta bu yıpratıyor düşünün gidip şu şu konudan dolayı görüşmek istemiyorum desem Bile ***** yerine koyarlar sen bizim temiz kalbimizi göremedin diye 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,166 puan) tarafından
Herkesin söylediklerine kulak tikyacaksin uzmeyeceksin kendini yoksa bu hayat çekilmez ben öyle yapıyorum kimseyi duymuyorum kimse beni uzemez 
-Reklam-
+1 oy
(332 puan) tarafından
Muhabbeti kes öncellikle gidersen de misafir gibi git otur kalk muhattap olma bişey soylerseler kısa kısa cevaplar ver istedikleri cevabı verme kaosa girme  çok sık görüşme telefonda konuşma en güzeli bu mesafeli ayrılık kimse seni zorlayamaz maalesef küs olsak da evli olduğumuz sürece hayatimizdalar bunu kabul etmek zorundayız tamamen hayatımdan çıkarmak çocuğum için bir tehdittir beni hakkimda doldurabilirler çocuğumu onlarla yalnız bırakmak istemem ben de olmalıyım benim denetimimde olmalı o yüzden mesefae her zaman çok iyidir
+1 oy
(172 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gidip gelmeyi kestim arayıp sormadm hiç onları görünce yolunu degstrdim ettim sonunda  dediklerini hiç umursamadım kalkipda bı işin ucundan tutmadım en sonunda kavga ettik felan sonra irtibatı kestik valla esim mutlu benm kafamız rahat diyor kaynana kapı komşum ama yüzüne daha bakmyrm o kadar nefret ediyorm
0 oy
(446 puan) tarafından
Görüşmemek çözüm değil ki. Onlarla mücadele etmelisin. Kendini geri çekmek yerine üstlerine üstlerine gitmelisin sorunların. Bir yerden sonra değişiyor inanki
0 oy
(3,110 puan) tarafından
Eşin arkandaysa cokta zor olmaz bence. Takma keyfine bak. 
0 oy
(264 puan) tarafından
Ben görüşmüyorum evet eşim mutsuz ama ben huzurluyum diğer türlü başımda saç kalmazdı

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 932 göst.
0 oy
18 cevap 523 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
0 oy
4 cevap 143 göst.

410,667 soru

12,355,499 cevap

40,907 kullanıcı

Kategoriler

...