+3 oy
216 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (20,524 puan) tarafından

Sellaaaam naber kızlar nassınızzz

Ben yine enercik :D sabahtan tüm işlerim bitti öğlende yemekleri hallettim kahvemi içtim oğluşumu almaya gidicem 20 dk sonra çok özledimmmmm :)) akşama bezelye pilav salata tavuk çorbası var fikir olsun sizede 

image

10 Cevaplar

+1 oy
önce (16,478 puan) tarafından

Oruçluyum yemeklerim hazır son  15 fk ezan okuyacak acaba bunları katlasam mi yoksa katlamasam mi diye bakıyorum 

image

önce (20,524 puan) tarafından
Kız yemekten sonra halledersin canım Allah kabul etsin
-Reklam-
+1 oy
önce (1,881 puan) tarafından
Afiyet olsun 

Bu gün hiç bişey yapmadım ne yemek ne temizlik başım çatlıyor küçükte diş çıkarıyor öyle bi gün işte
Zor Allah sabır versin canım ya
0 oy
önce (3,862 puan) tarafından
Elektirik yoktu sabahtan ay ne zordu:)yemeklerim hazır salata yapacam ezanın okunasini bekliyorum afiyet olsun cnm 
Allah kabul etsin tatlım
önce (3,862 puan) tarafından
Tşk ederim cnm ❤️
0 oy
önce (4,140 puan) tarafından
Afiyet olsun ☺️ bende çorba biber dolması yaptım birşey daha yapayım dedim ama aklıma gelmiyor kaldım öyle şekerparem de var tatlı olarak ayriyeten çamaşır katlıyorum 
Yeter kız napcan daha :D
0 oy
önce (3,311 puan) tarafından
Afiyet olsun bende bezelye yaptım yanına brokoli salatası ve kek yaptım 
A menümüz aynı sayılır :))
önce (3,311 puan) tarafından
Evet :)
0 oy
önce (895 puan) tarafından
Ulaş sürekli buzdolabıyla oynuyor hala oynuyor kapat diyorum yok … en son bozacak oda rahatlayacak bizde 
Benimki ortanca bozduydu 2 bin lira bayıldık ay bu erkek bebeler neden böyle ya
önce (895 puan) tarafından
Ayy ne bileyim valla ya . Az önce de telefonla konuşuyorum açmış dolabı almış yumurtaları neyseki kırmadan yetiştim yani
Benim en küçüğüm geçenlerde kırdı bide naniik diyor bana
0 oy
önce (3,158 puan) tarafından

image

eşimin iş gereği Muğla'ya gitmesi gerekiyordu 1 günlüğüne bizide götürmek istedi. Muğla'ya geldik. İlk defa geldim çok Güzel yerler fakat yağmur yağıyordu biraz ıslandık
Yaaa harikaaa gerçekten iyi gezmeler ❤️
önce (3,158 puan) tarafından
Teşekkür ederim yaz olsaydı daha iyi olurdu tabi :) ♥️
0 oy
önce (1,372 puan) tarafından
Ne kahvesi daha yemek yiyecez :D
:D yedinmi kız ne yedin
önce (1,372 puan) tarafından
Arpa şehriye çorbası, kuru fasulye, pilav, yoğurt, turşu, turp meze şimdi de hanım göbeği tatlısı eşliğinde kahvemi yudumluyorum
0 oy
önce (106 puan) tarafından
Valla hastayız ailecek bulaşık çamaşır süpürge derken anca toplayabildim yemek dünden vardı onları ısıtıp yemeğimiz yiyip gene toplayıp ondan sonra kahve icicem İnşallah geceye bulmaz :DD sjsj 2 çocuk annesi olarak iş güç zor bazen geceye buluyor kahve içmeyi :D
Ah canım çok geçmiş olsun bol bol dinlenmeye bak kız bende 3 tane oğlan var anam her fırsatta içerim ben djdjdjdj
0 oy
önce (314 puan) tarafından
2 gündür evde yoktum annemde kaldım eşimde arkadaşlarıyla şehir dışındaydı akşam geldim bugün çamaşır ev süpür sil öyle uğraştım yemegede kaynanam çagırdı sağolsun yedik geldik bebegi uyutmaya çalışıyorum afiyet olsun sizede canm
Oh ne güzel valla sağol canım ben diyetteyim 4 kaşık yiyebildim :D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 285 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Delinin biri (2,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 229 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 407 göst.
0 oy
11 cevap 471 göst.

408,971 soru

12,291,846 cevap

38,230 kullanıcı

Kategoriler

...