+1 oy
52 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (69 puan) tarafından

Arkadaşlar 2 3 hafta kadar oluyor düşük yapalı bugün test yaptım gözle görülebilecek kadar hayalet çizgi görüyorum yanlismi aceba bakabilirmisiniz eşimle 2 haftadır korunmasız ilişkiye girdik ve beyaz süt renginde akıntım var koku ve kaşıntı yok

image

image

image

3 Cevaplar

+1 oy
önce (11,919 puan) tarafından
Ben birşey görmüyorum canım ama camera ya da telefon çözünürlüğünden olabilir.doktoruna danıştın mi canım .daha düşük yapalı çok az olmuş.
önce (69 puan) tarafından
Yarın gidicem bakalım çünkü beyaz akıntım yoktu ve 2 gün oluyor sanırım kahverengi akıntım da oldu bel ağrım var sadece göğüslerim kaşınıyor bakalım
önce (11,919 puan) tarafından
Ben de ikinci çocuğumda kaybettim gerçi benim 4.5 aylıktı ve normal şekilde doğumla aldıktan sonra kürtajla içimi temizlemisti Dr. Ve demişti ki rahimin kendini toplaması için 3 ay lazim
-Reklam-
+1 oy
önce (135 puan) tarafından
Canım naptın sen teste böyle kanaman kaç gün sürdü ve düşükten kaç gün sonra birliktelik basladi
önce (4,269 puan) tarafından
Asıl sen ne yaptın tekrar gittinmi doktora nasil gidiyor gebelik bni hatirladinmi .
:)))
3 hafta önce dusukmu degilmi onuda anlamış değilim ektim kadın doğum ebesi düşüğe benzemiyor dedi ama bilemiyorum 3 gün sürmüştü karnım gittikcede büyüyor kilo verdim aşırı derecede karnım büyümeye dewam ediyor 1 hafta geçtikten sonra birliktelik başladı hergun beraber olduk korunmasız
Ve ayriyetten göğüslerim bugün daha da çok kaşınmaya başladı
Hatrladim canım daha gidemedim Perşembe gidicem aklımdasın yazcam sana :)
Aa bmde perşembe gidicem 17 haftalik oluyoruz cinsiyet ogrenicem bende sana yazayim bari :))
Yaz canım benim çok aşırı girip oldum bişey olcak bebeğime diye korkuyorum ya oksurmekten karnım yerinden cikacak
Cok gecmis olsun cnm benim dikkat et kendine bebisine ❤
+1 oy
önce (232 puan) tarafından
Çizgiyi göremedim ama eğer hamile değilsen de hem mental açıdan hem bedenen kendine bunu yapma derim . Hele bir iyiles . Doğum sonrası rahmin kendine gelmesi bile 6 ay sürüyor 
Doğum yapmadım canım 2 çocuğum var evet ama bakalım hayırlısı ya
önce (232 puan) tarafından
Zaten doğum sonrası bile 6 ay sürüyor dedim canım. Düşük yapmışsın canına yazık biraz dinlen yani .
Anladım canım ektim kadın doğum ebesi düdük yaptığıma dair fotoğrafı gösterdim düşük değil bu dedi bilmiyorum pek anlamıyorum da böle şeyler başıma hiç gelmemişti

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 955 göst.
0 oy
18 cevap 960 göst.
+1 oy
2 cevap 177 göst.
0 oy
11 cevap 657 göst.
12 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde AEMR&&& (6 puan) tarafından soruldu

409,325 soru

12,302,665 cevap