+8 oy
1,825 göst.
önce Diğer kategorisinde (173 puan) tarafından

Yakşamlar sayın seyirciler, katılımcılar ve yorumcular. Bu gece itiraf gecesi!

Bildiğiniz üzere eğlenmeyi seven ve kafa dağıtmak için pek çok platforma başvuran bir grubuz. O sebeple bu gecenin eğlence konusunu size takdim etmek isterim. İTİRAF EDİYORUM!

Format, kendiniz hakkında bir meseleyi (konu ne olursa olsun) itiraf etmektir.

Ben de dahil tüm katılımcılar arasında en çok oy alan itirafa bir sürprizim var! (Büyük bir şey beklemeyin :D)

Hadi itiraflar başlasın.

Ben başlıyorum. İtiraf ediyorum hatırı sayılır bir yaşıma kadar normal doğumu sadece hayvanlar yapar, insanların tamamı karınlarından doğurur sanıyordum.

63 Cevaplar

+11 oy
önce (3,207 puan) tarafından
İtiraf ediyorum, hoca ezanı minareye çıkıp en ucuna kadar, orda okuyo sanıyordum :)))))
önce (157 puan) tarafından
Sivri yerine oturup okurmus bide:)))))
önce (5,654 puan) tarafından
Bende öyle sanıyordum hahahhaha
önce (11,423 puan) tarafından
Hahaha yorumun tutması lazımdı :D
önce (2,045 puan) tarafından
Şimdilerde çoğu cami kayıttan açıyor ezanı geldiğimiz nokta ☺️
önce (3,207 puan) tarafından
Teşekkür kızlar yanlız değilmişim;)
-Reklam-
+9 oy
önce (8,699 puan) tarafından
Bende kücüken bakaldan bişeyler alırdım girer bedava sanardım girip alır cıkardım meyersem adam hesaba yazarmış bizim borcu babamda çocuklar bişey alınca yaz devtere dermiş
önce (51,483 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
önce (219 puan) tarafından
Buna cok güldüm kac dogumlusun:)))
2000 binli  canım
önce (169 puan) tarafından
ayyy ben hesaba yazildigini bilerek gider annemden gizli sakız alırdım.Bakkal bi gün anneme söylemiş nasıl utanmıştım :'D
Ben bilmezdim sonradan anlamıştım bende  yazdırmaya devam etirmiştim
+9 oy
önce (2,505 puan) tarafından
İtiraf ediyorum hamile kalınca ilişki olmaz sanıyordum:))
önce (1,219 puan) tarafından
Bende :) eşimle biz de yani :D
+8 oy
önce (212 puan) tarafından
İtiraf ediyorum kendimi 18 yaşına kadar evli sanıyordum. Çocuğun biri ben hocaya nikahimizi kiydirdim sahitte buldum artık evliyiz demişti . Yıllarca evliyim sanıyordum meğer uzaktan öyle bişey olmuyormus . Hatırladıkça o genç yaşım için çok üzülüyorum. 
☺️☺️☺️
önce (19,658 puan) tarafından
18 yaşa kadar mi ahdhdhd
önce (212 puan) tarafından
Ayy malesef . Sevgiliydik kaç kez ayrılmak istedim ben sana boşanma hakkı vermedim ben ayrılmadan  ayrilamazsin falan diyordu . 18 yaşında liseden mezun olacağım zaman bir arkadaşımın başına böyle bişey gelmiş diyerek imam eşi  birine sormuştum oda gülmüştü. Hayır öyle bişey yok arkadaşının başına bişey gelmemisse komik bile dedi . Ama başına bela oluyorsa ailesine söylesin dedi . Tabiki öyle biseyi olmayan aileme söyleyemezdim. Yıllarca içime içime ağladığımla kaldım .
Ay Allah'ım neler neler ahdhd. Burdan Dinleyince komik de sen ne kadar korkmussundur yazik
+7 oy
önce (5,303 puan) tarafından
İtiraf ediyorum flim izlerken televizyonu kırıp içine girmeyi düşünürdüm hep ☺☺☺Allah'tan düşüncede kaldı sadece hahahh
Ben de çocukken içinde insanlar var sanırdım ahdhd
Hepimiz öyle sanmısızdır demek ki ☺☺
+6 oy
önce (6,055 puan) tarafından

ben itiraf edecek en buyik seyi soylesem yer yerinden oynar:)

önce (5,496 puan) tarafından
Hahaha Canan ya :)))
yok anacum bu Allah ile benim aramda olan bisey oteki tarafta hayirlisiyla verio hesabimi cayir cayir yanacam sizide ortakci etmim mevzuma:)
ben anladım ☺️
anladiysan kendine saklayivirrr bi zahmet hahah:)
önce (10,259 puan) tarafından
Bende anladım :Djajdh
+6 oy
önce (2,636 puan) tarafından
İtiraf ediyorum eşimle konuşmaya başladığımdan. beri Google hesabi elimde telefonuma kayıtlı. Güvenemezdim ben kolay kolay.

Konusmaya basladik ilk görüşümüzde beni arabada eve getirirken yolda birseyler almaya indi . Telefonunun kodunu resterondayken görmüştüm. Telefonu birakip gitti. Bende hemen kendi hesabını sildim ayni hesaptan actim sifresini kendim belirledim. Benim telefonda da giriş yaptim. Ellerim titriyordu ya gelir gorurse diye hsjsjsj

Eşim telefonunda  foto falan öyle sakliyan biri degil. Hesabinda hic bir sey kaybolmadi yani. 

Neyse sonuç olarak bir sey yakalamadim. Tiktok yuklemisti bana soylememisti. Sorunca yukledim dedi . Bende sildirdim ajsjsj
önce (1,874 puan) tarafından
İyi cesaret kız ben yapamadım rezil olurum diye:D
Rezil olma ihtimalim büyüktü. Ânlamadi ama
önce (1,874 puan) tarafından
Şansın yaver gitmiş hadi gene iyisin
+5 oy
önce (908 puan) tarafından

İtiraf ediyorum herkesten nefret ediyorum:angel:

önce (3,236 puan) tarafından
Hahahah bu iyidiii
önce (5,496 puan) tarafından
Hepinizden nefret ediyorum ama yalnız kalınca da canım sıkılıyor :))
önce (3,236 puan) tarafından
Hahah eet yha :D
+5 oy
önce (22 puan) tarafından
Ben liseye kadar bir kadın ve bir erkek aynı yatakta yatarsa kadın hamile kalıyor sanıyordum
Ay bu bennn
önce (818 puan) tarafından
hangi kuşaksınız 2004 den sonraki doğan kesim bunu bilerek doğmuş sanki benden çok şey biliyolar
2005im ben ..
Lisedeyken demiyelim de ama 5ci sınıftan once bilmiyordum bunu
önce (818 puan) tarafından
ben 97 liyim orta sonra öğrendim
önce (22 puan) tarafından
1999 luyum ben :)
+5 oy
önce (832 puan) tarafından
Cami minarelerini Allah zannediyodum :) 
önce (1,287 puan) tarafından
Ayyy bendeeee:((
+5 oy
önce (2,588 puan) tarafından
Itiraf edeyim, çocukken evlenince zengin yaşam süreceğimi zannederdim(maddi anlamda) diğer her konuda zenginim cok şükür 
+5 oy
İtiraf ediyorum bugüne kadar hep düşünürdüm ünlülerin b.oku da pis kokar mi diye  puhahahah:)))
önce (2,588 puan) tarafından
Cok güldüm kız:))))))
:)))))
önce (529 puan) tarafından
Allah seni güldürsün emi :D
+5 oy
önce (754 puan) tarafından
mal gibi kendimizi süper kahraman sanar damdan atlartık lglglglkjjj
Hahahaaa. Bizim orada boş bı insaat vardı oradan yola atlardik. Baya bildiğin uzun atlama yapardık. Ne günlerdi bee
önce (754 puan) tarafından
çocukken mantık başka işliyo kjlhkhk
Ewet yaa.
+5 oy
önce (20,527 puan) tarafından
:D kahkaha attım itirafım yok yorumları okumaya geldim tişikkirlir jsjsjjsjs
+5 oy
önce (1,482 puan) tarafından
İtiraf ediyorum küçükken diş perisinin gerçek olup olmadığını öğrenmek için sağlam dişimi sallandırıp düşmesini sağladım ama diş perisi gerçek değilmiş :)))))) 
önce (807 puan) tarafından
Offfffff bu ben yaaaa kaç kere dişimi yastığın altına koydum sabah kalkıp bakardım para yok büyük hayal kırıklığı:D
önce (1,482 puan) tarafından
Evet ya o kadar kırılırdım ki para yok diş orda diye sonra annem öğrendi ne yaptığımı çok çok kızdı bana
+5 oy
önce (2,045 puan) tarafından

Yengemin itirafını söyliyim :D Ezanı Allah okuyor sanırmış tövbe Ya Rabbim sen affet :blush::sideways:

+5 oy
önce (1,994 puan) tarafından

Ben bebeklerin doğumunu makatan çıktığını sanirdim:D

Gerçeğini hamile olmama rağmen sonradan öğrendim :D:D

Ohaaa kiz. Biraz daha bekleseydin ogrenmiycek sahit olcaktin sjajaj
önce (1,994 puan) tarafından
Aynn valla oda youtubede doğum kolay nasıl olur derken doğum videosu karşıma çıktı yabancıydı canlı canlı izledim öğrendim demek izlemeseydim doğumda öğrenecektir:))))
Ayy haykirdim yaa. Gece gece pu posta girmemliydim sjsjs
önce (1,672 puan) tarafından
Aslında komik değil düşündürücü ve çok üzücü, kendi bedenimiz bize tabulaştırıldığı için, bedenimizle ilgili bir konuyu sormak öğrenmeye çalışmak ayıp, günah, bahsi bile geçmemeli diye büyütüldüğümüz için yorum sahibi arkadaş gibi gebe olmasına rağmen bebeğin nerden doğduğunu bilemeyecek kadar bedenimizden uzak yetiştiriliyoruz. Ya da idrar çıkışı ile vajina girişinin aynı yer olmadığını bile koca koca kadınlar olunca öğreniyoruz. Ben gülmedim aksine canım cok sıkıldı  :(
+4 oy
önce (17,289 puan) tarafından

Hahahah bende bebekler göbek deliğinden çıkıyor sanırdım :D

Ben lise 2 ye  falan gidiyordum bebeğin nasıl olduğunu o yaşımda öğrenmiştim. Yani erkekler kadının ilişkiye girip bebeğin olabilecegini falan:angel:

Bende öyle sanıyodum ne kadar masum çocukluk gençlik geçirmişiz kız
önce (2,102 puan) tarafından
Ben de onu orta sonra öğrenmiştim. Şok olmuştum. Cinselliği sadece para vererek kötü kadınlarla yapılan bir şey sanıyordum. Normal kadınlar ise hiç yapmıyor sanıyordum. Hatta öğrendiğimde nasıl ya onlar çok dindar abdest alıp namaz kılıyorlar bunu nasıl yapabilirler diye kendimden şüphe duymuştum kesin yanlış anladım diye.
+4 oy
önce (4,133 puan) tarafından

İtiraf ediyorum---》 meyvelerin veya zeytin gibi yiyeceklerin çekirdeğini yutunca içimden o yuttuğum çekirdeğin ağacı çıkacak sanıyordum :woot:

Hahahah
Çok saçma ya ☺️
Ayyy bende.. ablam elmanın bı tek sapını bırakırdı geriye ben asla cekirdekleriyle yiyemezdim.
Bizi de yemeyelim diye annem öyle korkutmuştu öyle sanıyorduk:)
+4 oy
önce (12,777 puan) tarafından

İtiraf ediyorum bebeklerin arkadan çıktığını sanıyordum hatırı sayılır bir yaşıma kadar :woot:

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 598 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (120 puan) tarafından soruldu

409,029 soru

12,293,967 cevap

38,283 kullanıcı

Kategoriler

...