Yakşamlar sayın seyirciler, katılımcılar ve yorumcular. Bu gece itiraf gecesi!
Bildiğiniz üzere eğlenmeyi seven ve kafa dağıtmak için pek çok platforma başvuran bir grubuz. O sebeple bu gecenin eğlence konusunu size takdim etmek isterim. İTİRAF EDİYORUM!
Format, kendiniz hakkında bir meseleyi (konu ne olursa olsun) itiraf etmektir.
Ben de dahil tüm katılımcılar arasında en çok oy alan itirafa bir sürprizim var! (Büyük bir şey beklemeyin )
Hadi itiraflar başlasın.
Ben başlıyorum. İtiraf ediyorum hatırı sayılır bir yaşıma kadar normal doğumu sadece hayvanlar yapar, insanların tamamı karınlarından doğurur sanıyordum.
İtiraf ediyorum , yıllarca atın ölümü arkadan olsun lafını, atın ölümü ARKADAN olsun diye biliyordum ve bir Allah kuluda demedi ki o laf öyle değil
Dur kız dur bende yazıyım Bankamatiklerin içinde bir çalışan var parayı çekerken o veriyor sanıyordum afsfsgs
Yorumları okumaya gelmiş bulunmaktayim
Gençlikte iyi naneler yedim benimle birlikte mezara girecek ama o sırlar kimseye söylemem
İtiraf ediyorum artık sayfayı sevdiğim için değil bağımlılıktan giriyorum
Ben küçükken ojeli tırnakları Allah vergisi sanıyordum. Neden benimki öyle değil ya da neden çevremde öyle tırnaklara sahip biri yok derdim. Çocuk aklı işte.
İtiraf edeyim bari küçükken evimizin yakınında bakkal vardı 7 yaşlarındaydım bakkalın toka takı bölümü vardı eğer bakkal bütün bakkaldaki şeyleri bedava dağıtsa takı toka bölümünü almayı düşünüyordum
1,492,271 soru
24,383,110 cevap
348,885 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın