+8 oy
1,889 göst.
önce Diğer kategorisinde (173 puan) tarafından

Yakşamlar sayın seyirciler, katılımcılar ve yorumcular. Bu gece itiraf gecesi!

Bildiğiniz üzere eğlenmeyi seven ve kafa dağıtmak için pek çok platforma başvuran bir grubuz. O sebeple bu gecenin eğlence konusunu size takdim etmek isterim. İTİRAF EDİYORUM!

Format, kendiniz hakkında bir meseleyi (konu ne olursa olsun) itiraf etmektir.

Ben de dahil tüm katılımcılar arasında en çok oy alan itirafa bir sürprizim var! (Büyük bir şey beklemeyin :D)

Hadi itiraflar başlasın.

Ben başlıyorum. İtiraf ediyorum hatırı sayılır bir yaşıma kadar normal doğumu sadece hayvanlar yapar, insanların tamamı karınlarından doğurur sanıyordum.

63 Cevaplar

+1 oy
önce (1,656 puan) tarafından

İtiraf ediyorum , yıllarca atın ölümü arkadan olsun lafını, atın ölümü ARKADAN olsun diye biliyordum ve bir Allah kuluda demedi ki o laf öyle değil :D

-Reklam-
+1 oy
önce (18,100 puan) tarafından
İnsanlar çocuk yapmak için ilişki yaşar her ilişkiden çocuk olur sanıyordum uzunca bir süre de öyle sandım 
+1 oy
önce (169 puan) tarafından

Dur kız dur bende yazıyım:D Bankamatiklerin içinde bir çalışan var parayı çekerken o veriyor sanıyordum afsfsgs

+1 oy
önce (29,123 puan) tarafından

Yorumları okumaya gelmiş bulunmaktayim

+1 oy
önce (60 puan) tarafından
Ben evlenene kadar Bi kadınla 3 kişi birlikte olursa ve kadın hamile kalırsa  doğacak olan çocuğun 3 tane babası olacak sanıyordum.
+1 oy
önce (1,504 puan) tarafından
Orta 1.sınıfa kadar gece tuvalete gitmeye çok korkardım sanki arkamdan biri geliyormuş gibi hissederdim  görsel canlandırma problemi var bende kendi kendimi korkuturdum sonra hayal edip korkardım 
+1 oy
önce (3,850 puan) tarafından
15 yaşına kadar  opurşek hamile kalınır sanıyordum ..abimde sen sakın kimseyle öpüşme dedi aynn öpüşerek hamile olunur dedi::)):) 
0 oy
önce (3,612 puan) tarafından
Bende markketn aldığımız yumurtayı tavuklar değilde insanlar yapıyor sanıyordum :D 
0 oy
önce (7,656 puan) tarafından

Gençlikte iyi naneler yedim :D benimle birlikte mezara girecek ama o sırlar kimseye söylemem :D

önce (2,651 puan) tarafından
Gelde merak etme
0 oy
önce (3,897 puan) tarafından
İtiraf ediyorum bir gün arkadaşlarla piknik yapacaktık ne götüreyim diye düşündüm  amcamin hesabına kalpus aldım gittim :))acayip fırça yemiştim akşam 
0 oy
önce (903 puan) tarafından

İtiraf ediyorum artık sayfayı sevdiğim için değil bağımlılıktan giriyorum :D 

Ahahh bende ya
önce (903 puan) tarafından
Bitti ya burası … :D
Malesef evet
0 oy
önce (2,779 puan) tarafından
Belirli bir yaşa kadar gergedanları dinozar zannediyordum 
0 oy
önce (187 puan) tarafından
İtiraf ediyorum küçükken elektrik süpürgesinden çok korkuyordum o vakumundan ablam da inadına ağız kısmını çıkarıp üstüme doğru gelirdi. Esas itiraf hala ağız kısmını çıkardığımda bir yere takıldığında güçlü bir şekilde kapiyor ya anlik bı tırsıyorum yine :D :D 
0 oy
önce (7,773 puan) tarafından
İtiraf ediyorum kız çocukları çok uslu sanıyordum asjasj
önce (2,505 puan) tarafından
Bunu bende sanıyordum :))
0 oy
önce (529 puan) tarafından

Ben küçükken ojeli tırnakları Allah vergisi sanıyordum. Neden benimki öyle değil ya da neden çevremde öyle tırnaklara sahip biri yok derdim. Çocuk aklı işte. :D

0 oy
önce (1,353 puan) tarafından
İtiraf ediyorum küçükken babannemin civcivlerini tavana atıp hayattan kopardiktan sonra minik civcivleri gidip dereye atmıştım. Yaş 7.. 
0 oy
önce (5,063 puan) tarafından
Bende devleti ATM sanıyordum 
0 oy
önce (322 puan) tarafından
Salep su ile yapılır sanıyordum süt ile yapılıyormuş yeni öğrendim ve görümcekden:(
önce (4,354 puan) tarafından
Her ikisiyle de yapılabiliyor :) üzülme boşuna
önce (322 puan) tarafından
Süt ile olduğunu hiç duymamıştım söyleyince bozuntuya vermedim :D
0 oy
önce (70 puan) tarafından
Şalvar giyen insanları çok şanslı buluyordum ne güzel *** larini cislerini içine yapabiliyorlar sanırdım.(Hani şalvarın ortası aşağı kısmına doğru toplanirdi ya oraya düşüyor b.oklari sonra onlarda atıyor sanırdım)
0 oy
önce (736 puan) tarafından

İtiraf edeyim bari küçükken evimizin yakınında bakkal vardı 7 yaşlarındaydım bakkalın toka takı bölümü vardı eğer bakkal bütün bakkaldaki şeyleri bedava dağıtsa takı toka bölümünü almayı düşünüyordum:)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 598 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (120 puan) tarafından soruldu

409,043 soru

12,294,168 cevap

38,290 kullanıcı

Kategoriler

...