+1 oy
507 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (37 puan) tarafından
Kızlar annemle abim bir yerde oturuyorlar altlı üstlü hep ben geldiğimde çocuklarım yukarı çıkar oynamak için bu sefer hem kendinin çocuklarını hem benim çocuklarımı aşağı gönderir bazende kapıya yetismeden aşağı inerler çocuklar bu gün gün boyu asagidalardi benim çocuklarla abimin çocukları sen vur ben vurayım akşama kadar sonra akşam bı baktım tekrar kavga ediyorlar eşimde bağırdı düzgün oynuyosaniz oynayın oynamiyorsanizda çıkın evinize abimin oğlu çıktı eniştem beni kovdu demiş abimde sinirle indi aşağı siz ne yaptınız lan fln demeye başladı eşimde ben gönderdim dedi oğlunu sen nasıl gonderiyosan hepsini neden gondermiyosunda sadece onu gonderiyosun fln demeye başladı abi sen ne diyorsun diyip tartıştılar şimdi benim tepkim ne olmalı o kadar şey oluyor seslenmiyorum yengem kimi zaman gözümle kimi zaman kulaklarımda duyduğum oluyor cocuklarima nasıl davrandığını ona ramen seslenmiyorum sırf kendi rahat olsun die cocuklari aşağı salıyor yine ses yok ama biri bişey dedimi kıyamet kopuyor ve ben çok huzursuzum ve çok zoruma gitti yaptığı şey abimin siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz

20 Cevaplar

+7 oy
önce (996 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Tabiki eşine destek ol..abin de olsa yeğenin de olsa kendinizi enayi yerine koydurmayin..
-Reklam-
+3 oy
önce (11,930 puan) tarafından
Herkesin nakış açısı canım ama orası eşinin evi yada ailesinin evi değil.rahatsiz oluyorsanız kalkıp evinize gelebilirdiniz.kimse kimsenin çocuğuna bağırıp babannesinin evinden kovamaz.bu benim düşüncem.bende annemle altlı üstlü oturacağım ve damat benim çocuklarımı annemin evinden kovacak.hop bakalım derim
önce (37 puan) tarafından
İşte o öyle değil biz gitmedigimizde çocuklar aşağı inmiyorlar biz gidince iniyorlar ve yiyenim kendi ağzıyla dedi hala annem indiriyor bizi başı agiriyor diye ve bize geldiklerinde heryer dağılır dökülür hiç bir şekilde ne yapıyorsunuz demeyiz dökülen dokunsun kirlensin deriz böyle birşey yaşamadık daha önce ilk kez böyle bı olayla karşı karşıya kaldik
önce (11,930 puan) tarafından
Canım onlar altlı ustulu oturuyor bunu göz önüne alın.
Bilmiyorum bunaldım artık ben bu ikilemde kalmaktan çocuk bunlar yani ne anlatabilirsin ki hani oynuycaklar yaramazlık yapacaklar birbirlerine satasacaklar böyle böyle buyuyecekler ama bu yanlış olldu bana göre bu şekilde olmamaliydi biraz yukarda biraz asagda geçip gider ama gel gelelim ki hep ben hep ben olmuyor
önce (7,874 puan) tarafından
Valla canım oturacaksak o şekilde bence bu duruma dikkat. Ben kendi annemin evine bu durum yüzünden gidemiyorum gitmek istemiyorum
 Ayda 1 gidiyorum. Biz geldik mi çocuklar başlıyor gelmeye eve dönene kadar. Güzelce oynansa yine sıkıntı yok. Kavga ede ede oturuyorlar. Evdekilerde çağırmiyor hiç.benimde var iki çocuk. Ordada var 3 4 çocuk. Annem bile rahatsız bu durumdan. Halaniz yokken gelin diyor. Bende ayda 1 gidiyorsam rahatça bı oturayım diyorum annemle ama olmuyor. Eşimi çağırıp kaçıyorum evime resmen
Aynen şu anda bende bu durumu yaşadım  
+2 oy
önce (232 puan) tarafından
Kaynanamın üstünde oturan biri olarak yazıyorum. Görümcem ne zaman gelse çocuklarını yukarı gönderiyor. Hepsinin en hareketli ve laftan anlamaz yaşı . Benim çocuğum çok akıllı diyen yanında oturtsun . Artık illallah ediyorum her geldiklerinde evimde 7 çocuk oluyor bende gönderiyorum. Bıktım kaynanama her gelenin çocuklarını evimde toplamaktan . Bilen bilir. Kimse kimsenin çocuğuna tahammül etmek zorunda değil. 

Sizinkilerin kavgasına gelirsek çocuk için bu kadar tartışılacak bir şey göremedim . Abinin alıngan gününe denk gelmiş heralde . Yukarı gönderen de siz olduğunuz için kovmus zannetmiştir . 
önce (2,780 puan) tarafından
Sizinkiler de yolunu bulmuş ha. Boyle bi gelin de benim yengem olsaydı:D
önce (232 puan) tarafından
Kız bende artık aşağı gönderiyorum çocukları evden kovmus durumuna düşüyorum yine kötü benim .
önce tarafından düzenlendi
İşte olay öyle değil senin dediğin gibi değil kim gelirse yukarıcikmaz  kendi diyor ki yaramazlık yapınca kovun çocuklar yukarı çıksın dio benim çocuklarımı.. hiç bir çocuk akkilli değil hepsi muzur benimkilerde onlarinkilerde ben asla alınganlık yapmama heleki çocuklar için ama mesela en yakın örnek vereyim geçen hafta gittim annem yemek yaptı çağırdı gittik diğer odada oturuyorlar çocuklar bizde oturma odasında rast geldim mutfağa girerken oturmuş kendi kendini tokatlıyor bagiriyorrr hala oğlun bana vuruyor bende kendileri seyrediyorum neden yalan söylüyorsun ben kapıdan izliyorum dedim seyyy dedi sustu yengem geldi ne oldu dedi dedim hasan yalan söylüyor kendi kendini tokatlıyor deniz vurdu diyor hedim ses yok
Canım gonderilir tabiki gelecekler inecekler cikacaklar oynayacaklar ama annem sakat bir kadın ve felçli biri sese gelemiyor ben gitmedigimde bağırıyor. Benim senden başka kimim var diye gidincede böyle oluyor bende şaşırdım artık ne yapacam gidiyorum burnumdan geliyor gitmiyorum elli tane laf isitiyorum
+1 oy
Sunu ben yaşasaydım gitmeyiverirdim.  Ne anneme babama ne abime. Sonucta eşine bunu yapacak kadwr yüzü sizinkilerden buluyor olmalılar 
önce (191 puan) tarafından
Kesinlikle bende ailesinn tepkisini merak ettim ki kocasına böyle saygısızlık yapmış ses etmedim dediğine göre ailesi bu yüzü vermiş eşinin yerinde olsam asla adım atmam
Her ailede olur bi ali kıran baş kesen maalesef
Benim annem sakat ve benden başka kimsesi yok ne babam ne annemin ailesi ne kimse bı ben bir abim abim işine gelirse bakar işine gelmezse bakmaz o yüzden hemen hemen hergun ben yanındayım mecburen
Eşimin ailesi benim ailemden daha berbat destek veren benim ailem normalde eşime ama bu yaptığı hiç hoş olmadii ve bende hoş karşılaşmadım eşimde cevabını verdi
+1 oy
önce (20,533 puan) tarafından
Neden seslenmiyosun abin çocuğu için aşağı iniyo laf dinlemeden enişteyle kavga ediyo sende tepkini koymalısın eşinin yanında olmalısın tabiki  yeri gelince lafınıda söyle
Bana fırsat gelmedi ben soktaydim ilk defa böyle birşey yaşanıyor ve eşim ağzının payını verdi
0 oy
Aiken teoki vermedi mi ne kadar terbiyesiz ya eşine bu terbiyesizliği yaparken umarım susmamissindr 
Eşim tek tek verdi cevabını
0 oy
önce (2,132 puan) tarafından
Söyle canım açık açık abine niye susuyorsun ki. Eşin bir daha oraya gitmek yok dese ne olacak peki. Anlat abine küsen küssün 
Cnm susma değil direk zaten eşimle tartismaya girdi eşimde susmadı verdi cevabını ben geliyorsam kaynanamin yanına geliyorum dedi
önce (2,132 puan) tarafından
Bir de annen bir şey demedi mi ya. Ablam bir keresinde bizim geline laf soktu annem ablamı bir azarladı burası benim evim benim yanımda kimse kimseye laf söyleyemez rahatsız olan varsa kalksın gitsin dedi. Herkes dut yemiş bülbül oldu.
Annem mutfaktaydi konunun sonuna yetişti zaten ki bizi dinlemedi saydırdı saydırdı çıktı yukarı yargısız infaz bari dedim oğlunu oğlumu al iki sille çek ikisine de yani  konuş akılli olacaksanız beraber oynayın yada oynamayın de bu kötü bişey değil ho onun oğlu ha benim hiç fark olmaz ama sabahtan taşa akşama kadar asagda birbirlerini yediler göndermedik yukarı gececi çalışacak die en son akşam artık kavgaya tutustular  ya düzgün oyna ya da çık dedi die kıyamet koptu zaten akşam yemeğini beraber yiycektik annem köfte yaptı o yüzden gittik ama ne yazikki iki tane çocuk için burnumuzdan geldi açık açık gelmeyin demek istedi ama o fırsatı bulamaz annem olduğu sürece bırakmam annemi
0 oy
önce (270 puan) tarafından
Aynısını ben eltimin kızına yaptım ne yaptıysam durmadı çok zorladı beni in aşağıya dedim 15 dakika sonra eltimle kaynım geldi ikisinin suratı asık hayırdır dedim bizim kızı kovmussun dedi bende olanları anlattım bak ablası da burda ondan dinleyin dedim sonra kaynım eltime dönüp bak ben demedim mi bizim kız abartıyor yine diye eşinin yanında ol
Ben hep eşimin yanindayim bırakmam cunki haklı adam görüyor sonuç olarak yapılan konuşulan şeyleri ister istemez ki dinlemeden infaz etti kendi bilir ben gidiyorsam annemin evine gidiyorum
0 oy
önce (238 puan) tarafından
Esınden taraf cık oraya oturmaya gıtmıssınız gurultu dınlemeye degıl anan baban bıse demedımı
0 oy
önce (1,162 puan) tarafından
Bence eşinde de hata var. Madem kavga ediliyor sen uyarsaydın yeğenini. Eşinin evine göndermesi pek doğru olmamış açıkçası. Ya da annen ve baban gönderseydi daha iyi olurdu. Tabi abinin yaptığı da cok yanlış ortada kavga çıkarılacak bir şey yok çünkü. 
0 oy
önce (2,020 puan) tarafından
Eşin yanlis rahatsız olduğunuzda kalkıp gidecektiniz yada annn baban konuscakti eşin asla değil , bir ikincisi ben yengenin yerinde olsam asla çocuklarımı baştan yolamazdim zaten ha beni dinlemeyip gitiklerinde böyle bı tepkiyi enişte verse kocamdan önce haddini bildiririm elin adamına ne olur kaynamam kayinpederim dururken 
Babam yok annemde sakat ve kısmı felç var konu uzun ben ozetledim şöyle ne zaman gitsem ya cocuklar çıktığı gibi hep beraber inerler ya onlar çıkmadan hepsi aşağı iner bu oldu bitti böyle annem söylediği zaman da halkalarını çok seviyorlar o yüzden hep iniyorlar diyor bu bir ikincisi de çok saçma çocuk için kavga mı edilir yaaa
önce (2,020 puan) tarafından
Doğru haklısın ama eşinin demesi onlara batar

Keşke gelin kendi dusunseydi de yolamasaydi
Her zmn aynı şeyler yaşanıyor ama bu sefer başka şeye dolmuş geldi taştı bize diye düşünüyorum ama tabiki tepkimi gostericem
Bence kesinlikle göster kesin yengen doyurmustr onun annesiyse seninde annen ne hakla gelmeyin demeye getirdi
Sinir. Halinde anneme dedim bundan sonra gelmiycem sinirden deliye döndü senden başka kimim var minnet etmemi istiyor sen varsın die minnet etmiyorum die bunu yapıyor sende şimdi  beni birakacam diyorsun dedi ama ölüm olsa annemi bırakmam ondan başka kimsem yok
0 oy
önce (3,357 puan) tarafından
Benim fikrim şu ki rahatsız oluyorsanız evinize gidebilirsiniz veya yeğenlerinizi uyarabilirsiniz ama babaannesinin evinden hele ki eşinin kovması doğru değil 

0 oy
önce (3,475 puan) tarafından
Kim hakliysa onu savunurdum 
Bende öyle yaptım ve annemde dedi haksız olan abin kendi evine gitmiş olsaydınız köpeğin sopasıyla kovalasin ama onun evi değil sabahtan berli ben ve sen bu çocukları susturmaya çalışıyoruz sonra oğlu altında sahip çıksın
0 oy
önce (11,447 puan) tarafından
Ayy sen ben misin acaba yaaa. Görümcem kaynanamla alt üstlü dubleks evde yaşıyor. 3 çocuğu var ne zaman gitsek 3ünü de salar aşağıya. Her gittiğimde illallah ediyorum. 2 de benim çocuk 3 onun 5 çocuğa bakıcılık yapıyorum karnım aç şunu ver bunu ver akşama kadar. Dün oradaydık en sonunda patladım. Görümcemin oğlu poposunu açmış kızıma gösteriyordu. Tuttum kolundan çık yukarı bida gelme dedim biz varken. Aşırı sinirlendim. Görümcem de eşime anlatmış bunu ben yemek hazırlarken. Eşim de benden yana oldu sağolsun.  Ben oraya gidince yemek yapıyorum yaptığım yemeklerden gelip alıyor utanmadan. Yukarıda çocuksuz keyif atıyor bide yaptığım yemeğe konuyor. Eşim farkında ve arkamda çok şükür. Sende eşinin arkasında ol. Ki eşin de haklı onları görmek isteseniz onlara giderdiniz değil mi. Çocukları salmaları çok ayıp 
0 oy
önce (51,545 puan) tarafından
ailen ne diyor bu duruma abinden yanalarsa ben gitmem annemlere de bana desteklerse derim soyle ben varken yollamasin cocuklari diye 
Annem bizden yana yaptığı şey hatalı dio terbiyesizlik dio  ve hani bu güne kadar eşimle abim hiç karşı karşıya gelmediler ilk kez abim eşime böyle bağırdı çağırdı dinlemedi ne oldu ne olmadı die sormadı direk bağırmaya başladı eşimde bağırdı dinlemedi çekti kapıyı çıktı evine
önce (51,545 puan) tarafından
erkek kavgasi da cekilmiyor
Aynen öyle
0 oy
önce (7,874 puan) tarafından
Keşke sen yada annen deseymis gidin diye. Sonuna kadar haklısınız orası ayrida
Biz mutfaktaydik sorunun sonuna denk geldik ogreninceye kadar çekti gitti
Kendince lafı atıp ev benim sen yabancisn demeye getirmiş aşrı derecede saygısızlık etmiş eşine çocuk bir yorumda gördüm oğlu kendini tokatlayip senin oğlun yaptı demis bence abin otursunda önce oğluna yalanı dolanı biraktirsn
İnsanlığını kaybetmiş bana göre bu benim görüşüm cogunuzda bu fikirde anladığım kadariyla
Yani senin hatrinaa ve eşinin hatrina bunca yıl olmuş çocuklarınız var dayı yani üstelik çocuk bu yalan söyler abartır hangi hakla böyle gelip bağırıp çağırıyorsn bence kesinlikle hem ona hem karısına mesafe koy
Annemde öyle söyledi saygı gösterdiniz bunca yıl ama hak etmiyor kızım dedi mesafeni koy bende bu saatten sonra mesafeli olacağım
0 oy
önce (33 puan) tarafından
Sayfaya iki gün evvel katıldım. Kategorilerde açılan basliklari şaşkınlıkla okuyorum. Evlilik sanki yaşam birleştirme değil bir rekabet arenası misali eş ve kendi ailesi arasında bir taraf yaratma, küçük kiskancliklar göz dağları inatlasmalar, tartışmalar iğneleyici konuşmalar üstünlük taşlamalar.gercekten bu şekilde mı yaşıyor insanlar, biri seninle tüm cabana karşılık iletişim kuramiyorsa uzak durursun. Günlük hayat bu şekilde harcanacak kadar kiymetsiz mi? Yapılacak neler var oysa 
0 oy
önce (29 puan) tarafından
Vallahi beni dinleyecek olursanız siz eşinizle geçiniyorsunuz çocuk için kavga ederken çocuklar diğer odada barışırlar bile eşinizin tarafını tutun
Bende bu kafadayim ama karşımdaki bu kafada değilmiş bunu öğrendim  ne yazikki
0 oy
önce (1,355 puan) tarafından
Sende nolursacolsun cocuklarini yukarı çıkarma. Gjtmedimler . Anasının evinde oynasınlar. Bnm çocuğum böyle muameleye maruz kalsa yollamam yanımda dursun. Yengen istemiyor belli ki zorlamaya gerek yok
Yok zaten öyle yollamiycam  zaten tartışmada AP acik belli oldu
0 oy
önce (1,916 puan) tarafından
Yeğenim o evi başımıza da yıksa eşim öyle bir şey yapamaz. Çok rahatsız oluyorsam gittiğimde çocukları yukarı yollamam sessiz sessiz otururum annemde. Eğer olay mutlaka buna dönuyorsa ben anneme gitmem annemi bana cagiririm. Ama eşinin hareketi de yanlış. Abinin yerinde de olsam inip kavga etmem. Çocuğuma sahip çıkarım göndermem aşağı siz gelince 
Bir annem her zaman kendi gelemiyor kendisi hem sakat hem felçli ikincisi babam yok ben 9 yaşındayken vefat etti üçüncüsü yiyenlerim beni çok seviyorlar daha anneme girmeden kendileri aşağıda görüyorum çoğu zaman lafa gelince demiyor gel işte bize çok çocuklar seni istiyor ama aşağı salıyor ben yada annem çocuklar durmuyor fln dediğim zamanda işte biliyorsun sen gelince evde durmuyorlar aşağı iniyorlar sen yokken annene çocuklar inmiyor diyor ben bunu anlayamıyorum iste

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 74 göst.
+2 oy
9 cevap 232 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (420 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 42 göst.

409,458 soru

12,306,600 cevap

38,587 kullanıcı

Kategoriler