0 oy
246 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (615 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar içimde vesvese yalnızlık beni çok üzüyor sürekli böyle postlar açıyorum nickim değiştiği için belki çoğunuz hatırlamaz çok şükür bi kızım var bide hamileyim oğlum olacak. Eşim beyaz eşya tamiricisi kendi dükkanı kapımızi çakan yok borcunuz var diyen yok evimiz kira değil yediğim önümde yemediğim arkadaymis eşimin laflari. Tabiki çok şükür bin şükür herşey için.. ama gel gelelim ben kolay mutlu olan biri değilim hiç olmadım. Kendimi hep yalnız hep tek heo mutsuz hissediyorum kapımi calanim yok gelenim gidenim yok annem babam kardeşim çalışıyor çok görüşemiyoruz kaynanam desem uzak gorumcem kendi arkadaslarina cocuklarina düşmüş koskoca evde yemek temizlik çocuk çamaşır diye gidiyor hayatım bı zaman sonra insan sıkılıyor sohbet edecek birini arıyor. Burda belki çok doğru bulmuyacaginiz bi şey oldu bi arkadaşla numaramızı verdik 2-3 gün konuştuk yemektir çocuktur temizliktir gün içerisinde yaşadığımızı şeyler hakkında bi yandan iyi gelmişti normalde böyle bişey yapmam ama kötü de bı konuşmamız olmadı tabiki sonrasında eşi izin vermemiş numaralarımızı sildik birbirimizin öyle yani ne komşum var binamda çoğunluk Suriyeli var hatta tek Türk benim zaten 4 katlı 3 Suriyeli bı zaman sonra insan rutinden de sıkılıyor park var evimin karşısında park demeye bin şahit lazım her türlü pis insan var salıncaklar kırılmış ne bilim yani öyle kendime ait maddi imkanların çok yok hani şunu yapim bunu yapim diye önceden arkadaşlarım vardı eşim izin vermezdi şimdi nasıl diyim izin veriyor ama bu sefer ne arkadaş kaldı ne eş ne dost. Akrabalarimin çoğu şehir dışında baba tarafim ise burdalar ama görüşmüyoruz onlarla yani gorussek bike bana faydalarından çok zararları var vok uzun oldu ama telefonum hiç çalmaz bazen oturur ağlarım bi arayinim soranim olsun bı kapımı çalıp kahve içmek isteynim olsun isterim ama yok heveslenirim böyle misafirlerine şunu yaosam bunu yapsam diye post açanlara bı burası var bi Instagram var oraya bakarım o kadar eşim de çok sohbet etmez 2 kelime lafı ağzından zor alirim zaten geç gelir erken gider bilmiyorum biraz karamsarlık da var napacam bilmiyorum hakkını helal et ğer buraya kadar okuduysan kendimi yalnız hissediyorum yazarken gözlerim dolu dolu...

7 Cevaplar

+1 oy
önce (35 puan) tarafından
Birebir aynısı .... Ama yapacak birşey yok sürekli gelen giden olunca da zor.  Benim de iki çocuğum var onlarla vakit geçiriyorum bazen yürüyüş yapıyoruz iyi geliyor. Benim ailemde eşimin ailesi kimse yok yaşadığımız şehirde gurbetteyiz yani. Kizinla aktiviteler yap. Kitap oku . Zaten iş güç çocuklar derken zaman öyle bı geçiyor ki nasıl bittiğini anlamıyorsun. Bende hep kaliteli insana önem veren biriyim.  Boş kalabaliktansa kaliteli yalnızlık her zaman daha çekici geliyor:)
önce (615 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim güzel yazın için yanında oldugunuzu bilmek okumak bana mutluluk veriyor herkes o kadar güzel şeyler yazmış ki :)
-Reklam-
0 oy
önce (152 puan) tarafından
Yazdıklarının hepsini okudum dikkatlice ama şunu söylemek istiyorum surekli rutin şeyleri evde yapmaktan sıkılmıssin ve kafa dağıtmak istiyorsun stres atmak istiyorsun samimi olacağın bir arkadaş ve bunları esindende göremediğin için tamamen kendini kısılmış hissediyorsun emin ol kimsenin hayatı dört dört luk değil en azından geçim skntin yok hastalığın yok büyük problemin yok bunlar açılabilecek şeyler esinle herseyi çözmeyi dene konuş seni anlayana kadar çocukların var strese bu kadar girmen doğru değil çünkü bu tarz düşünceler yaşam enerji ni de düşürür 
Evet beni çok iyi tarif ettiniz gerçekten anlaşılmak çok güzel şeyler burda herkes çok güzel şeyler yazmış bilmediğim tanımadığım insanlar ama bu bile beni mutlu etti teşekkür ederim herkese
0 oy
önce (1,554 puan) tarafından
Yazdıklarının hepsini okudum eşinle konuş bir hafta sonu sadece ikiniz dolaşsanız kendine zaman ayırsan biraz toplanırsın inşallah çocukları kaynanan bakar mı bilmiyorum
1 kızım var diğerine hamileyim daha kaynanam sürekli kızın ağlıyor kızın durmuyor evet yaramaz mızmız bi kızım var 2.5 yaşında neredeyse hiç ayrı kalmadık oda belki beni yıpratıyor sanırım yaramaz mızmız olması
0 oy
önce (33 puan) tarafından
Rutin çoğu zaman hediyedir. Sizi keyif alanlarinizi bilmiyorum ancak bir hobi edinebilir üretme şevkini yaşayabilirsiniz. Kisa tatillere çıkabilir, evden çalışabileceğiniz bir iş deneyebilirsiniz. Yoga yapabilirsiniz. Aklımdan peş peşe geçenler bunlar. Her şey dilediğinizce olsun aevgiler
Evden çalışmak çok isterim ama inanın bu konuda hiç bi fikrim yok
0 oy
önce (1,054 puan) tarafından
Şuan çalışmak zorunda olmayıp çocuklarıni büyütmek isteyen o kadar çok anne var ki gun geçtikçe sayısı çoğalıyor. Ne mutlu sana ki çocuklarının yanındasın anne şefkatiyle senin terbiyenle büyüyorlar. Öncelikle bunun kıymetini bil ara arkadaşlarını önce hal hatır sor zamanla yeniden bağ kurarsınız. Birkaç gün annende kal akşamdan akşama görürsün belki ama farklı ortam da olmakta sana iyi gelir. Parka başka yere götür illa mahallenin parkı olmaz zorunda değil parkta da çevre edinirsin sana da çocuğuna da iyi gelir çocuk uyuyunca kitap oku film seyret örgü ör vs cocugun büyükse evden çalışabilecegin işler de bakabilirsin 
0 oy
önce (2,589 puan) tarafından
Bende oyleyim şuan bebelerim küçük,  istesemde arkadaşa ayak uyduramam. Eksikligini zaman zaman hissediyorum bazende kendime bile zaman kalmıyor. Çoğu cevremdeki kişi çocuğu okula başlayınca velilerle arkadaş oluyor. Hiç olmadi ilerde bir kursa falan başlamayı düşünüyorum. Evde yada netten arkadaş edinecegimi sanmam zaten guvenlide olmaz. Zamanla taniyip kafama göre birini bulmam için ortak alanlarimiz olmali. Sırf arkadaşım olsun diye yanlış yollara girmek istemiyorum. Bir-kac benle görüşmek ısteyen kişiler vardı  ama fark ettimki kimi hep kendini anlatıyor çünkü iyi bir tavsiye verici dinleyiciyim, kimi biseyler istiyordu, o yuzden mesafe koydum
0 oy
önce (240 puan) tarafından
Yazdıklarının hepsini okudum emin ol birçoğumuz senin gibiyiz iki çocuğun varmış benimde bir çocuğum var şuan onunla ev işiyle nasıl zaman geçiyor bilmiyorum şöyle rahat kesintisiz gün içinde 2 saat uykuya şükrediyorum biraz dinlenip tek başıma zaman geçirmek için benim ailem şehir dışında yaşıyor oğlum 1 yaşına gelene kadar 4 ayda bir yanlarına gider 15 20 gün kalırdım şimdi oğlum büyüdü hamileyim uzak yer oraya da uzun bir süre gidemeyeeğim kaynanam eltilerim görümcem yakın emin ol sık sık görüşünce ne laf bitiyor ne dedikodu bazen insanlara mesafeli olmak iyidir kaliteli insanlar daha önemli her insanla da arkadaşlık edemiyorsun oturup sohbet muhabbet edemiyorsun ki yüzüne gülüp arkandan bir ton laf duyuyorsun çocuklarınla bol bol zaman geçir gül oyna başka parklara gidin otur kahveni kendine yap kitap oku eşin konusunda çok haklısın aslında eşinle sohbet muhabbetin olsa bu kadar karamsar olmazsın bende bu kocaları anlamıyorum madem odun gibi hayat yaşayacaksın ne diye evleniyorlar kadınların başını yakıyorlar kadın tabiki ilgi isteyecek bir hal hatır sor sohbet et kahve yap içelim hanım der çok küçük şeyler insanda nasıl mutluluklar yaratıyor 
Evet uzun uzun anlatıyorum ama keşke derdim senin gibi olsa diyor küçümseyerek tamam haklidir belki kendine göre çalışmak zor eve bakmak ev geçindirmek ama insan anlaşılmak istiyor dinlenilmek istiyor. Akraba konusunda haklısınız daha önce sık sık gorusunce de dedikodu kavgalar çıkıyordu. Aslında ev işi yemek temizlik bitmiyor üstüne bide hamile olunca daha zor stresli geçiyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 706 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde yildizmavim (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,141 göst.
0 oy
14 cevap 4,645 göst.

409,546 soru

12,310,509 cevap

38,683 kullanıcı

Kategoriler