+3 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (127 puan) tarafından
Sabahtan akşama kadar bicir bicir konusuyor. Yemek hazır mı karnım acıktı bile diyor. Ben dökmedim anne döktü ben mama yiyorum diyor 3 cümleyi bile art arda kuruyor tamam konuşması iyi ama sürekli olunca kafa ütülüyor. Aynı yaşta bebeleriniz aynı mi sizinde

25 Cevaplar

0 oy
(931 puan) tarafından

Aynı benim kızımda öyle 3 cümleyi geç bizim gibi oturur laf vermeye çalışıyor bana emir bile veriyor etrafı dağıtıyor topla şunları diyorum yok sen topla diyor baban geliyor dediğimde de babam toplasın diyor her gün eşim eve gelırken aradığında telefonu istiyor veriyorum seni çok özledim baba diyor gelir gelmez hele kapıdan çok özledim diye sarılıyor babasına 

Sürekli konuşuyor sus diyince de hayır diyor geri konuşmaya devam ediyor:woot:

-Reklam-
0 oy
(13,695 puan) tarafından
32 aylık otur muhabbet et yani dediğin gibi maşallahı var
(354 puan) tarafından
Benim kızım da 32 aylık hiç konuşmuyor yaa ne yapabilirim acaba telefon televizyon veriyor musunuz acaba
(13,695 puan) tarafından
Veriyorum canım yani ikisi de var maalesef benim ruh sağlığım için mecbur kalıyorum yoksa öfke krizine giriyorum bazen.
(354 puan) tarafından
Benim kızım niye konuşmuyor yaa delircwmm
(13,695 puan) tarafından
Hiç mi konusmuyor canım yani kelimesi cümlesi yok mu eğer hiç oluşuyorsa bi doktora goturmende fayda var en azından doktor bilgilendirir
(354 puan) tarafından
+1
Anne baba sadece o çocuk doktoru çocuk piskologu kulak Burun Boğaz a hepsini götürdüm hoc bir şey yok dediler
0 oy
(46 puan) tarafından
Nisanda 3 olacagiz malesef benimkide ole bazen mantiksiz genelde mantikli ve tutalak inat tavirli hayir desemde anlamiyor tutuluo biseyi istedinde yok yaratimi diom gene ayni  sabrim kalmadi
0 oy
(841 puan) tarafından
Dalgamı geçiyosun kafan mı güzel.... 
0 oy
(885 puan) tarafından
Kızımda aynıydı hiç susmazdi . Şimdi 5 yaşında hiç susmuyor :D ozamandan belliymiş 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 164 göst.
0 oy
11 cevap 239 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde hayal14 (2,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 241 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ftm1907 (555 puan) tarafından soruldu