0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (792 puan) tarafından
Kızlar dün kaldırdım oğlumu ama çok mutsuz oluyor kalkmak istemiyor bugün de kaldırdım ağladı yapmadı çişini bende çişinin geldiğini anlayıp kaldırmak istiyorum boşuna rezil olmasın diye nasıl anlarım çişinin geldiğini lütfen yardımdı olur musunuz

3 Cevaplar

0 oy
(3,270 puan) tarafından
Uyurken yaptır.sonra kaç saat sonra kaldırıyorsun. Uykusunun derin yerindeyse sinir oluyorlar en az 3 saat geçmesi lazım. Çok su içmediyse yatarken 
(792 puan) tarafından
Yatarken çişini yaptı 11 buçuk civarıydı yattı saat 1 de kaldırdım yapmadı sinirlendi gelmedi mi çişin dedim hayır dedi yattı şimdi baktım kuru dün saat başı kaldırayım dedim 3 kere çiş yaptı 2 kere yatağını ıslatmıştı çok kararsız kaldım ne yapacağım bilmiyorum ya şimdi kaldırmalı mıyım yoksa 1 saat sonra mı kaldırsam daha iyi olur
(3,270 puan) tarafından
Kaç yaşında
(792 puan) tarafından
3 e girecek önümüzdeki ay
(3,270 puan) tarafından
Yeni mi verdin eğitim çok oldu mu
(792 puan) tarafından
Yok dün başladık canım
(792 puan) tarafından
Bugün 2.gecemiz
(3,270 puan) tarafından
Ben bir ara kaldırdım. Sonra bıraktım kendi kalkmaya başladı geldikçe. Sonra Bi ara derin uyudu heralde bende yaptırmadım yapmıştı altına. Ama sabah olmadan mutlaka 1 kere yaptırmaya çalışıyorum. Su da içiyor yatmadan benimki..
ama 1 erken 2 gibi kaldır biraz vakit geçsin.
(792 puan) tarafından
Ya dün saat başı kaldırdım 3 kere yaptı tuvalete bi ara dalmışım o ara ıslatmış altını o yüzden saatini ayarlayamadım anlayamadım daha doğrusu
Peki tam düzeni oturması ne kadar sürüyor canım gece alışması yani
(3,270 puan) tarafından
Anladım ben yazın vermiştim. Yeniyse biraz ıslatır alışana kadar poşet altaçma ser mutlaka. Geldiğini de hareket ediyorlar öyle anlıyordum ben ilk zamanlar
(3,270 puan) tarafından
Enn fazla bir ay sürer ben unutmuşum bile :)) kolay olur inşallah. Alışınca biraz tutmayada alışıyor kasları sık sık yapmaz
(792 puan) tarafından
Benim oğlum uyuyunca çok derin uyuyor canım sese kalkmaz kucaklayıp başka yere taşısam bile kalkmaz yani hareket ederek uyuyan bi çocukta değil yattığı gibi kalkıyor o yüzden biraz zorluyor beni gece eğitimi
(3,270 puan) tarafından
Ama ilk anda kızıyorlar daha çok senlik birşey yok bence. Bende hatırlıyorum öyle kızıyordu
(792 puan) tarafından
Evet canım sanırım ilk güne göre bugün daha iyi ilk gün nerdeyse saat başı yaptı bugün 3 saat oldu hala kuru
(3,270 puan) tarafından
Evet evet dahada alışacak artık sende alışırsın zaten. Benimki hala ıslatıyor arada derin falan uyumasına bağlı işte. Dert etmiyorum artık değiştiriyorum üstünü başını hızlıca. Sabahta hem onu hem çamaşırları yıka tamam :) hiç kızmıyorum bu konuda. Olsun oğlum kaçmış diyorum
(3,270 puan) tarafından
Saat başı da kaldırma artık uyuduktan sonra 1 kere yaparsa sabaha kadar idare eder onu. 5 e falan. Ama uyanma saatine kadar bekleme. Ben namaza kalkınca yaptırıyordum
(792 puan) tarafından
Yok canım bende kızmıyorum zaten özellikle kendimin hazır olmasını bekledim birde 14 aylık oğlum var normalde büyük oğlum 21 aylıkken bez takmak istemiyordu çıkart diyordu ama yenidoğan kardeşi olduğu için zaman ayıramadım şimdi de beze alıştığı için çıkartmak istemedi
Az önce pipisine baktım afedersin biraz dolmuş gibi duruyordu kaldırdım yaptı geri yattı artık 2.3 saatte kaldırmayı düşünüyorum sence nasıl peki düşüncem :) tecrübesiz olduğum için fikir almak istiyorum rahatsız etmiyorum umarım
(3,270 puan) tarafından
Evet anladım. Aslında evet istemedikleri zaman tam vakti gibi ama hayırlısı artık öyle olmuş. Evet yavaş yavaş uzat arayı. Yok estağfirullah insan öyle oluyor ne yapacak bilmiyor
-Reklam-
0 oy
(19,907 puan) tarafından
Gece agliyosa cisi gelmiştir. Ya da ıhı ıhı diye ses cikariyorsa 
(792 puan) tarafından
Yok hiç sesi çıkmıyor canım zaten derin uyuyan bir çocuk hareket etmiyor uyurken nasıl yattıysa öyle kalkıyor
(19,907 puan) tarafından
Yeni baslamissin eğitime. Uyuduktan 1-1,5 saat sonra ve sabah 5 6 gibi kaldırmak gerekiyor. Zamanla alışır kaldırdığında ilk zamanki gibi tepki vermez
(792 puan) tarafından
Dün saat başı kaldırdım 3 kere tuvalete yaptı 2 kere de yatağını ıslatmıştı bugün 11civarı çişini yapıp yattı 1 Dr kaldırdım ama yapmadı az önce kaldırdım afedersin pipisi dolu duruyordu kaldırdım tuvalete yaptı 2.3 saatte kaldırmam daha mı doğru olur sence
(19,907 puan) tarafından
Dostum oğlumun 4 kez yatağını islattigini bilirim. Hiç tuvaleti tutturamamistik. O günden güne değişiyor. Çok su ictiyse sık kaldırmak gerekiyor. Sen daha yeni olduğun için en azından dediğim gibi o saatlerde kaldır. Gerekirse 3. Kez de kaldır. Ama zamanla biraz daha düzen oturur. Bizim gece alt ıslatma 4.5 ay devam etti. Sonra bitti.
0 oy
(993 puan) tarafından
Ben yatmadan yaptırıp yatırıyorum sabaha kadar kalkmıyor sabah uyanınca tuvalete gidiyor
(792 puan) tarafından
Eğitimin ilk gününden beri böyle miydi
(993 puan) tarafından
Hayır ben 4 ay falan kaldırdım sonra artık birgün ben çok yoruldum gece uyanıp kaldırmadan birgün denedim kaldırmadım sonra tekrar derken hiç kaldırmadım ondan sonra ama kaldırdığım dönemde mesela 10 da uyuyorsa ben ne zaman yatağa geçtim 1 diyelim yada 12 tuvalete götürüyodum sonra sabah 5  gibi götürüyodum
(792 puan) tarafından
Anladım canım biz 12 ocakta başladık bugün 3 gün oldu yani ama günden güne daha çok adapte olduğunu idrarını tutmaya başladığını farkettim ilk gün 5 kere gündüz 2 kere gece kaçırdı ikinci gün gündüz yetişmediğimiz için 2 kere kaçırdı gece bir kere kaldırdım sabah uyanamadığım için yatağını ıslatmıştı bugün 3.günümüz kaçırması olmadı tuvalete çıkma sıklığı azaldı ilk gün yarım saat 45 dk da gidigorken bugün 1.5 2 saatte bir gidiyor dışarı çıkarttım çişin gelirse tut dedim tamam dedi eve girer girmez yaptı çişini çişim geldi diyerek zaten ben ara ara bez değişimi yaparken altını yarım saat 1 saat kadar açık bırakıyordum pişik falan olunca hava alması için o zamandan kazandığı bi alışkanlığı var sanırım kakasını yaparken hiç zorlanmıyor kaka kontrolünü ilk günden beri iyi sağlıyor biraz gece zor oluyor ama çoğu yerden okuduğuma göre gece alışkanlığı 4.6 ay arası sürüyormuş çok normal geliyor bana benim oğlum derin uyuyor bi de uykusunda hareket bile etmez nasıl yatırırsam öyle kalkar ıslattığı zaman bile rahatsız olmadı 2 gün bazısı rahatsız oluyormuş mesela uyanıyormuş zamanla rahatsız olur mu ıslandığını farkeder mi acaba yoksa hep mi böyle olur bunu merak ediyorum en çokta gündüz çok iyi ama gece işte rahatsız olmaması tedirgin etti beni
(993 puan) tarafından
Farkeder diye düşünüyorum çünkü şimdi bir şekilde kalkıyo ve daha çok yeni zamanla ya hisseder yada tutar canım maşallah yine iyi ilerleme olmuş

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 175766 (338 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 230 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde YesilAvokado (2,852 puan) tarafından soruldu

410,015 soru

12,327,559 cevap

39,137 kullanıcı

Kategoriler

...