Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşimin Değişimi Neden Oldu? Eş Huy Değişikliği ve İlişki Sorunları Üzerine Düşüncelerim
+1
oy
235
göst.
14 Ocak 2025
Diğer
kategorisinde
Kelebek1998
(
21
puan)
tarafından
soruldu
Günaydın kızlar hikayem okadar uzun ki kısa anlatıcam basıma gelenleri kızlar ben 27 yasında bır bayanım bir oğlum var cok şükür biz eşimle cok severek evlendik oğlum oldu vs esımde bazı değişmeler doğum sonrası kilo alma vs derken yıllar geçti esımle sorunlarımız vardı bundan 1 hafta önce oğlum gece babasının telefonunu almıs oynuyor gece yarısı şeytan dürttü benı uyandım bır baktım turk Telekom uygulamasına gırmıs oğlum kayıtlı 3 numara var bırı benı. Hattım esimin uzerıne diğeri kendi kullandığı hat birde Baska bir hat var ben bunu sorguya cektım yok ınternet ödeme numarası yok senin eski hattın vs vs ben ailesine yansıttım bunu belli ihanet ediyor sessiz kaldım takıp ettim sonra ne oldu hıc bilmiyorum eşim cok degıstı oğluma bana bağlı bırı oldu bizi dışarı cıkarmayan adam dışarı cıkarıyor sürekli benden özürler diliyor yuvamız dagıtmayalım İlk evlilik yıllarımıza donelim akşam dışarı cıkan adam artık evden dışarı cıkmıyor her aksam markete gider çerez vs yemek soyler dısardan sürekli benden ozur diliyor benı affet ben şeytana uydum diyip duruyor düşünüp duruyorum birden ne oldu da eşim bize bağlı evine bağlı bırı oldu sizce ne olmus olabilir
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
+4
oy
14 Ocak 2025
Kahvelihuzur
(
7,107
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaba bir tabir olacak ama kuyruğu sıkışmış kocanın sen bir yerden ipin ucunu yakalamışsın gerisini getirmenden korktuğu için bu şekilde davranıyor
14 Ocak 2025
Kelebek1998
(
21
puan)
tarafından
yorumlandı
Banada öyle gelıyor ailesine yansıttım çünkü
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+2
oy
14 Ocak 2025
Alaska
(
283
puan)
tarafından
cevaplandı
Beni affet ben şeytana uydum mu? Bunu ne üzerine söylediği çok önemli değil mi sence de?
14 Ocak 2025
Kelebek1998
(
21
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabiki de önemli bazen evde otururken soruyorum sen neden benden sürekli özür diliyorsun bunun altında ne var dediğimde de evliliğim bozulsun istemiyorum gibi şeyler söylüyor
14 Ocak 2025
Alaska
(
283
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaçamak cevaplar bunlar hatta cevap bile değil. "Ben zaten her şeyi anlıyorum, eğer şimdi sen anlatmazsan ben öğrendiğimde çok fena olur." diyerek ciddi ciddi sorabilirsin. Tabi öğreneceğim şey hoşuma gitmez diyorsan kurcalama.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
14 Ocak 2025
indigo
(
2,767
puan)
tarafından
cevaplandı
Açıkça sormuyor musun şeytana nasıl uydun diye?
14 Ocak 2025
Kelebek1998
(
21
puan)
tarafından
yorumlandı
Soruyorum sormaz olur muyum bana tek söylediği kelime is yerindeki arkadaşlarıma kandım onların kurbanı oldum dıyor
14 Ocak 2025
indigo
(
2,767
puan)
tarafından
yorumlandı
Anlatmış olmuyor aslında ne yaptığını. Her ne yaptıysa affetsen de affetmesen de bilmek hakkın diye düşünüyorum...
14 Ocak 2025
Kelebek1998
(
21
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın tabiki öğrenmek cok istiyorum bu değişimini bir taraftan da duymak istemediklerimi duymak dan çok korkuyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
14 Ocak 2025
Berliz35
(
1,169
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin seni aldatmış. sende bunu öğrenmek üzere olduğun için U dönüşü yapıyor. Gerçekleri öğrenip bosanmayacaksan bence hiç kurcalama.
14 Ocak 2025
iyilestirkalbini
(
1,824
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öğrenince hiç aklından çıkaramazsın bu sefer
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
14 Ocak 2025
misafir
tarafından
cevaplandı
Belki de aldattığı kadınla ilişkileri bitti o yüzden de özür diliyor olabilir. Yani boşan demek çok kolay ama aile yapınızı bilmiyorum bana kalsa o an onu evden s*ktir ederim. Ama ailem yanımda olmasa bende ilişkisi bittiyse affederdim. Çok şükür ki babam arkamda ve asla 1dk bile o adamı eve sokmaz sonucu da kötü olur. Ailen yanındaysa göz dağı ver ve git.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2025
Peri123
(
121
puan)
tarafından
cevaplandı
Seni aldatmış belli ki yalandan sana ilgi gösteriyor daha fazla pislikleri ortaya çıkmasın diye unutturmaya çalışıyor sana yazık gerçekten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2025
Keyfimizpasadayok
(
244
puan)
tarafından
cevaplandı
Besbelli aldatmış belkide senin bilmediğin ailesinin bildiği bişey var ki böyle döndü
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
12
cevap
404
göst.
Eşimin Geçmişi Üzerine Düşüncelerim ve Üzüntülerim Neden Bitmiyor?
5 Kasım 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Papatyammm0
(
124
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
dertleşmek_konusmak
0
oy
14
cevap
422
göst.
Annem Haklı mı? Komşular Arası Gün ve Eşimin İzin Vermemesi Üzerine Düşüncelerim
31 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Soiled Dove
(
1,069
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
4
cevap
257
göst.
Eşimin Eleştirileri ve İlişki Sorunları: Ne Yapmalıyım?
1 Kasım 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Glstanbeste
(
303
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5