+1 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Günaydın kızlar hikayem okadar uzun ki kısa anlatıcam basıma gelenleri kızlar ben 27 yasında bır bayanım bir oğlum var cok şükür biz eşimle cok severek evlendik oğlum oldu vs esımde bazı değişmeler doğum sonrası kilo alma vs derken yıllar geçti esımle sorunlarımız vardı bundan 1 hafta önce oğlum gece babasının telefonunu almıs oynuyor gece yarısı şeytan dürttü benı uyandım bır baktım turk Telekom uygulamasına gırmıs oğlum kayıtlı 3 numara var bırı benı. Hattım esimin uzerıne diğeri kendi kullandığı hat birde Baska bir hat var ben bunu sorguya cektım yok ınternet ödeme numarası yok senin eski hattın vs vs ben ailesine yansıttım bunu belli ihanet ediyor sessiz kaldım takıp ettim sonra ne oldu hıc bilmiyorum eşim cok degıstı oğluma bana bağlı bırı oldu bizi dışarı cıkarmayan adam dışarı cıkarıyor sürekli benden özürler diliyor yuvamız dagıtmayalım İlk evlilik yıllarımıza donelim akşam dışarı cıkan adam artık evden dışarı cıkmıyor her aksam markete gider çerez vs yemek soyler dısardan sürekli benden ozur diliyor benı affet ben şeytana uydum diyip duruyor düşünüp duruyorum birden ne oldu da eşim bize bağlı evine bağlı bırı oldu sizce ne olmus olabilir 

7 Cevaplar

+4 oy
(7,107 puan) tarafından
Kaba bir tabir olacak ama kuyruğu sıkışmış kocanın sen bir yerden ipin ucunu yakalamışsın gerisini getirmenden korktuğu için bu şekilde davranıyor 
(21 puan) tarafından
Banada öyle gelıyor ailesine yansıttım çünkü
-Reklam-
+2 oy
(283 puan) tarafından
Beni affet ben şeytana uydum mu? Bunu ne üzerine söylediği çok önemli değil mi sence de?
(21 puan) tarafından
Tabiki de önemli bazen evde otururken soruyorum sen neden benden sürekli özür diliyorsun bunun altında ne var dediğimde de evliliğim bozulsun istemiyorum gibi şeyler söylüyor
(283 puan) tarafından
Kaçamak cevaplar bunlar hatta cevap bile değil. "Ben zaten her şeyi anlıyorum, eğer şimdi sen anlatmazsan ben öğrendiğimde çok fena olur." diyerek ciddi ciddi sorabilirsin. Tabi öğreneceğim şey hoşuma gitmez diyorsan kurcalama.
+1 oy
(2,767 puan) tarafından
Açıkça sormuyor musun şeytana nasıl uydun diye?
(21 puan) tarafından
Soruyorum sormaz olur muyum bana tek söylediği kelime is yerindeki arkadaşlarıma kandım onların kurbanı oldum dıyor
(2,767 puan) tarafından
Anlatmış olmuyor aslında ne yaptığını. Her ne yaptıysa affetsen de affetmesen de bilmek hakkın diye düşünüyorum...
(21 puan) tarafından
Haklısın tabiki öğrenmek cok istiyorum bu değişimini bir taraftan da duymak istemediklerimi duymak dan çok korkuyorum
+1 oy
(1,169 puan) tarafından
Eşin seni aldatmış. sende bunu öğrenmek üzere olduğun için U dönüşü yapıyor. Gerçekleri öğrenip bosanmayacaksan bence hiç kurcalama. 
(1,824 puan) tarafından
Aynen öğrenince hiç aklından çıkaramazsın bu sefer
+1 oy
tarafından
Belki de aldattığı kadınla ilişkileri bitti o yüzden de özür diliyor olabilir. Yani boşan demek çok kolay ama aile yapınızı bilmiyorum bana kalsa o an onu evden s*ktir ederim. Ama ailem yanımda olmasa bende ilişkisi bittiyse affederdim. Çok şükür ki babam arkamda ve asla 1dk bile o adamı eve sokmaz sonucu da kötü olur. Ailen yanındaysa göz dağı ver ve git.
0 oy
(121 puan) tarafından
Seni aldatmış belli ki yalandan sana ilgi gösteriyor daha fazla pislikleri ortaya çıkmasın diye unutturmaya çalışıyor sana yazık gerçekten 
0 oy
(244 puan) tarafından
Besbelli aldatmış belkide senin bilmediğin ailesinin bildiği bişey var ki böyle döndü 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 404 göst.
0 oy
14 cevap 422 göst.
0 oy
4 cevap 257 göst.
1 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.

410,745 soru

12,359,105 cevap