0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (711 puan) tarafından
Kaçtır eş postu açıyorum. Özür dilemem dedim. Doğum günü için ta ne zamandır hediye almıştım. Onu verdim. Özür dilemedim Ama böyle yaşayamıyorum kaç gündür küsüz. Neyse gittim verdim. Sarıldı öptü. Ben soğuk davrandım. Hâlâ kendinin haklı olduğunu savunuyor. Neyse uzatmadım. Ama eskisi gibi de değilim. Bi anda neşem gitti. Ona karşı soğudum mu bilmiyorum ama sarılmak Bile istemedim. Biliyordum böyle olacağını zaten. Neymiş beni çok özlemiş vs vs. Gece hemen yanaşmaya başladı. İlk kez çocuklar erken uyudu o da fırsattan istifade ilişki istedi. Kabul etmedim uykum var dedim. Yani anlamıyorum beni afedersiniz de boşalma aracı olarak mı görüyor. Daha dur yeni barışmışız benden özür bile dilememişsin, durgunum soğuğum. Buna rağmen dk 1 gol 1. Hemen  o iş olsun. Bu ne biçim iş anlamadım. Hâlâ kırgınım. Kendimi iyi hissetmiyorum 

11 Cevaplar

+7 oy
(3,294 puan) tarafından
Bak beni lincleyen de ola bilir . Ama eşinin sevgi dili o sekildedir belki. İster istemez kaç gündür sarilmamissiniz. Ozlemistir seni bu cok normal. 

Cinsellik yasayipta seni ozlediginii gostermek istedi belkide. Ondan sonra özür diliycekti belki. 

Buranin iliskine zarar vermesine izin verme. Bu büyük bir platform .  Her kes aynı dueuncede degil ki cok normal. Biz kadinlar kötu yorumlardann hemen etkilenir iyileri gormeyiz.  

Sana esin seni obje olarak gorur derler . Köle olarak görür derler. Derlerde derler. Su an esine kirginsin ve kızgınsın. Burdaki yorumlarla daha da gaza gelme.

Önceden bir birinizi seven cift olmuşsunuz bunu seziyorum yazilarindan. Kalbinin aci cekmesine izin verme. Sevdiginden bu kadar gun uzak kalma . Hem eşine hem kendine eziyet veriyorsun. Araya sogukluk girer 
(931 puan) tarafından
Valla helal olsun bu platformda böyle düşüncelerin de olduğunu görmek çok güzel
(3,457 puan) tarafından
Bencede doğru bir yorum yapmışsın
(3,294 puan) tarafından
Teşekkürler kızlar❤️
(711 puan) tarafından
Doğru diyorsun haklısın. Ama ne bileyim sinir oluyorum. Her seferinde aynı şey. İş hemen oraya gidiyor ben de insan gibi özür dilemesini istiyorum ama işte.
(3,457 puan) tarafından
Herkes herkesin dediğini dinlese ortada yuva diye bir şey kalmaz çok uzatmakta iyi değil eşinin iyi sakin anını denk getirdiğin zaman yumuşak bir dille derdini anlatmalısın ki seni anlayabilsin bazı erkekler hemen özür diler hatası anlar bazıları pişman olsa dahi dile getiremez dile getirmesini sen sağlayacaksın
-Reklam-
+3 oy
(4,497 puan) tarafından
Sen istediği için mi barıştı sanıyorsun. Çoğu erkek aynı ki ihtiyacı olundan yalandan barışıyor 
(5,208 puan) tarafından
Bence de
(711 puan) tarafından
Ay çok sinir oldum ya.
+2 oy
(19,880 puan) tarafından
Erkekler bu işi barışma vesilesi.olarak görüyor ve kullanıyorlar. Mesela eşimin amcası ve karısı bosandilar. Boşanma aşamasındayken uzun zamandır ayrilardi. Bir kere birlikte olsalar duzelirlerdi barisirlardi diyor esim. Yani ona göre cinsel birliktelik hem sevgi gösterme hem de soğukluk giderici bişey agdgdg
+2 oy
(6,112 puan) tarafından
bermeseydin hediyesini keske
+1 oy
(157 puan) tarafından
O zaman seni bir cinsel obje olarak görülüyor yani seni karısı olarak hayat arkadaşı olduğunu gönül almayı bilmeyen sürekli kendini haklı çıkartan bir erkekten ne beklersin ki ama dediğim gibi seni bir cinsel obje olarak görüyor
(711 puan) tarafından
Evet bence de
+1 oy
(358 puan) tarafından
Bir evlenme programında şöyle bir mesele vardı yaşlı bir adam var torunu gelmiş Demiş ki ne dedi nenemle Niye küstünüz demiş dedesine demiş ki benim demiş bir kuşum vardı Arada aramıza girer düzeltiriz aramıza Ee demiş Şimdi o kuş öldü ondan küsüz demiş yani evliliğin %70'i onun üzerine kurulu Sonuçta zina haramdır evlenin diyorlar O da bir ihtiyaç Yani insanlar küstü olsa barışma aracı olarak bunu kullanıyorlar ya da bu olduktan sonra barışıyorlar Bence sen hemen gidip vermeseydin o sonuçta koşa koşa gelecekti sana
+1 oy
(554 puan) tarafından
Erkeklere göre cinsel ilişki sevgi göstergesi, o şekilde özür dilemiş sayıyor
+1 oy
(14,666 puan) tarafından

Eğer barıştıysan zaten günlerdir de konuşmadıysan bir özlem olmuştur buda birliktelik ile canlanır devam edersiniz normal güne :)

0 oy
(706 puan) tarafından
İliskii olunca barisacagimizi sanıyorlar . Onlar gibi biz de ilişki olmazsa ölürüz sanıyorlar . 
(711 puan) tarafından
Hiç de ölmem valla olmazsa olmasın. Mutlu olmadıktan sonra ne yazar ki
(706 puan) tarafından
Ben de öyleyim de işte onlar bize ödül olarak mı görüyor anlamadm.
0 oy
(912 puan) tarafından
evlilik de çok uzatmak iyi bir şey değil cnm bazı erkekler özür dilemeyi bilmez 
0 oy
tarafından
Bayanlar sevgi saygı istiyor ilişki değil malesef

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 443 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 743 göst.
0 oy
7 cevap 322 göst.

409,901 soru