+3 oy
279 göst.
önce Diğer kategorisinde (488 puan) tarafından
Akşam eşimle tartıştık sabahta kızım hiç durmadı bir bardak çayı icemedim 4.5 yaşında bu arada kaynanada bir yandan söylenip duruyor ör ağrıyor buram ağrıyor su şöyle bu böyle demeye bnde sinirlendim artık dayamadim yeter artık susun ya susun dedim telefonu fırlattım ama bir anlık öfkeyle oldu yeni yaptırmıştı eşim arkasını şimdi yine  kırıldığını görürse beni öldürür zaten akşamdan tartıştık onun kinin vardır içinde ne olur bana akıl verin ne yapacağım ben şimdi güzel güzel anlatsam olayı dinlemez beni asla konuşup duracak hiç susmayacak 

12 Cevaplar

+10 oy
önce (987 puan) tarafından

onu atarken düşünecektin ;) bide şey sen koca kadın telefonu fırlatırsan iki gün sonra kızın da televizyonu falan kırar. bari onun önünde yapmasaydın

önce (488 puan) tarafından
Yemin ederim biranda öfke patlaması yaşadım artık çok doldum herkes herşey üstüme geldi beni delirtip delirtip kenara geçip izlemeleri zoruma gidiyor artık kızımda öyle yapınca tutamadım kendimi
önce (987 puan) tarafından
kızın çocuk onun yaptığını dikkate almamalısın. kasten yapmıyor çünkü. kaynanan da yaşlıdır muhtemelen. e artık onların da naz zamanları geliyor diye düşünülebilir. he hıh deyip desteği eşinden bekleyebilirsin belki de ne olursa olsun öfkemizi kontrol etmek zorundayız çünkü çocuklara karşı ayna gibiyiz. sen bugün öyle yaparsan o da yarın öyle yapacak. örneğin sen kaynanana annene bağırırsan kızın da sana bağıracak gibi gibi
-Reklam-
+6 oy
önce (513 puan) tarafından
Sinir anında eşya kıran insandan nefret ediyorum niye zarar verırsin malına. Öfkeyle oturan zararla kalkar sözü boşuna denmemiş
+4 oy
önce (20,524 puan) tarafından
Ne öfke varmış sendede maşallah
Yemin ederim normalde kolay kolay sinirlenen bir insan değilim ama herşey üst üste geldi artık dayanamadım kafayı yiyecek gibi oldum biranda oldu herşey
önce (1,916 puan) tarafından
Ay valla bende bazen telefonu fırlatmak istiyorum daha dün yaşadım bunu ama kırmadım yazık benimkini de yeni yapmıştı:D
Ya bn normalde kolay kolay öfkelenen bir insan değilim bir anda oldu zaten atarken bile telefon olduğunu fark etmedim ki
önce (20,524 puan) tarafından
Yapma sakın :D sakin ol canım boşver telefonu kendine zarar veriyosun Allah yardımcın olsun
+4 oy
önce (926 puan) tarafından
Paran varsa kendin yaptır haberi olmadan. Eğer yoksa kardeşlerinden filan al yaptır. 
Canım kaynana gördü bnm kirdigimi haberi olmadan yaptırsam da boş yani en iyisi doğruyu söylemek ama bu sefer susmayacak hiç bnde artık kaldıramıyorum onu soylenmelerine
önce (926 puan) tarafından
Birlik oturuyorsun galiba. Attığını görüp kırıldığını görmediyse problem yok. Ama gördüyse. Sen işteyken telefonda güzel dille anlat söyle
+4 oy
önce (1,531 puan) tarafından
Kız atacak başka bisye mi bulamdin
O an telefon yanımdaydı biranda telefon olduğunu bile fark etmedim ki zaten attıktan sonra fark ettim
+4 oy
önce (155 puan) tarafından
Eğer sana kızarsa benim bu hale gelmemin sebebi sensin senin yüzünden böyle oldum diyeceksin öfkeme yeni düştüm sinirlendim bir anda kızım bir yandan annen derken patladım artık yeter artık dayanamıyorum diye bağır çağır ben de sinirlendim telefonu kırdım attım bu kadar üste çık sen pasif durursan eşiniz daha çok üstüne gelecek ama yok sen biraz sesini yükseltirsen dersen bu yüzden böyle oldu diye sert  çıkarsan bence eşin bir şey demez diye düşünüyorum şahsen ben bazen öyle yapıyorum cümlelerini biraz ağır bastır biraz eşin sözünü itibar etsin diye biraz bağırmanı ve sert cümleler kur 
önce (155 puan) tarafından
O sana ne kadar üstüne gelirse sen de onun üstüne git o sana bağırırsa sen de ona bağır haklı olmanın savaşını ver ya ben senin eşinim bana hiç değer vermiyorsun benim dediklerimi hiç umursamıyorsun bile  elini kaldır bağır çağır emin ol bak haklı sen duracaksın öyle tabii ki eşinin huyu nasıl bilemiyorum ama bunları yapan bir kadının karşısında hiçbir erkek karşılık veremez diye düşünüyorum susar
+4 oy
önce (175 puan) tarafından
Bi telefon için mi öldürecek seni 

Ben de bazen öyle oluyorum ama elinden geldiğince çocuğuna hiçbişi yansıtmamaya çalış kaynanada yaşlıdır biraz ilgi istiyor normaldir bukadar yıprarma kendini 
+4 oy
önce (7,106 puan) tarafından
Bir telefon için mi seni öldürecek yani 

İnsan ay dur bir delireyim demez zaten oturup kendi yaptıklarını düşünsünler asla altta kalmazdım bu raddeye getirmesen kırılmazdı der birde üste çıkardım valla 
+4 oy
önce (662 puan) tarafından
Sen kırdıysan sen yaptir bu defa 
+3 oy
önce (3,046 puan) tarafından
Buraya nasıl yazdin kiz?

Yapcak bir şey yok. Ya yalan soyluyceksin kizim firlatti falan diye. Yada elimden düştü diyceksin. 
önce (152 puan) tarafından
Kaynana gördüyse çocuk yaptı diyemezki ☺
Kız arka kapağı cam benim telin o kırıldı yalan soyleyemem kaynana gördü herşeyi hem yalan söylesem bu sefer kızıma bağırıp çağıracak yemin ederim artık kafayı yiycm ya tükendim artık
Ahah kaynana gorduyse kendisinin bir sey soylemesine gerek yok zaten. Gelir gelmez eşi kaynana soyler . Jsjs
Aman boş ver dogruyu söyle gitsin kiz. Ben olsam dogruyu soylerdim. Öyle garip huyum var. Yalan soylemiyorum dusunmeden pat diye dogruyu soyluyoeum ne olcaksa olsun dusuncesiyle
+3 oy
önce (7,733 puan) tarafından
Kılıf tak sadece arkası kiriksa gözükmez 
+2 oy
önce (108 puan) tarafından
Çalışıyorsa o şekilde kullan en azından aranız düzelene kadar 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 312 göst.
16 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.