0 oy
107 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (5,313 puan) tarafından
Daha taşınmadan eve talipler çıktı ☺☺. 

Benı tanıyan bir kadın bugün geldi kızım ev arıyo senide çok seviyorum kızım ev sahibinin nosunu verır misin bende yoktu eşimden alıp veririm dedim 

Kaç çocuğu falan var dedim üç çocuk varmış ☺☺

Kadın diyor kızım çok sessizdir dedim abla sessız olmasın benim gibi olmasın anlarsın ya dedim ikinci katı göstererek ☺☺

Bilen bilir neden öyle dediğimi tek duam benden sonra beter biri gelsin 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (47 puan) tarafından
Bende taşıncakken bir kaç kişi bakmaya gelmişti. 2 3 kişiyi de ev sahibi getirdi gezdir neye
önce (5,313 puan) tarafından
Kadın benım evi biliyor canım oturmaya gelmişti gezmek için gelmedi no istemeye geldi okul tatil olunca çıkıcam dedim kızı da öyle istiyomuş zaten
önce (47 puan) tarafından
Anladım canım
-Reklam-
0 oy
önce (820 puan) tarafından
biz kendi evimizi alacaktık eve bakmaya gittik içindeki kiracı al ama ben çıkmam dedii  ve biz o evi almaya karar verdik ağustosun 5 inde evi aldık ağustos 22 sinde düğün evi aldığımız ev sahibi siz dert etmeyin ben çıkaracam dedi günümüz azaldı perde halı ölçüsü almaya gittik kadın beddular surat 2 karış neyse zor bela çıktı evden dügüne 1 gün kala evin işleri bitti bide ne duyalım içerdeki kiracı sıfır ev almış kendine  
Ayyy ne insanlar varya nasıl insanları mağdur ediyolar ..
Bızde kendimiz ev yapıyoruz canım ev sahibinede dedık Rabbim dert keder vermesın fırsat versin amacımız Haziran'da çıkmak tabiki tam zaman veremiyoruz belkı erken bile çıkarız kadınada aynen  böyle dedim
önce (820 puan) tarafından
Allah hayırlı etsin canım güle gule oturun
Allah razı olsun canım saol
0 oy
önce (1,434 puan) tarafından
Taşınmak çok zor ya rabbim kolaylığını versin . Niye bu soğuklarda tasiniyosunuz balım 
Yok canım şimdi tasınmıcaz nasip olursa haziran gibi ev daha bitmedi zaten istesekte tasınamayız

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 28 göst.
0 oy
4 cevap 102 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,401 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 72 göst.
0 oy
19 cevap 272 göst.

409,050 soru

12,294,313 cevap