+1 oy
154 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (129 puan) tarafından
Kızlar ne pis bir binaya denk gelmisim geleli bir ay olmadı benden önce tuvalet sıkıntısı vardı bizden aşağıya damlama oluyor bana yaptirmak istedi bana düşmediği için ev sahibime demiştim oda aralari bozuk diye yapmadi iki üç defa geldi sen yap kendine ev sahibide yapmıyorsa beni ilgilendiren bişey yok dedim bugün de derz getirmiş al bu derzi fayanslara eşin sürsün yine olsa boruyu degistiricem dedi her geldiğinde bir üst ikidir geldiğinde üs komsu alt komsu bide yan komşunun da kapısını çalıyor üçü birlikte kapıda beni bekliyorlar anlamadım bu ne saçmalıktır sonunda kavga edicem şeytan gibi de bakıyorlar kapıyı açınca nasılsın iyi misin yok direk konuya giriyor diğer her iki komşu da dinliyor bu ne ya neyin içine düşmüşum

9 Cevaplar

+5 oy
önce (517 puan) tarafından
Bundan önce oturduğum ev sıfırdı tuvaletten alt kata damlıyormuş kadın geldi söyledi biz de o gün yaptırdık. Benim evime de yukarıdaki tuvaletin suyu damlasın istemem. Kadın sana malzemeyi de getirmiş bi zahmet kendinizi onların yerine koyup yapın
önce (129 puan) tarafından
Yapicaz zaten derzi eşim akşam geldiğinde yapar o sıkıntı değil ben ona hakta vermiştim ama her geldiğinde yan tarafin kapısını çalıyor kapıyı açtığımda iki üç kişiyle birlikte geliyor insan gibi sorup etmeden emrivaki tavırları hoşuma gitmedi
-Reklam-
+2 oy
önce (4,100 puan) tarafından
Derz getirmiş size sürün çok zamanınız almaz ki sadece o gün banyo kuru kalsın. Benim başımın üstüne su damlasa bende kaç kere giderdim, senden önce olmuş olabilir ama kadın sana malzeme getirmiş yap çıksın senden. Ev sahibinden tuhaf, onun yüzünden sen muhattap oluyorsun zarar vermis olabilir ama o kadın şikayet etse ev sahibin yine zararda olur 
Yapicaz zaten derzi eşim akşam geldiğinde yapar o sıkıntı değil ben ona hakta vermiştim ama her geldiğinde yan tarafin kapısını çalıyor kapıyı açtığımda iki üç kişiyle birlikte geliyor insan gibi sorup etmeden emrivaki tavırları hoşuma gitmedi
önce (4,100 puan) tarafından
Anladım o tavrida yanlış büyük ihtimalle seni tanımıyor ondan yanına diğerlerini de alıyor canim
+1 oy
önce (946 puan) tarafından
Allah komşunun da hayırlısını versin 
Ev alma komşu al derler önemli tabi bende sakinligimi korumaya çalışıyorum ama şu an kafama taktim ya
önce (946 puan) tarafından
Bazı insanlar yüzünden insan evinde bile rahat edemiyor
Aynen öyle canım maalesef
+1 oy
önce (2,780 puan) tarafından
Demek ki tepesine damlıyor adamların.  Bende yeni oturduğumda balkon giderini yaptirdim. Senelerdir akiyormus.  Ev sahibi yaptirmamis. Ama ben oturduğum sürece onun hakkına giremeyecegim icin yaptirdik biz.herkes kendinden sorumlu. Bide bizimki mutfak balkonu yani banyo kadar sık yikanmiyor.  

Bu da senin imtihanın belki at ile deve değil sonuçta. 
Canım benden önceki kiracı yapmamış ev sahibide yapmıyor ben yeni geldim esimde kabul etmiyor yoksa dediğin gibi çok biseyde değil
önce (2,780 puan) tarafından
O bence onlarin ayıbı.  Sonucta sen oturduğun andan itibaren eski çıkanın yada ev sahibinin degil senin suyun gidiyor . Herkes kendinden sorumlu ki
Bilmiyorum valla ya
+1 oy
önce (825 puan) tarafından
eğer alta damlıyorsa senin yaptırman lazım benimde kirada evim var bu böyledir ev sahibilik bi sorun değil tayin dolayısıyla bende kiradayım alta su aktı ben kendim yaptırdım sonuçta ev sahibi gelip ihtiyacını gidermiyo o evde 
Canım ben yeni geldim benden önce olmuş yapmamışlar ev sahibi yapmalı yapmiyor
önce (825 puan) tarafından
haa o.zaman ayrı canım tabi ev sahibin elden geçirip vermesi lazımmış
Of valla moralimi bozdular ya o degil kapıyı çalınca önce yan tarafin çalıyor oda çıkıyor birlikte cikiyolar sanki kavgaya
+1 oy
önce (422 puan) tarafından
Tuvalete su akması kötü bişey kendini onların yerine koy. Ama sana rica edecekleri yere emir verir gibi davranıyorlarsa ben de **** olurdum. Sorunlu ev çok kötü. Bizim de balkona sofra çırpıp çöp atıyorlar. Söylemekten bezdim en sonunda bıraktım balkonu kullanmıyorum. 
Yok canım ne ricası kapıyı açtığım gibi bir hal hatır yok direk konuya sana derz aldım kocan yapsın cahil insanlar ya
önce (422 puan) tarafından
Allah sabır versin kocan yapsın da kurtulun valla
+1 oy
önce (746 puan) tarafından
Kimse üstüne wc suyu damlamasını istemez . Ya ev sahibini sıkıştırcan sende yada o komşunu nosunu ver kndi arasın konuşsun. Onlarada yazık bak derz bile getirmiş 
Canım bu komşum ev sahibimin eskisi kiracısı ev sahibine dedim iki defa ev sahibi o kadın evime zarar verdi dolaplarimi kırdı yapmam diyor kinliler birbirlerine
+1 oy
önce (7,846 puan) tarafından
Üstüme WC suyu damlada ev sahibiymis kiraciymis dinlemem valla. Belki uslup yanlış olabilir orasını bilmem ama. Ya kullanmayin tuvaleti yada bı çaresine bakın. Kimse üstüne WC den su damlasın istemez
önce (7,846 puan) tarafından
Bı ara yukardan damlıyordu oturan kiracı orda. İkimizin ev sahibide aynı kişi. Hiç ev sahibine söylemeyi düşünmedim kim oturuyursa o sorumlu
+1 oy
önce (13,133 puan) tarafından
Kadının üzerine pis su damlıyor bana düşmüyor diyip kenara çekilemezsiniz siz halletmelisiniz. Ev sahibine bilgi verip yaptırırsınız kaç senelik kiracıyım alta su damlama olduğu anda aynı gün yaptırdık alt tarafı derz çekilecek. Evet senden önceki yaptırmamış ama artık senin kullandığın su gidiyor aiağı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 34 göst.
6 saat önce Ev & Yaşam kategorisinde Azra05 (246 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 191 göst.
2 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Asya15 (180 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 195 göst.
+1 oy
2 cevap 75 göst.
4 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Gizemli sevdam (343 puan) tarafından soruldu

409,150 soru

12,296,704 cevap

38,345 kullanıcı

Kategoriler

...