+1 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (713 puan) tarafından

Kızlar gece rüyamda birden uyanmak üzereyken bı ses çocuğun cinsiyeti  .... Dedi acaba tersi mi çıkar derler söylenen mi çıkar derler sizde ne oldu

24 Cevaplar

+1 oy
(3,322 puan) tarafından
Ben ruyamda kizda erkekte goruyordum . Ama ilk kiz gormustum kizim oldu
(713 puan) tarafından
+1
Ben hamile olmadan önce kız gördüm en sonda bu rüyayı gördüm çok mutlu oldum ama terside çıkar derler ya
-Reklam-
+1 oy
(1,545 puan) tarafından
Ben rüyamda erkek gördüm oğlumda oğlum oldu .
(713 puan) tarafından
Oğlumda bende erkek gördüm bundada hamile kalmadan önce kız bebek gördüm ama terside çıkar derler
(1,545 puan) tarafından
Eevt öyle canım kızım oldu şimdi bunu görmedim
(713 puan) tarafından
+1
Nasıl yani anlamadım
+1 oy
(358 puan) tarafından
Ben hep kızım olduğunu görüyordum oğlum oldu bence bir alakası yok sanki
+1 oy
(5,133 puan) tarafından
Valla 4 doktor kız dedi rüyamda upuzun bir erkek çocuğunu emziriyordum oğlum oldu 
0 oy
(176 puan) tarafından
Ben geçenlerde rüya görüm çok güzel bi kızım vardı kiloluydu çok tatlıydı ama bebeğim erkek doktorların dediğine göre
(713 puan) tarafından
Benimde bütün belirtiler erkek ama ben sürekli hatta hamile olmadan önce bile rüyamda kız gördüm alakası varmı bilmiyorum yada ben gerçekten istediğim için mi bilmiyorum
(176 puan) tarafından
Bana 3 tür erkek deniliyor rüyada salatalık yeşil fasulye görmek erkekmiş öyle diyolar onlarıda gördüm ama hala içime kız doğuyor ve geçende kız rüyası gördüm muhtemelen çok istediğimizdendir
(713 puan) tarafından
Bende her belirtim erkek göstermesine rağmen hala kız olacağını düşünüyorum herkese inat istediğim içindir diyorum herkes erkek diyorsa vardır bı bildikleri erkek senesinde erkek doğurdum kız senesinde erkek doğururmu doğururmu valla benim öyle bı umutsuzluğum var
0 oy
(239 puan) tarafından
Bence ilk hamileligi öğrendikten sonra görülen rüyada olan çıkıyor gibi. Ben mesela öyle ilk gördüm erkekti ve oğlum var :) çok gerçekçi bı rüyaydı ama daha aklımda cinsiyeti ne olacak düşünceleri yokken gördüğüm bir rüyaydı. Sonrasında birçok rüya gördüm kız ve erkek onlar pek gerçekçi olmuyor bilinçaltı oluyor gibi.
(713 puan) tarafından
Bencede bilinç altı olabilir ama ben hamile kalmadan önce de görmüştüm ama çok dua ettim ya sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün bı çocuk olsun Allah'ım diye
(239 puan) tarafından
Amin canım aynen öyle yeterki sağlıklı olsun ama insanın içine doğuyor az çok ne geleceği rüyalarında gördüğün gerçek olma ihtimali de yüksek :) hayırlısı olsun insallah
0 oy
(6,081 puan) tarafından
İlk gebelik te erkek bebek gördüm  oğlum oldu suan hamileyim  bilmiyorum suan 9 haftalik henüz 
0 oy
(1,987 puan) tarafından
Rüyamda erkek olduğunu gördüm sabahında kontrolüm vardı erkek çıktı:) hamileliğimi de rüyada görmüştüm gerçek çıkmıştı:)
0 oy
(10,070 puan) tarafından
Bekle cinsiyetini öğreneyim o zmn sana söylerim çıkıyor mu çıkmıyor mu:)
(713 puan) tarafından
Bende merakla bekliyorum
0 oy
(84 puan) tarafından

Ben ilk gebeliğimde rüyamda gördüm kızım oluyordu ve kızımı gördüm inanamazsın ama doğum yaptım aynı tıpa tıp rüyamda gördüğüm bebek. 

İkinci hamileliğim de de rüyamda gördüm oğlum oluyor ve bebeği de gördüm bebeğimin 5 Aylin halini ve oğlum 5-6 aylık oldu aynı rüyamda gördüğüm gibiydi. Hatta farkidna olmadan bir tulum giydirdim. İlk defa o tulumu giydirdim oğluma yeni almıştım. Daha önce giydirmis gibi hissettim sonra düşündüm aynı rüyamda gördüğüm gibi giydirmiştim:D

0 oy
(436 puan) tarafından
İlkinde eşim kucagında vana kız evlat uzatıyordu. Kuzım oldu. Şimdikinde de benim elimde silah vardı. 2 kez silah gördğm hatta erkek olacak 2 hafta içindr doğumum . Annelere ayan oluyor rabbim göateriyor sanırım
0 oy
(192 puan) tarafından

Ayy bende görmüştüm rüyamda doktor ultrasonla bebeği kontrol ediyordu ultrason kağıdında erkek yazıyordu ve oğlum oldu :)

0 oy
(1,618 puan) tarafından
Ben hamile kaldığım ay yani bilmeden önce rüyamda vefat eden eniştem kız çocuğu kucağıma veriyordu ve bu senin kızın diyordu kızım oldu 
0 oy
(427 puan) tarafından
Eşim rüyasında dugundeyiz yanımızda 1 ,2 yaşlarında oğlumuz vardı dedi 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim:) oğlum oldu. ❤️
0 oy
(242 puan) tarafından
İlk çocuğum da daha hamile olduğumu bilmiyordum rüyamda erkek bebek doğurmuştum ellerime verdiler ve oğlum oldu bunda hamile kalmadan 2 ay önce rüya gördüm kese içinde hareketli bir bebek ama cinsiyet belli değil 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim bakalım nasip ne olacak 
0 oy
(235 puan) tarafından
İlk oğlumda ruyamda gormedım kızımda çiçek gördüm pembe lale gibi kız oldugunu öğrendim ıkıncı kızımı görmedim son kızımda rahmetlı dedem gırdı ruyama dede bebegımjn cinsiyeti ne dedim kız dedi kızımın doğmasına 5 gun kaldı hepimiz sağ salim kucagımaza alalım inşallah 
0 oy
(4,497 puan) tarafından
Hamile kalmadan önce kucağımda erkek bebek gördüm ikisinde de ikiside erkek oldu ne kadar doğru bilmem ama 
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Hamileyken rüyamda oğlumu gördüm aniden bebeklik haline dönüyordu emziriyordum şaşırıyorum Allah Allah meme emmiyor ki neden emziriyorum diyordum.

Hamile olmadan öncede balık gördüm balığın kuyruğunda pembe boncuk vardı o zaman denediğimiz için hamile olup kız olacağını düşündüm sonra hamile olduğumu öğrendim. 

Bugünde net kız olacağını öğrendim :) 
0 oy
(3,535 puan) tarafından
Ben iki cocugumda da gormustum ve doğru çıktı 

Isimlerini bile gormustum
0 oy
(2,102 puan) tarafından

Babama rüyasında benim oğlumun olacağını söylemişler ama kızım oldu :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 25 göst.
0 oy