+2 oy
247 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (735 puan) tarafından

Kızlar gece rüyamda birden uyanmak üzereyken bı ses çocuğun cinsiyeti  .... Dedi acaba tersi mi çıkar derler söylenen mi çıkar derler sizde ne oldu

24 Cevaplar

0 oy
(1,264 puan) tarafından
Tersi çıktı bende
(735 puan) tarafından
Bı tek sende tersi çıkmış
(1,264 puan) tarafından
Kız istiyodm ben gerçekler erkek ;)
-Reklam-
0 oy
(200 puan) tarafından

İnşallah tersi çıkiyodur o zaman ne diyim oğlumda kız görüyordum sürekli şimdide rüyamda erkek Bebek görüyorum bakalim:D:D

(735 puan) tarafından
İnşallah bende tersi çıkmaz bende senin gibi çok kız istiyorum ama bütün belirtileri erkek
(200 puan) tarafından
İlk bebeğin mi :)
(735 puan) tarafından
Hayır ikinci
(200 puan) tarafından
Benimde öyle çok istiyoruz kız bakalım hayırlısı ikimiz içinde
0 oy
(236 puan) tarafından
Ben rüyamda 2 3 defa kız gördüm. Ama bebeğimin cinsiyeti erkek
(735 puan) tarafından
Kız mı istiyordub
(236 puan) tarafından
Evet başta çok kız istiyordum. 13 haftalıkken doktor erkeğe benziyor dedi. 19 haftalıkken yine erkeğe benziyor dedi. Bu defa artık erkek olduğuna alıştım isim seçtik eşimle birlikte. 21+4'te detaylıda da netleşti erkek olduğu. Başta çok kız istiyordum ama Doktorlar erkek dedikçe, ona alıştım. En son detaylıya girmeden 10 dk önce ya bu defa kız derlerse dedim. Erkek fikrine alıştığım için  Elbette hayırlısı olsun ilk gebeliğim zaten ama başta çok kız istiyordum. Gelen giden Allah sana bir erkek evlat nasip etsin diyordu. Öyle demeyin diyordum ben kız istiyordum diyordum. Yinede Rabbim hayırlısını bilendir çok şükür
(200 puan) tarafından
Bende ilk gebeliğim de deli gibi kız istedim her erkek dediklerinde de yalan değil üzüldüm hayal kırıklığı oldu ama erkek annesi olmak Harikaymis resmen onun ilk aşkıyım bana olan düşkünlüğü o kurduğumuz ilişki iyiki dedirtiyor ♥️
0 oy
(8,022 puan) tarafından
Rüyamda karnımı kızım diye seviyordum oğlum oldu ama baştan hissettim oğlumu yani rüyayı umursamamistim o yüzden 10 haftalikken görmüştüm rüyayı 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 32 göst.
0 oy
11 cevap 109 göst.
25 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ahsenn13 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 327 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde 04Ceylat (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kelebekler (10 puan) tarafından soruldu