+2 oy
484 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10 puan) tarafından
Ya ben 165 boyundayım kilom 68 ama bacaklarım kalın gmbeğim yok üst bölge yok ama gelin görünkiiii bacaklarım kalın. Tesettürlüyüm tesettüre uygun giyinirim ama evde eşimden bile utanıyom bacaklarım kalın diye öyle ince bilekli şekilli güzel değil ya diyet yapınca yüzüm çöküyor göbeğim zaten yok.  Siz neler önerirsiniz veya bu genetik diyrn hiç düzelmez diyen var sizce haklılar mı

33 Cevaplar

+1 oy
(18,181 puan) tarafından
84 kiloyum ama barışığım tabiki kilo vermek istiyorum ama bu kendimi beğenmediğim anlamına gelmiyor sadece fazla olandan kurtulmak istiyorum bacaklarım kalın hep çok kalındı 
önce (6,109 puan) tarafından
evet farkindayim :))   ama baska turlu saldim cayria yapiyorum iplerimi salinca. o yizden az bi gevsetirim sonra hemen sıkarim iplerimi:). 87 kilo ile ilk dogumu yaptim ben kendimi manken gibi kaldim hissediodum o bebek agirligi gitti ya. :). kizim bir yaslen dogumgunu fotorgraflarindayken aci gercekle yizlesti. . kendimi gorunce fotoda sok oldum . demekki bir sene boyu hem kendimi selfie yapmisim uzaktan biri beni cekmemmis . gitoda sok oldum kendimibgorunce. aynada anlamiyordum demekki halimi. o gunden o andan sonra takinti kaldi bende
önce (18,181 puan) tarafından
Şu an 57 kiloya düşmen çok güzel bildiğim kadarıyla da bakımlı güzel bir hatunsun ama diyetisyen bile her gün tartılma diyor bende emzirme döneminde 96yıı gördüm şu an 84 üm ama ciddi bir incelme gerçekleşti dediğine göre de yağ kasa dönüşüyor o yüzden fazla eksilmiyor. 70 e kadar düşeceğim günü bekliyorum ama sürekli kendini eleştirmek bir süre sonra değersizlik hissi oluşturuyor fiziğimi düzelttikten sonra psikolojik olarak o etki kalmaması için barışık olması gerekiyor
evet o bakimda oyle. ama ben meslea kntrollu olmayi seviyorum. bugun cok yemissem ertesi gunu dizginliyorum kendimi dedigim gibi oyle bir formul bulmusum kendime ertesi gunumun durumunu bugunum belirliyor yani:))
önce (18,181 puan) tarafından
Kilo kontrolü hep az yemek ya da tatsız tutsuz yemek değil zaten dengelemek diyete rağmen bende arada kaçamak yapıp sonra dengeliyorum. Post sahibinin de veremeyeceği bir kilosu yok ama vücut tipi kalın bacakli spor yapması daha mantıklı sanki
a pist sahibinin kilosunu aciklamasini hic gormedim ben basliktan direk burayi okumusun. e 165 boya 68 kilo daha ne olsun kilo vermeye gerek bile yokki. dedigi gibi spor sadece yeterli.
-Reklam-
+1 oy
(3,443 puan) tarafından
Ben boyumla barışık değilim kısa olduğum için istediğim gibi giyinemiyorum
(10 puan) tarafından
Ya kaç ki boyunuz tesettür mü açık mısınız
(3,443 puan) tarafından
154 boyum tesettürlü değilim ama açıkta sayılmam sadece saçım açık uzun kollu ve bol giyiniyorum boy kısa olunca ayaklarda ufak 35 numara ayakkabı da zor buluyorum
(776 puan) tarafından
Ee bende uzun olduğum için istediğim gibi giyinemiyorum hahaha 1.70 boyum tesettürlüyüm spor tarz giyinmeyi seviyorum ama maalesef boyuma göre tunik bulamıyorum hatta pantolon bile bulamıyorum zaman zaman bir kere bi pantolon aldım internetten geldi dizkabağımın aşağıdında kaldı kumaş kalem pantolondu bende keşke 1.65 1.60 olsam diyorum ya hep çünkü baktığım bütün tesettür kıyafetleri ya çok uzun ya çok kısa
+1 oy
(3,277 puan) tarafından
Kilomla mutluyum uzun boyluyum zaten belli degil ha bende zayiflasam direk yüzden gidiyo :) amaaan 2 cocuk doğurdum genc kız gibi olamam ki :)
(10 puan) tarafından
Demii yaniii :))
0 oy
(1,674 puan) tarafından

1.64 ve 85 kiloyum bende de göbek var ne giysem çıkıyor skjdhdkbjd ama nedense kafama takmıyorum eşimde şikayetçi değil fazla sadece arada şu göbeğin gitse varya fıstık gibi kadınsın der :D

(10 puan) tarafından
Ne güzel bütün cevapları okudum motive oldum çok sağ olun barışığım artık bende bizim bedenimiz bize ait ve biz böyle güzeliz :))
0 oy
(379 puan) tarafından
1.75 

120 kgyim
(10 puan) tarafından
Maşallah bpyunuz uzun ne güzel
0 oy
(1,890 puan) tarafından
Değilim boy 170 kilo 83 tü 81 oldu şirinciğim sağolsun veriyorum inşallah 
(10 puan) tarafından
İnşallah canım :)
0 oy
(624 puan) tarafından
173cö 65 kiloyum. Son 5 kiloyu da son dönemde aldım :D ama sorun değil Kas aldım çünkü :) bedenimi seviyorum :) hatta postlarımda var fotom
(10 puan) tarafından
Fiziğiniz güzeldir öyleyse çünkü boyunuz da uzunmuş :)
0 oy
(2,152 puan) tarafından

158 boy 55 kiloyum şuan  52 kadar düştüm yeniden kilo aldım  şuan memnun  sayilirim:)

(10 puan) tarafından
Ne güzel :)
0 oy
(8,020 puan) tarafından
163 boy 49 50 kilo arasıyım kilomdan memnunum memnun olmadığım bel simidim ve basenlerim  :)
(10 puan) tarafından
Kız zatıfmışsın bel ve basenin mi var versen daha ne kadar olacan acaba :)
(8,020 puan) tarafından
Aslında yok gibi ama kilo alınca güzel durmuyor onlar ondan :)
Gerçi kilo alan biri de değilim niye dert ediyorsam :D
0 oy
(5,292 puan) tarafından
52 kiloyum 55 kilo olsam iyiydi cnm ama bir türlü kilo alamıyorum 
(114 puan) tarafından
Bense 55 60 olamıyorum:)
0 oy
(1,408 puan) tarafından
Değilim 160 boyundayım şuan 73 kiloyum hamileyim ama 16 haftalık yani kilo yapacak birşey yok henüz daha ne kadar alacağım gözüm korkuyor 
(10 puan) tarafından
Hamileysen takma belki ben 85 90 la gittim doğuma korkma gidiyo sonra hepsi tadını çıkar ve bebişini sağ salim kucağına alman duasıyla :)
(1,408 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❤️ ilk çocuğuma 63le hamile kaldım 80le doğum yaptım bunda 71. 8 le hamile kaldım 73.5 oldum kim bilir kaça çıkarım, :) oğlumda aldığım kiloyu verdim ama tekrar aldım bu sefer verirsem aynı hataları yapmayacağım
(168 puan) tarafından
Ay aynısı oğlumda daha zayıf hamile kaldım bende 60lardayim 160 boyum hamilelik o kdr yakismist8ki herkes çok begeniyodu son aylara kdr karnım pek çıkmadı bile şuan 2.hamileyim 12 haftalık 73 oldum simdiden karnım çıktı son aylar nolur Allah bilir :((((
(1,408 puan) tarafından
Benim ilk hamileliğimde de karnım patlayacak gibiydi aldığım kiloyu verdiğimde de biraz bişi yesem göbeğim çıkıyordu şimdi gören hemen karnın niye o kadar şişti diyor yani 1.Zaten göbeğim hep vardı biliyorlar bu insanlar 2.sanane:D vallahi sinir oluyorum normlde de biri bir diğerini kilo hakkında eleştirince sinirlenirim ama hamile birini eleştirince dahada sinir oluyorum bu ben olayım yada olmayayım farketmiyor.
Umarım doğumdan sonra verebiliriz bu kiloları :((
0 oy
(2,154 puan) tarafından
170cm boy 56kg. Benim de yüzüm çok zayıf duruyor sinir oluyorum. Hamileyken 76 kilo olmuştum o zaman bile yüzüm zayıftı 
(10 puan) tarafından
Ya boyunuz uzunmuş zayıfsınız da yüzünüz minyon olabilir :)
0 oy
(359 puan) tarafından
Yaa kilo değilde bel simidi ve göbek var :(
0 oy
(42 puan) tarafından
Ayy ben 174, 74 kiloyum evlendigimizden beri eşim yaa 60 kilo olsan çok güzel olursun diyor. Almasaydin olamam valla diyorum ağzına tikiyorum. Benim de bileklerim falan kalın kütük gibi bazen bakıp gülüyor. Ne var işte ne bir tekme vursam dagitirip ortalığı vs diyorum, basenlerim de geniş maşallah falan diye satasiyor ama en çok da içten içe orami beğeniyor. Hiiic takılma kendileri dünya yakisiklisi sanki, Allah a şükür elimiz yüzümüz düzgün, kilo alınır da verilir de. Kusursuzluk Allah a mahsus. Canını sıkma çok rahatsız olursan evde pilates egzersizleri yap ufak ufak bir de tam soymadan kalk sofradan, ne zaman böyle yapsam kilo veriyorum ben ❤️sevgilerimle
(10 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum :)
0 oy
(3,519 puan) tarafından
170 boyum 

Kilomda 76 

Maalesef göbek var ve gitmiyor 
(10 puan) tarafından
Benim de basen gitmiyooo
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Normalde barışık olmazdım 

Ama bebeğim daha 46 günlük 

O yüzden barışıpım(-:
(10 puan) tarafından
Yaniii daha çok ufak annesiii :)
0 oy
(13,695 puan) tarafından
Diyetten ziyade acaba bölgesel incelme için spor mi yapsan canım?

Benim doğumda gobek sarktı ne yazikki kilo da alınca gobek ve basenler genişledi benim de egzersiz yapmam lazım ama tembelim maalesef
(10 puan) tarafından
Evet haklısınız spor da hiç sevmem :)))
0 oy
(13,778 puan) tarafından
Spor spor spor 

Başlığa gelirsek 53.9 kiloyum 

Gobegim var üst üste doğumdan dolayı spor yapıyorum ben de  
(114 puan) tarafından
Kız bende 55 58 arası gidip geliyorum hiç göbek yok biraz olsun istiyorum haha:))
(10 puan) tarafından
Kilonuz ne güzel :) sporu deniyim
(13,778 puan) tarafından
Benim kız 2 buçuk oğlum bir yaşında, ikinciden sonra kaldı ilkde yoktu
Derdimiz kilo olsun ☺️
0 oy
(9,619 puan) tarafından
O bölgeye özel egzersiz yapabilirsin.  

Boyum 172

Kilom 59larda diyet surecindeyim
0 oy
(10,061 puan) tarafından
Bende 165 boyum 62 kiloydum hamile kalınca kusma bulantı yüzünden 5 kilo vermusim şuan 3 aylık hamileyim ve 57 kiloyum. Sonsuza kadar 55 kilo olarak kalmayı isterdim:)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 525 göst.
15 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
80 cevap 1,480 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 391 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 217 göst.
18 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazenin premses (9,718 puan) tarafından soruldu

409,793 soru

12,320,022 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...