0 oy
665 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben barışığım artık sallamiyorum valla cevremdeki herkeste bu özelliğimi söyler çok samimisin hiç yapmacık değilsin dogalsin  kendini elestirebiliyosun bunu her insan yapamaz derler mesela bi fotoğraf çeksem arkadaşıma sorarım kız travesti gibimi çıktım acaba ya derim :D ahah ama.baskasi derse belki zoruma gider bilmiyorum desede umursamam gerçi çünkü kusursuz insan yoktur bana göre 

9 Cevaplar

0 oy
(2,348 puan) tarafından
Bnde kendimle barisigim bunun yani sıra kendime asigim kendimi cok seviyorum cok begeniyorumm
(2,348 puan) tarafından
Teskkurlr deryacim :*
tarafından
Yanlış anlama öyle derler ya hani kendini beğenmiş diye ondan dedim yoksa bişe demedim kız kendini begen tabi bunda bişey yok
(2,348 puan) tarafından
Esinden orneklendirince ole dusundugunu , dsundm ole olmadgim icn de aciklama yapma gergi duydum ;)
 Yalnis taninmak istemem neyse onu acik acik konusabilen birisiym zaten :)
tarafından
Yok kız eşimi öylesine attım ortaya senle ilgisi yok yanlış anlama :))
(2,348 puan) tarafından
Hadi baklim ;)
-Reklam-
0 oy
(1,515 puan) tarafından

Tabikii kendimle barışıgim :D<3

Kendiyle barışık olmayan insanın kendine has öz güveni eksikti ve böyle birşey var insanlar önce kişinin kendiyle barışık olup olmadığına bakıp ona göre davranışlarda bulunuyorlar. O fırsatı kimseye. Vermemek lzim bende kendimi eleştiririm söylerimde kendimle ilgili ama tabiki kimsenin böyle aşırı yüz göz dalgayla karışık söylemelerinden hiç hoşlanmam. Onun dışında güzel bir şekilde kusur yanlış görünen bir durum olursa söylemelerine açığım tabi dilimde var :D :D 

tarafından
Bende öyleyim :))
(1,515 puan) tarafından
:D :D :D ;D ;D :D :D
0 oy
tarafından

Benimde ruh halime göre değişiyor :)

tarafından
Oda iyimiş :)
0 oy
(124 puan) tarafından
cok sukur barisigim 
0 oy
tarafından
Yanliz baskasi dediginde zoruna gidiyosa kendinle barışık olmuyosun canim :))  ne yalan soyliyim ben yerine gore oyleyim bazen üzüldüğüm kusurlarim oluyor
tarafından
Gider heralde dedim şöyle eleştiri var eleştiri var kalkıpta bana iğrenç şekilde söylenirse tabiki üzülürüm ama seviyeli şekilde elestirirse hiç problem etmem bazıları hakaret ederek resmen linç ediyor
tarafından
Insanlar kendi kusurlarini gizleyip çuvala basar senin ufak bi hatani çerçeveletip duvara asar
0 oy
(2,184 puan) tarafından

Bende kendimle barışığım canim :)

0 oy
tarafından
evet barisigimdir yeri gelir elestirirrim kendimi herkesin yanında yeri gelir göklere çıkarırım bazı artniyetli insanlara karşı tabi :D 
0 oy
(348 puan) tarafından

Kendime asigim yavrum yaa kimseyi takmam neysem.oyum her daim dimdik dururum ;)

0 oy
(99 puan) tarafından
Ayy inan ki bende öyleyim cevremdekiler cok güler ama benim kendime demem onemli baskasi derse baska bi gun baska bi zaman dilimde kesinlikle ayni sekilde ccp veririm :D bide bende sey var karsidakine de laf atarim ama kesinlikle dogal Allah vergisiyse asla demem mutlaka bi estetik olacak dedigim kisilerde yoksa laf atmam :D

İlgili sorular

+1 oy
80 cevap 2,712 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 553 göst.
0 oy
15 cevap 688 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde edoli (375 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,106 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu