160 boy 56 kiloyum memnunum kilomdan sadece hafif bir göbüşüm var nazar boncuğu o da
Bende 72 kilo ile hamile kaldım. Şimdi 76 kiloyum. Boyumda 158. Ve 20 yaşındayım :) Eşimde sanırım 55 kilo falan baya zayıf ama bunu hiç birimizde takmıyoruz. Bende 76 kilo olmama rağmen asla kilomu göstermiyorum. Gayet zayıf olmasada normal kiloda görünüyorum ahah doğumdan sonra gece uykusuzluğu, stres falan derken veririm bosverr takma
Valla kilo konusunu kafama hiç takmadım takmıyorum boyum 1.70evlenmeden önce 62 kgydim evlendikten sonra ilaç kullanma durumum oldu 75 e çıktım sonra hamilelik oldu doğuma 96 kg gittim sonra verdim 80 düştüm hop tekrar hamile olduğumu öğrendim yine aynı 96 kg’yle doğuma gittim doğumdan sonra hemen 85 e düştüm 1 ay içinde yemem falan iyiydi ama nasıl oldu anlamadım gece bile kalkıp yiyordum bebek emdiği için açıkıyordum şimdi doğum yapalı 14 ay oldu 82 kg yim tek sevmediğim yerim göbeğim aşırı çatlak ve büzüklük var onu da küçük oğlum biraz daha büyüsün halledeceğim güzellik merkezine gidip yani hiç kafama takmıyorum dediğim gibi eşimden dolayı mı bilmem ama eşim hep bu halin daha iyi önceden çok zayıftın bu halinle kal diyor hedefim 75 kg olmak çok zayıf olmakta istemiyorum açıkçası boyum uzun olduğu için zayıflık çok yakışmıyor diye duyum aldım bir çok kişiden
409,789 soru
12,319,908 cevap
38,931 kullanıcı