0 oy
37 göst.
Diğer kategorisinde (180 puan) tarafından
3 aylık bebeğimin karnı şiş doktora götürdüm lavman yaptı geçti 4 saat sonra yine tekrarladı önceden olsa hareket ettirip gazını çıkarıyorduk ama bu çok farklı sürekli ağlıyor hareket etmemize bile izin vermiyor kndini kasıyor ateşi çıkıyor rengi değişti adeta bebeğimin. Gaz damlaları fayda etmiyor biraz kayısı suyu versem birşey olur mu acaba ya böyle acı çekmesine dayanamıyorum artık oturup ağlıyorm onunla sadece.

3 Cevaplar

0 oy
(793 puan) tarafından
Geçmiş olsun, bu tür ağırı başıma gelmedi ama sıcak suya koysanız biraz belki rahatlar. Ya da sıcak su torbasını karnına koysanız biraz 
(180 puan) tarafından
Karnına havlu koydum sıcak tutsun diye ama geçmiyor hiçbir şekilde doktora götürsem yine aynı şeyi söyleyip gönderecek bizi
(793 puan) tarafından
Anlıyorum, umarım en kısa zamanda geçer ve bir çaresini bulabilirsiniz.
-Reklam-
0 oy
(152 puan) tarafından
biz 8buçuk aylığız çok kötü kabız resmen afedersiniz taş gibi çıkarıyor bende çözüm bulamıyorum birde kzıım hareketsiz biraz onunda etkisi var dr götürdüm kan testinde ve ultrason da bir sorun çıkmadı elhamdülillah karnına masaj yapıyorum zeytinyağı ile sonra poposuna devamlı lağman ya da kulak çöpüyle çıkarmak istemiyorum çocuğum buna alışamasıda çok kötü ilerisi için olmadı biraz yere koyun kendi kendine hareket etsin ayaklarını hareket ettirsin biliyorum çok zor inşallah sizde bende atlatırım bu durumu
(152 puan) tarafından
sen kendin emziriyorsan kayısı suyu iç bolbol emzir masaj yap yine de ayaklarına
(180 puan) tarafından
Sadece anne sütü alıyor emzirirken çok ağlıyor sancı dan dolayı düzgün ememiyorda. Masaj yapamıyorum çok ağlıyor daha önce masaj yaparken hoşuna gidiyordu gazını çıkarıyordu ama bu sefer kipirdatmaya korkuyoruz hemen sancı tutuyor ağlıyor nasl geçecek bilemiyorum
önce (152 puan) tarafından
Benim kızım da sadece anne sütü alıyor hatta ek gıda döneminde bile anne sütü ağırlıklı veriyorum anne sütü biraz daha gaz yapıyor sanırım ama inan Geçecek Allah'ın izniyle birazcık daha büyüsün kendisi gazını çıkaracak kendisini zorlamayı öğrenecek Sadece biraz sabretmemiz gerekiyor sanırım Bu arada ben çörek otu yağı ile zeytinyağını karıştırıp öyle masaj yapıyorum ya da lavanta yağı ile çörek otunu karıştırabilirsin YouTube'da gaz çıkartma videoları var masaj videoları yani bakmışsındır muhtemelen önce yanlardan topla gazı sonra aşağı doğru İttir bebeğin rahatsız olabilir ama iyileşmesi için iyi olur diye düşünüyorum
0 oy
(540 puan) tarafından
Hakiki zeytın yagı ile guzelce sırtını karnını masaj yap ayak altına bacaklarına işe yarayacaktır
(180 puan) tarafından
Yapıyordum öncesinde çok işe yarıyordu ama şimdi hiçbir şey fayda etmiyor lavman yapınca cogusunu çıkardı rahatladı yine başladı
(540 puan) tarafından
Fitil ver bide

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 136 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 122 göst.
0 oy
2 cevap 52 göst.
0 oy
6 cevap 110 göst.