+4 oy
544 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (124 puan) tarafından
Kızlar 5 yaşındaki oğlum ne zaman kaynanam gil gelse sürekli onları gitmelerini istemiyor ağlıyor artık bıktım kaynanam da bu durumdan hoşlanıyor gülüyor bende sinir oluyorum bu duruma onlarda çok anlayışsız zaten zırt pırt burdalar önceden uzaktım 4 ay öncesine kadar en azından ayda yılda geliyordu yakınız şu an sürekli bu durumu yaşıyorum defalarca kez konuştum oğlumla bak ağlama ben üzülüyorum diyorum ama nafile ne yapabilirim gerçekten çok bunaldım 

9 Cevaplar

+2 oy
(4,183 puan) tarafından
Dua et ayrisin işte bırak o kadar da olsun bacı 
(124 puan) tarafından
+1
Onceden birlikte yaşıyorduk Ayirlana kadar hele gel bana sor bacı :))
(4,183 puan) tarafından
Anlıyorum seni :D
-Reklam-
+2 oy
(949 puan) tarafından
Kaynananızın hoşuna gitmesi normal, sevildiğini görüyor bir nevi. Beş yaş anlayabilir bir yaş ama bazı çocuklarda var bu huy. Eğer oğlunuz tek ise sıkıldığı için gitmelerini istemiyordur ya da istekleri yerine geliyor diye. Bu durumu kızımın 6 yaş kuzeninde yaşıyoruz. Tek kaldığı için gidenin arkasından ağlıyor. 
(51,805 puan) tarafından
ilk nick okumadim diyorum yumurta bitmis ne ☺️
(2,105 puan) tarafından
Ben bastı telefon:)) düzeltmeye çalıştıkça dondu bir baktım uyarı çıktı duzeldimi,
(51,805 puan) tarafından
kusura bakma o zaman baskasi verdi sandim☺️☺️☺️
(2,105 puan) tarafından
Biyere bastı çıkış yapcam diye dondu telefon tamam basmisim bir baktım uyarı vermiş..
(949 puan) tarafından
#Ayferak, Benim kız daha ufak, başıma gelmedi. Kuzeni tek kaldığı için böyle tepki gösteriyor. Başka sebeplerde vardır tabi ki. Aslında ilgiden kastım, anneanne/babaanne/dedeler her isteklerini genellikle yaptıkları için bu şekil tepki veriyorlar.

#ikbal, yumurtası olmayan benim:).
+2 oy
(15,820 puan) tarafından
Yapacak bişey yok. Benim kizimda öyleydi. Eve kim gelse gitmesin diyordu. 6 yaşina yaklaştı şimdi ve artık yapmiyor. Yine gelin diyor, bizde size gelelim diyor. Önceden kiyameti koparıyordu gitmesinler diye. Artık anliyor ve yapmiyor. Zamana bırak ve sürekli dile getirme yapma diye. 
(124 puan) tarafından
Yiia biraz rahatladım şu an iyi bari 1 yılı beklicez:))
+2 oy
(867 puan) tarafından
Ya bende çok ağlardım Babannem gitmesin diye çocuk işte iyi kötü olmaları onları ilgilendirmiyor seviyorlar babaanne ananne dede kaynanaların da çocuğun gitme lafıyla sürekli gelmesi de yanlış bi durum sonuçta ev özel bi alan bana göre sürekli kimseyi de rahatsız etmem rahatsız olmakta istemem 
(124 puan) tarafından
Bende öyleyim gerçekten bide 2 çocuk kış evi çok anlayışsızlar her konuda
+2 oy
(51,805 puan) tarafından
baska zaman kalirlar simdi gitsinler musait zamanda gelirler de onlarin yaninda kestir at
+1 oy
(2,105 puan) tarafından
Belkide bağ kurmuştur ya babaanneyle,çocuklar çok değişik benimde annem yanımızda dışarı çıksa ağlıyor ben çıkınca ağlamaz:) bu rahatsız etmiyor beni 
+1 oy
(1,648 puan) tarafından
Benim kızım da 15 aylık babaannesi gitmeye kalktı mı kapıyı yüzüne kapatıp kaçıyor odaya gülerek :)))) 
+1 oy
(2,864 puan) tarafından
Aynı durum bende de oldu kızım 3.5 yaşında kaynanamlara gitmiştik gorumcelerim ordaydi. Çocuklari var orda kalicaklardi bizimde evimiz yakın yani eve gelecekten kızım ağlamaya başladı.ben burda kalicam diye yerlere sarıldı.. görümcem çocuklarını odaya aldı kapıyı kapattı. Ben yorgunum uyuyacam diye sger görümcem 2 yaşında kızı var odada sallıyordu. Kaynatam bitek kalsın ben uyumam sabaha kadar başında beklerim falan kaynanam yok yatagim yok bende tabii sinirlendim ayy smdi bile aklıma. Geldi mi sinirleniyorum...ağlaya ağlaya eve getirdik...evlerine ne zaman gitsek evde tenbih ediyoruz ağlamak yok diye ağlamıyor.
0 oy
tarafından
Ben beraber yaşıyor um benim canım yokmuş kayanana onun kaynanası görümcem kaynata  2 tane çocuğum ben ve eşim iğne atsam yere düşmüyor her halimize şükür 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 633 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 453 göst.
6 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 303 göst.