Merhaba kızlar dün biz balık yemeği yapmıştık koku kalmasın diye bulaşık makinesine kilorak cif falan koymuştum fazla döktüm yanlışlıkla bugün makineyi boşaltmak için açtım baktım ilaçlı daha birdaha çalıştırcaktım ilacından arınsın diye o an kayınvalidem geldi makineye cifmi atılır sende iyice sapıttın falan dedi ben normalde önceden tek yaşadığımda koyuyordum ama az koyuyordum dünkünü yanlışlıkla kaçırdım bide diyoki senden ilk defa duyuyorum kendiside cifle çaydanlığı tencereyi temizler makineye atar o kadar sinirlendimki sesimi çıkartmadıkça tepeme çıkıyor her geçen gün dün bile bebeği odama almıştım yine bebeği odayamı getirdin sonra oğluma diyo bu annen sana naptı bwnde dedimki napcam oğluma ağzına tüküttürme dedi gerçekten bıktım artık şu lanet borç bitsede ayrı eve çıksam eşimde evdeydi lavabodaydı duymuş ben akşam onunla konuşcam duydum konuştuklarınızı dedi olmadı akşam artık herşeyi onun beni üzdüğünü ne hissettiğimi söylicem içime atmıcam artık çoğu şeyde sustum artık susmıcam alttan almakta bir yere kadar