0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (164 puan) tarafından
Kızlar yarın bebeğim tam 2 aylık olacak ve aşıya  götürecem sabah erkenden duş aldirip öyle aşıya goturebilirmiyim bana 1 gün önceden duş aldir getir dediler ben bugün yetisriemedim dusunuda

9 Cevaplar

+1 oy
(2,486 puan) tarafından
Sende kaynana bir laf diyemedin mi çocuk benim çocugum istediğimi yaparım uygularım desene sinir oldum okurken gerçekten neden bu kadar el insanın kölesi oluyorsunuz neden sesiniz çıkmıyor onlara ben anlamıyorum söz konusu evladın senin burda lafını esirgeme söyle tartıştık diyorsun ozaman sen kendi bildiğini yapsaydın ya gidip banyosunu yaptırsaydın çocugun... 
-Reklam-
+1 oy
(1,617 puan) tarafından
Yorumları okudum da çocuk senin çocuğun kaynanan neden karışıyor 3 gün duş almayacak çocuk terleyerek kokacak sabah da aldırılöaz soğuk olur üşütür çocuk kaynanan bu kadar söz sahibi olmamalı benim kaynanam da akşam duş aldırma derdi sen öyle yaptın ben böyle yaparım çocuk benim derdim sözünü keserdim lütfen biraz ses çıkar kaynanana
önce (1,617 puan) tarafından
Benimki de karışırdı yıkamama derdim sen seninkileri yıkama bana sarma istediğim gün istediğim saatte yıkarım bu benim çocuğum derdim hiçbişeyine karıştırmadım kızımın bir kere karışırsa hep laf eder ne gerek var ben kimsenin ağızını çekmek için evlenmedim
önce (118 puan) tarafından
Aynen öyle kendi işine baksın onları dinlersek dahada durmazlar herşeye karışırlar bnmki zaten tinlamadgim icn hc bsey demiyor bana benm ve çocuklarım hakkında söz hakkına sahip değil malesf hiç bı emeği yok kavgadan başka saldım başımdan :)
Benimki arada eşimin yanında demeye kalkıyor hiç de umursamayıp ben böyle uygun görüyorum annesi benim sonuçta kimseden akıl istemiyorum diyorum geçiyorum kenera sanıyor ki eşimin yanında derse dinlerim eşimi dinlemiyorum kaldı ki onu dinleyeceğim kaynanaya elini veren kolunu kaptırır
Bencede yani eşinin yanında deyince ne olcak yani kendinden soğutuyor anca kaynanan başka bsey degl çok biliyorlarsa dogursunlar baksnlar
Aynen de öyle dedim bir ara kızım 3 aylıkken kucağına aldı benim kızım dedi hava atarken bende hayrola ne zaman doğurdun dedim bişey demedi alayım evladımı dedim seviyorum biraz dediği gibi kızım bastı çığlığı annesini istiyor o annesi benim ya ver dedim aldım kucağıma o gün bu gündür benim kızım gibi bişey diyemiyor yani dese de cevabını alıyor hemen
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Sabah aldirip.cikarsan hava soguk etkilenmez mi arabayla gidicekseniz bilememde simdi alip yatirsan daha iyi degil mi canım
(164 puan) tarafından
Kaynanam bırakmıyor yikiyam herşeyime karışıyor
0 oy
(4,181 puan) tarafından
Hasta olabilir canım hiç riske atma derim hava soguk, ertesi gün aldirabilirsin 
(164 puan) tarafından
Asi olacak 3 4 gün duş almayacak  sağlık ocağı dedi 1 gün önceden duş aldir bende aldiracaktim kaynanam bırakmadı ben eşyamı hazirliyom o kaldırıyor daha tartıştık oyle
(4,181 puan) tarafından
Aa doğru 2 ay aşısında biz 3 gün yapmadık, şimdi uyutmadan yaptırabilirsin hem daha güzel uyur
0 oy
(240 puan) tarafından
Şimdiden qldır canım sabah soğuk olur zaten küçük bir şampuan yap su dök yeterli üşmesin küçükmüş gece üstünü açma derdi de olmaz hareketli değil yani 
0 oy
(631 puan) tarafından
Alma canım üşütür filan aşı mi ateş ki ayırt edemezsin 
0 oy
(4,858 puan) tarafından
Keşke bugün yaptırsaydin yarin hasta olur birde asi da giysilerini falan çıkaracaklar belki sağlık ocağı soğuk olur bence yaptırma 
0 oy
(118 puan) tarafından
Bugün 2 aylık aşısını oldu bir gün önceden banyo yaptır istersen diyorlar 3 gün banyo yapılmayacak ama çok huysuz çok ağlıyor 3 tane iğne yaptılar canı çok acıyor :(
(186 puan) tarafından
Bizde olucaz ateşi çıktımı sizin
Evet çıktı çok ateşlendi sabaha kadar uyumadı şuan daha yeni yeni ateşi düştü rahatladı sabaha kada agridan ateşden uyumadı her bebekde bir olmuyormuş bizmkine baya ağır geldi aşı
önce (186 puan) tarafından
Benim ilk çocuğumda çok ağır gecrmisti
İnşallah bu bebiş ağır geçemez cnm ya gerçekten çok zor ya öyle ağlaması sanki ağıt yakıyor ya o kadar içim gitti
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Şimdi aldır uyumuyorsa 

İlgili sorular

+1 oy
41 cevap 1,334 göst.
0 oy
44 cevap 1,656 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 3bebeklianne (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,908 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...